Ottawa – Carolina 4:3 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Montreal – New Jersey 1:7 (kon.)
Washington – Columbus 4:5 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 2:0 (kon.) | Edmonton – Vegas 0:4 (kon.)
Vancouver – Arizona 5:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
Arizona Coyotes
Středa 09.02.2022, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:50 Brock BOESER - 5:1
     
    52:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Pátý kotouč za zády Karla Vejmelky. Pettersson z pravého kruhu našel před brankovištěm hůl BROCKA BOESERA, který kotouč pouze nasměroval do branky. Asistence: Elias Pettersson a Bo Horvat.
    45:20 J. T. Miller - 4:1
     
    45:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nádherná akce, která velice pravděpodobně rozhoduje dnešní utkání! J. T. MILLER se chopil kotouče za vlastní brankou, projel přes celé kluziště a po parádní kličce dopravil puk do sítě. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Noah Juulsen.
    33:31 Lawson CROUSE - 3:1
     
    33:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se dočkali a snižují na rozdíl dvou branek. Po různých odrazech se k puku dostal u brankoviště LAWSON CROUSE a nasměroval kotouč mezi tři tyče. Asistence: Travis Boyd a Anton Strälman.
    26:10 Elias PETTERSSON - 3:0
     
    26:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ve Vancouveru se dějí velké věci. Doposud lepší Arizona má obrovský herní výpadek a během krátké chvíle inkasuje třetí branku. ELIAS PETTERSSON se dostal do brejkové situace, kterou vyřešil přesnou střelou pod břevno. Asistence: Vasilij Podkolzin a Nils Höglander.
    24:44 Bo HORVAT - 2:0
     
    24:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a Karel Vejmelka loví ze své branky další kotouč. Střelu Ekmana-Larssona od modré čáry tečoval šikovně BO HORVAT a český brankář nedokázal zareagovat. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a J. T. Miller.
    23:48 Conor GARLAND - 1:0
     
    23:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks rychle otočili hru, vytvořili si tlak a ten vedl k úvodnímu gólu utkání. CONOR GARLAND si mezi kruhy dokázal udělat prostor pro střelu a zamířil přesně. Asistence: Noah Juulsen a Oliver Ekman-Larsson.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 24. Garland (Juulsen, Ekman-Larsson), 25. Horvat (Ekman-Larsson, J. T. Miller), 27. Elias Pettersson (Podkolzin, Höglander), 46. J. T. Miller (Ekman-Larsson, Juulsen), 53. Boeser (Elias Pettersson, Horvat) – 34. Crouse (T. Boyd, Strälman)


    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Burroughs, Juulsen, B. Hunt – Boeser, J. T. Miller (A), Pearson – Garland, Horvat (C), Dickinson – Höglander, Elias Pettersson, Podkolzin – Chiasson, Lammikko, Motte.
    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Gostisbehere, Strälman, J. Moser, Chychrun (A), Ljubuškin – N. Schmaltz, Galchenyuk, Keller (A) – Kessel, T. Boyd, Crouse – Ladd (A), Riley Nash, Roussel – Ch. Fischer, L. Eriksson, Dzingel.

    Rozhodčí: O'Rourke, St. Pierre – Alphonso, Cormier

    Diváci: 9 124
    bahis siteleri