TK s finalistou juniorského AO Jakubem Menšíkem (kon.) | Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.)
Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.) | Tisková konference Bohemians Praha 1905 (kon.)
konec
Tisková konference FC Fastav Zlín

Středa 02.02.2022, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila. (13:24:07)
     
    Zdeněk Grygera, generální manažer: "Juraj Mizerák pokračuje ve zkoušce. Byl to týdenní test na základě doporučení a uvidíme, kam se jednání posunou."
     
    Jan Jelínek, trenér A-týmu: "Každý den se mění situace. Zranění ještě mohou promluvit do sestavy pro Liberec. Na předzápasovém tréninku už budeme vědět, v jaké sestavě nastoupíme. Chceme zvítězit s Libercem i doma, ale je to jiný Liberec, než byl na podzim, co jsme tam hráli. Trenér jim vštípil nějakou tvář a nebude to nic jednoduchého."
     
    Zdeněk Grygera, generální manažer: "Kádr je aktuálně kompletní. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet, ale aktuálně s nikým nejednáme. Daří se nám zabudovat mladé hráče z akademie, čehož si cením. Byl zájem o Davida Tkáče, ale nedošlo ke konkrétnímu jednání."
     
    Zdeněk Grygera, generální manažer: "Cílem pro jaro je, aby tým byl zdravý, protože to nás na podzim trápilo. Můžeme hrát střed tabulky."

    Jan Jelínek, trenér A-týmu: "Chceme zlepšovat kondičně tým a pokračovat v tom. Je třeba pracovat i na herním projevu. Chceme se posunout nahoru a držet se od příček, který hrozí sestupem."
     
    Jan Jelínek, trenér A-týmu: "Vukadin Vukadinović nemá daleko do sestavy. Už vzhledem ke zdravotnímu stavu ostatních hráčů. Kondičně je připravený dobře, což ukázal ve dvou zápasech, kdy odehrál velkou porci. Může to být alternativa do útoku."
     
    Jan Jelínek, trenér A-týmu: "Jsem rád, že zima k nám byla shovívavá a v domácím prostředí jsme splnili, co jsme si naplánovali. Měli jsme rozdělen program na několik bloků. Úvodních čtrnáct dní bylo fyzicky náročných a sehráli jsme ještě dvě utkání s remízovými výsledky. Dále jsme pokračovali zápasy, které jsme dokázali zvládnout vítězně. Celkem se prosadilo deset hráčů, což je potěšující."

    "Co se týče soustředění v Luhačovicích, tak je dobře, že ten tým mohl být společně. Změna prostředí taky týmu prospěla. Teď už nás čeká ostrý začátek zápasem s Libercem. Příprava nebyla tak dlouhý a už se těšíme, že se bude hrát o body!"
     
    Zdeněk Grygera, generální manažer: "Příprava proběhla v domácích podmínkách. Vedla nás k tomu situace a předpoklad jejího vývoje. Soustředění proběhlo v Luhačovicích a sehráli jsme čtyři přípravná utkání."

    "Shodli jsme se, že nás během podzimu srážela zranění, čemuž se chceme do jarní části vyvarovat. Pomoci by k tomu měly i lepší terény. Přišel k nám Vukadin Vukadinović a vrátil se z hostováním Šimon Chwaszcz. To jsou dvě změny, které proběhly v kádru."
     
    Zlínští fotbalisté před startem jarní části FORTUNA:LIGY okupují 11. pozici v tabulce a ztrácejí tři body na příčky, aby se vyhnuli části o udržení. Stejný počet bodů ale mají k dobru na čtrnáctý Jablonec. Čeká je tak nelehké jaro.

    Ševci v přípravě sehráli čtyři utkání a nepoznali pocit porážky. Zároveň byli velmi produktivní.

    Zlín vs. Senica 4:0
    Zlín vs. Kroměříž 2:0
    Zbrojovka Brno vs. Zlín 2:2
    Zlín vs. Líšeň 2:2

    Tým doplnil nejprve na zkoušku Vukadin Vukadinović, který si vybojoval smlouvu a je momentálně jedinou posilou pro trenéra Jana Jelínka. Na zkoušku se ve žlutomodrém dresu objevil taky Ján Mizerák ze Skalice. Zda bude angažován by nám mohla objasnit právě dnešní tisková konference.
     
    Účastníci tiskové konference:
    Jan Jelínek, trenér A-týmu
    Zdeněk Grygera, generální manažer
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    David Šimon

    bahis siteleri