Slavia – Vrchlabí 3:2 (2:0 po s.n.) | Ústí n/L – Jihlava 5:1 (kon.) | Sokolov – Poruba 2011 4:3 (kon.)
Prostějov – Vsetín 4:5 (po pr.) | Havířov – Kadaň 5:0 (kont.) | Frýdek-M. – Šumperk 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Kolín 4:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 2:3 (1:2 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Slavia Praha
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 05.02.2022, 12:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michal POLETÍN - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Vítěznou branku si připisuje Michal POLETÍN.
     
    63:34
    Tomáš Kaut v obrovské šanci! Po chybné rozehrávce domácích mohl zápas vrchlabský útočník ukončit!
     
    63:04
    Šteiner a Kern si rychle vyměnili puk a natlačili se do branky. Brankář Soukup už byl překonán, ale puk pravděpodobně zůstal na brankové čáře! Na brankovišti se strhla velká mela, gól z toho ale ani poté nepadl.
     
    55:30
    Po jednom ze střetů zůstává na ledě ležet Pavel Mrňa. Na ledě už je zdravotnický personál, snad to nebude nic vážného. Hráč ale nakonec odjel z ledu po vlastních a odjel si sednou na střídačku, doufejme, že se ještě zápasu bude účastnit.
     
    53:30
    Hosté se usadili v útočném pásmu a rychlými přihrávkami si rozpohybovali celou defenzivu včetně Michajlova. Na poslední chvíli ale sešívaný golman dokázal posunout puk mimo své tři tyče.
     
    50:00
    Slávisté kombinují v útočné třetině a až po dlouhé době se rozhodl někdo z nich vystřelit. Postaral se o to obránce Mikuláš Hovorka, jeho střela byla jedním z beků Vrchlabí tečována. Soukup si nebyl jistý, že má puk ve své moci a nevěřícně se po zákroku ohlížel za svá záda. Nakonec ale puk ukryl mezi betony.
     
    48:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Linhart – 2 min., držení). Slavia má k dispozici 14 vteřin přesilovky 5 na 3
     
    46:26
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Zeman – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    41:26
    Slavia kombinuje v přesilovkovém vzorci v pásmu soupeře. Po dvou rychlých přihrávkách vystřelil Knotek, jeho střela ale těsně minula branku. Hostům se po přečkané situaci podařilo vyhodit puk do bezpečí.
     
    40:43
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Linhart – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    39:20
    Další šance pro Slavii! Přečíslení 3 na 2 v podání Slavie, gólem ale nekončí. Puk na poslední chvíli přeskočil hůl sešívaného útočníka. Slávisté zůstali na puku, ale obrana hostů už se stihla zformovat.
     
    38:50
    Po velké skrumáži před brankou hostů se ocitl v dobré příležitosti Daniel Kružík. Už to vypadalo, že si golmana dokázal poslat na opačnou stranu a zakončit do volné. Obrana hostů ale znovu zasáhla.
    37:25 Petr KAFKA - 2:2
     
    37:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Díky rychlému využití přesilové hry je skóre 2:2. Autorem branky je PETR KAFKA, který si našel volný prostor v Soukupově brance a zamířil přesně. Asistence: Daniel Krejčí, Tomáš Knotek.
     
    36:57
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Denis Kusý – 2 min., hákování).
     
    36:08
    Vrchlabí v další velké šanci! Momentum hry se otáčí a Vrchlabí je nebezpečnější. Hosté se znovu pokusili využít k rychlé kombinaci zabrankový prostor. Michajlov se ale stihl velmi rychle a obratně přesunout a první střelu i dorážky pokryl.
     
    33:34
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Radek Havel – 2 min., vysoká hůl).
    33:28 Denis KUSÝ - 1:2
     
    33:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Karel Nedbal poslal ze zabrankového prostoru puk na DENISE KUSÉHO. Hostující útočník zvolil rychlou střelu z první, kterou dokázala z ostrého úhlu dostat nad rameno sešívaného strážce branky. Asistence: Karel Nedbal a Marek Voženílek.
     
    30:22
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tadeáš Hejda – 2 min., hrubost).
     
    23:30
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Patrik Machač – 2 min., podrážení).
     
    21:00
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (David Kajínek – 2 min., nedovolené bránění).
    19:58 Filip KOFFER - 1:1
     
    19:58
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hostům se ale ještě před první sirénou podařilo snížit. Po rychlé akci se prosadit středem najíždějící FILIP KOFFER. Ten byl úplně volný, a proto si v klidu rozhýbal Michajlova a bekhendovým blafákem poslal puk do sítě. Asistence: Tomáš Kaut a Pavel Mrňa.
     
    18:22
    Hosté zahrozili z rychlého úniku po pravé straně. Bezprostředně před sešívaným golmanem dostal na hůl přihrávku Filip Koffer. Mladý útočník týmu z Královehradeckého kraje ale nedokázal puk propasírovat přes přesouvajícího se Martina Michajlova.
     
    12:48
    Znovu puk nebezpečně vyplaval ze zabrankového prostoru přímo před hostujícího golmana Soukupa. Patrik Machač ve spolupráci s Jiřím Doležalem ale nedokázali rozvlnit podruhé síť branky Vrchlabí.
     
    07:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Martin Ondráček – 2 min., držení).
    04:10 Filip VLČEK - 1:0
     
    04:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Patrik Machač najížděl po levé straně a puk poslal napravo ideálně na hůl FILIPA VLČKA. Ten se rozhodl ještě si puk popotáhnout a golmana tak úplně vyšachoval a posléze zakončoval do volné. Asistence: Patrik Machač a Daniel Kružík.
     
    02:55
    Po chybné rozehrávce hostujícího týmu se z v dobré příležitosti ocitl Lukáš Žejdl. Najel si ještě více na střed, aby si vylepšil střeleckou pozici, mezitím ho ale vrchlabští stihli o puk připravit.
    Marken.cz

    Michael Schuster

    Branky a nahrávky: 5. Vlček (P. Machač, Kružík), 38. P. Kafka (Daniel Krejčí, T. Knotek), rozh. náj. Poletín – 20. Koffer (T. Kaut, Mrňa), 34. Kusý (Nedbal, M. Voženílek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Martin Heřman (VRC)
    0:0   Filip Vlček (SLA)
    2. série:
    0:0   Patrik Urban (VRC)
    1:0   Michal Poletín (SLA)
    3. série:
    1:0   Ondřej Matýs (VRC)
    2:0   Tomáš Knotek (SLA)
    4. série:
    2:0   Filip Koffer (VRC)


    HC Slavia Praha: M. Michajlov (M. Holík) – Daniel Krejčí, Hejda, Barák, Mikuláš Hovorka, Zelingr, R. Havel – P. Kafka, T. Knotek, Žejdl – J. Doležal, Poletín, M. Ondráček – Vlček, P. Machač, Kružík – Šteiner, Kern, Jaroslav Brož – D. Petrov.
    Trenér: Jiří Veber

    HC Stadion Vrchlabí: J. Soukup (O. Štěpánek) – Linhart, Lytvynov, Kajínek, T. Kynčl, M. Voženílek, Nedbal, Oliva – Heřman, M. Machač, Kusý – Koffer, T. Kaut, Mrňa – Matýs, P. Urban, T. Urban – Pochobradský, T. Zeman, D. Chalupa.
    Trenér: Tomáš Jirků

    Rozhodčí: Wagner, Zavřel – Horažďovský, Maštalíř

    Diváci: 718
    bahis siteleri