Prešov – Vlci Žilina 1:6 (kon.)
konec
HC Prešov
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
DOXXbet Vlci Žilina
sk Úterý 08.02.2022, 18:00 • ICE aréna Prešov • Slovenský pohár • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:01
    Vlci Žilina dali gól! Žilinčania demolujú extraligového nováčika a ešte mu venovali jeden kúsok v bránke. ŠIMON PETRÁŠ nekompromisne rozvlnil sieť bezmocného Petríka z pravého kruhu. Asistencie: Jakub Jakubík a Marek Drtina.
     
    39:24
    Vlci Žilina dali gól! Môžeme konštatovať, že o víťazovi Slovenského pohára je v tomto momente rozhodnuté. MAREK DRTINA pridáva piaty klinec do rakvy Prešova. Fanúšikovia hromadne pískajú. Asistencie: Jakub Cíger a Jaroslav Markovič.
     
    35:50
    Vlci Žilina dali gól! Hostia spod Dubňa sa čoraz viac približujú k zisku pohára. Opäť slávili úspech v početnej výhode a potvrdzujú, že sú silní v tejto činnosti. JAKUB CÍGER strieľa svoj druhý gól v stretnutí. Asistencie: Marek Drtina a Patrik Koyš.
     
    32:17
    Vlci Žilina dali gól! Ďalšia žilinská presilovka znamená gól a návrat k dvojgólovému vedeniu prvoligového lídra. Drtina strieľal, JAROSLAV MARKOVIČ tečoval a reakcia Bespalovova bola oneskorená, nakoľko mal aj zakrytý výhľad. Asistencie: Marek Drtina a Patrik Koyš.
     
    29:39
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Prešovský zimný štadión prvý raz buráca. Postaral sa o to český útočník ALBERT MICHNÁČ, ktorého strela sa odrazila od pravej tyčky a zatrepotala sa v sieti. Asistencia: Erik Rajnoha.
     
    21:17
    Vlci Žilina dali gól! Raketovo využitá presilovka žilinských Vlkov. JAKUB CÍGER prekonal Petríka, ktorý odchádza na striedačku a do brány sa postaví jednotka Nikita Bespalov. Asistencia: Patrik Koyš.
     
    03:53
    Vlci Žilina dali gól! Prvoligový líder už vyhráva na východe republiky. Z buly nasledovala presná nahrávka a gólová strela z hokejky IGORA SAFARALEJEVA. Asistencie: Sebastián Šmída a Vladimír Vybiral.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 30. Michnáč (Rajnoha) – 4. Safaralejev (Šmída, Vybiral), 22. Cíger (Koyš), 33. Markovič (Drtina, Koyš), 36. Cíger (Drtina, Koyš), 40. Drtina (Cíger, Markovič), 49. Š. Petráš (Jakubík, Drtina)


    HC Prešov: R. Petrík (22. Bespalov – 41. R. Petrík) – Rajnoha, F. Fekiač, Glazkov, Turan, D. Jendroľ, Ľalík, Bakala – J. Sýkora, Vas, Welychka – Michnáč, Čacho, Charbonneau – Šimun, V. Fekiač, Žilka – A. Nauš, Valent, P. Halama.
    Trenér: Ernest Bokroš.

    DOXXbet Vlci Žilina: Škorvánek – J. Nahálka, Petran, Jakubík, Drtina, Pišoja, S. Hudec, Myšiak, J. Kocúr – Macek, M. Halama, Š. Petráš – Safaralejev, Šmída, Vybiral – Cíger, Markovič, Koyš – Lopušan, Skladaný, S. Rehák.
    Trenér: Stanislav Škorvánek st.

    Rozhodčí: Rojík, J. Konc ml. – Staššák, Knižka.
    bahis siteleri