Kanada – Finsko 11:1 (kon.) | Česko – Švédsko cz 3:1 (kon.) | Japonsko – Dánsko 6:2 (kon.)
USA – Olympijští sportovci z Ruska 5:0 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Švédsko
Sobota 05.02.2022, 09:40Olympijské hry - ženy • Skupina B
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    54:03 Tereza VANIŠOVÁ - 3:1
     
    54:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní přehled TEREZY VANIŠOVÉ, která se dostala ve středním pásmu k puku, když jej vypíchla soupeřce, po straně se dostala za obranu a prodrala se až před Söderbergovou, kterou dokázala kličkou do pravé strany překonat zakončením k pravé tyči! Bez asistence.
    39:17 Emma MURÉNOVÁ - 2:1
     
    39:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tečovaná střílené přihrávky Johanssonové končí za zády Kláry Peslarové. Výborně puk protečovala EMMA MURENOVÁ, jež vsítila kontaktní branku. Asistence: Linnea Johanssonová, Linnea Anderssonová.
    33:56 Klára HYMLÁROVÁ - 2:0
     
    33:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chyba ve švédské rozehrávce na útočné modré čáře, kotouče se ujala KLÁRA HYMLÁROVÁ, která se skvěle uvolnila za obranu a v samostatném nájezdu proti Söderbergové uspěla zakončením mezi betony švédské brankářky! Bez asistence.
    18:23 Tereza VANIŠOVÁ - 1:0
     
    18:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    TEREZA VANIŠOVÁ se odvážně vrhla do rychlého brejku, dostala se za obranu Švédska a po najetí k pravému kruhu se začala stáčet na střed. Rychle si přehodila puk na forhend a pravděpodobně po odrazu o Söderbergovou protlačila kotouč do švédské branky! Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 19. Vanišová, 34. Hymlárová, 55. Vanišová – 40. Murénová (Johanssonová, Anderssonová)


    Česko: Peslarová (Švejdová) – Pejšová, Lásková, Kolowratová (A), Čajanová, Tejralová, Horálková, Radová – Mrázová (A), Mlýnková, Vanišová – Křízová, Pejzlová, Neubauerová – Mills (C), Hymlárová, Přibylová – Serdar, Lédlová, Bukolská – Pátková.
    Trenér: Tomáš Pacina

    Švédsko: Söderbergová (Bomanová) – Nylénová-Perssonová (A), Bergströmová, Fällmanová, Adolfssonová, Kjellbinová (A), Waxinová, Anderssonová, Berglundová – Bouvengová, Ljungblomová, Löwenhielmová (C) – Lundinová, Wikner-Zienkiewiczová, Nordinová – Johanssonová, Johanssonová, O. Carlssonová – Murénová, Hjalmarssonová, Petersonová.
    Trenér: Ulf Lundberg

    Rozhodčí: Lieffersová (CAN), Manthaová (CAN) – Mochovová (RUS), Spresserová (USA)
    bahis siteleri