HK MD Šumperk – Ústí n/L 7:2 (kon.) | Vsetín – Chrudim 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Poruba 2011 4:2 (kon.)
Písek – Technika Brno 2:3 (po pr.)
po prodl.
IHC Králové Písek
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Technika Hockey Brno
Pátek 04.02.2022, 19:15 • Zimní stadion Písek • Liga juniorů • 35. kolo
Partner:
     
    62:22
    Technika právě vstřelila branku!
    Bonusový bod poputuje do Brna! Technika se dostala do přečíslení dva na jednoho, Fornál poslal puk na hůl ANDREJE VLACHA, který střelou z první rozvlnil síť. Asistence: Michael Fornál, Tomáš Čoupek.
     
    41:39
    Technika právě vstřelila branku!
    Vyrovnávací branka na sebe nenechala příliš dlouho čekat! Na konci rychlého brejku stál JOSEF HOLCMAN, který i s kapkou štěstí překonal brankáře Písku. Asistence: Erik Pospíšil, Andrej Vlach
     
    40:19
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Písek vyhrál vhazování v útočném pásmu a do rychlého zakončení se dostal ALOIS DUBSKÝ, který propálil brankáře Techniky. Asistence: Daniel Hála, Yahor Hrakholski.
     
    35:16
    Technika právě vstřelila branku!
    Krásná akce Techniky přináší vyrovnávací branku! Pospíšil našel vzdušnou přihrávkou na modré Adama, který poslal puk do jízdy na ADREJE VLACHA, který jel sám na brankáře. Brněnský útočník si gólmana domácích položil a nekompromisně zavěsil. Asistence: Martin Adam, Erik Pospíšil.
     
    20:48
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního utkání! Hrakholski vystřelil od modré a do rány zasáhl Dubský. Následně kotouč doputoval na hokejku DANIELA HÁLY, kterému se povedlo překonat brankáře Nešpůrka. Asistence: Alois Dubský, Yahor Hrakholski.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 21. Hála (Dubský, Hrakholski), 41. Dubský (Hála, Hrakholski) – 36. Vlach (Adam, Pospíšil), 42. Holcman (Pospíšil, Vlach), 63. Vlach (Fornál, Čoupek)


    IHC Králové Písek: Lokajíček (Kadlec) – Hail, Polák, Dohnal, Kulvejt, Kurfürst (C) – Hollar (A), Lechnýř, Kovařík, Sládek, Pitel, Koška, Hlaváček, Hála, Ryba, Hrakholski, Mikeska, Dubský
    Trenér: Václav Šrámek

    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Svoboda, Kubica (A), Mrkvica, Holcman, Žák, Fojt, Blaško (A) – Fornál, Trögner, Adam, Vlach, Sever, Růžek, Líska, Pospíšil, Čoupek (C), Lajoš
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Němec – Hošťálek, Kaiser
    bahis siteleri