HK MD Šumperk – Ústí n/L 7:2 (kon.) | Vsetín – Chrudim 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Poruba 2011 4:2 (kon.)
Písek – Technika Brno 2:3 (po pr.)
po prodl.
IHC Králové Písek
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Technika Hockey Brno
Pátek 04.02.2022, 19:15 • Zimní stadion Písek • Liga juniorů • 35. kolo
Partner:
     
    62:22
    Technika právě vstřelila branku!
    Bonusový bod poputuje do Brna! Technika se dostala do přečíslení dva na jednoho, Fornál poslal puk na hůl ANDREJE VLACHA, který střelou z první rozvlnil síť. Asistence: Michael Fornál, Tomáš Čoupek.
     
    61:34
    Čoupek stál sám před brankářem Lokajíčkem a dostal se k zakončení! Brankář domácích byl v mini souboji úspěšnější.
     
    Branka nebyla uznána! Utkání bude pokračovat za stavu 2:2.
     
    59:34
    Tomáš Čoupek obral domácího obránce o puk a vydal se vstříc brankáři! Kapitán Techniky mířil mezi betony brankáře Písku, který mezírku stihl včas zalepit. Následně došlo k posunutí branky a kotouč projel za brankovou čáru. Rozhodčí se domlouvají, jestli branku uznají.
     
    48:33
    Další přesilová hra pro Písek. Za zásah do nohou je na dvě minuty vyloučen Jiří Mrkvica.
     
    45:48
    Čoupek obral domácího beka o puk a jel sám na brankáře! Lokajíček se rozhodit nenechal a celou situaci s přehledem zvládl.
     
    43:15
    Králové si zahrají přesilovou hru, za vysokou hůl je potrestán dvojitým menším trestem Michael Fornál.
     
    42:00
    Písek se dostal do přečíslení tři na jednoho! Celou akci zakončoval běloruský útočník Hrakholski, tomu ale střela vůbec nesedla.
     
    41:39
    Technika právě vstřelila branku!
    Vyrovnávací branka na sebe nenechala příliš dlouho čekat! Na konci rychlého brejku stál JOSEF HOLCMAN, který i s kapkou štěstí překonal brankáře Písku. Asistence: Erik Pospíšil, Andrej Vlach
     
    40:19
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Písek vyhrál vhazování v útočném pásmu a do rychlého zakončení se dostal ALOIS DUBSKÝ, který propálil brankáře Techniky. Asistence: Daniel Hála, Yahor Hrakholski.
     
    35:16
    Technika právě vstřelila branku!
    Krásná akce Techniky přináší vyrovnávací branku! Pospíšil našel vzdušnou přihrávkou na modré Adama, který poslal puk do jízdy na ADREJE VLACHA, který jel sám na brankáře. Brněnský útočník si gólmana domácích položil a nekompromisně zavěsil. Asistence: Martin Adam, Erik Pospíšil.
     
    26:05
    Alex Sever se dostal do drobného úniku! Brankář Lokajíček měl ale svůj levý beton na správném místě a nenechal se překonat.
     
    22:26
    Obránce Hail vyslal ostrou střelu na Nešpůrka. Brankář hostů neměl puk pod kontrolou a kotouč poskakoval v brankovišti. Naštěstí pro Techniku byl nejblíže obránce, který celou situaci bezpečně vyřešil.
     
    21:33
    Přesilovou hru si zahrají i domácí hokejisté, za hru vysokou je vyloučen Jiří Mrkvica.
     
    20:48
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního utkání! Hrakholski vystřelil od modré a do rány zasáhl Dubský. Následně kotouč doputoval na hokejku DANIELA HÁLY, kterému se povedlo překonat brankáře Nešpůrka. Asistence: Alois Dubský, Yahor Hrakholski.
     
    17:39
    A máme tady první vyloučení. Domácí útočník Alois Dubský ostře sestřelil svého protivníka u mantinelu. Dvě minuty za vražení na mantinel.
     
    11:07
    Richard Pitel ukázkově obešel obránce a s kotoučem se dostal až před gólmana Nešpůrka. Písecký útočník si chtěl brankáře hostů položit a poslat puk nad jeho beton, to se mu však nepovedlo.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 21. Hála (Dubský, Hrakholski), 41. Dubský (Hála, Hrakholski) – 36. Vlach (Adam, Pospíšil), 42. Holcman (Pospíšil, Vlach), 63. Vlach (Fornál, Čoupek)


    IHC Králové Písek: Lokajíček (Kadlec) – Hail, Polák, Dohnal, Kulvejt, Kurfürst (C) – Hollar (A), Lechnýř, Kovařík, Sládek, Pitel, Koška, Hlaváček, Hála, Ryba, Hrakholski, Mikeska, Dubský
    Trenér: Václav Šrámek

    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Svoboda, Kubica (A), Mrkvica, Holcman, Žák, Fojt, Blaško (A) – Fornál, Trögner, Adam, Vlach, Sever, Růžek, Líska, Pospíšil, Čoupek (C), Lajoš
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Němec – Hošťálek, Kaiser
    bahis siteleri