Vsetín – Vrchlabí 5:4 (1:0 po s.n.) | Poruba 2011 – Přerov 1:2 (po pr.) | Sokolov – Benátky n/J 1:5 (kon.)
po s.n. (1:0)
VHK ROBE Vsetín
5:4 (0:0, 3:2, 1:2 - 0:0)
HC Stadion Vrchlabí
Pondělí 14.02.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jan BERGER - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým VHK ROBE Vsetín.
    Autorem vítězné branky je JAN BERGER.
    51:03 Roman PŮČEK - 4:4
     
    51:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! ROMAN PŮČEK si v obranném pásmu Vrchlabí otevřel střelnici, nejprve z pravého kruhu neuspěl, ale odražený puk si znovu zpracoval na čepeli hole a napodruhé už zamířil přesně. Asistence: David Březina.
    44:59 Denis KUSÝ - 3:4
     
    44:59
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion bleskově otáčí skóre! Chrtek v útočném pásmu přenechal puk DENISI KUSÉMU a ten přesnou ranou k tyči od modré čáry vrací svému týmu vedení. Asistence: Ondřej Chrtek, Tomáš Linhart.
    44:31 Pavel MRŇA - 3:3
     
    44:31
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vrchlabí vyrovnává a na Lapači se začíná znovu! Urban dokázal v pádu vybídnout ke skórování PAVLA MRŇU a ten svou druhou trefou v utkání dává Vrchlabí naději na bodový zisk z Lapače. Asistence: Patrik Urban.
    37:10 Michal HRYCIOW - 3:2
     
    37:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Branka platí a Vsetín bleskově otáčí skóre, během střely MICHALA HRYCIOWA vychýlil vlastního brankáře z pozice Kusý a kvůli tomu došlo k posunutí branky. Vsetínský Lapač však disponuje video systémem, díky kterému rozhodčí mohli rozhodnout o konečné platnosti branky. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
    36:58 Jiří ŘÍHA - 2:2
     
    36:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valachům stačilo sedm vteřin na využití přesilové hry a po zásluze se dočkávají vyrovnávací branky. Jerofejevs nabil puk JIŘÍMU ŘÍHOVI, jenž se do něj opřel z voleje a tentokrát Klouček neměl nárok. Asistence: Aleksandrs Jerofejevs, Roman Pšurný.
    33:40 Pavel MRŇA - 1:2
     
    33:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vrchlabí využívá přesilovou hru a bere si zpět jednobrankový náskok! Dobrou práci předvedl Denis Kusý, jenž zavezl puk do pásma, natáhl na sebe pozornost bránících hráčů, aby pak předložil puk na volej PAVLU MRŇOVI, jenž přesně trefil odkrytý prostor ve vsetínské brance. Asistence: Denis Kusý.
    32:05 Adam HOŘANSKÝ - 1:1
     
    32:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí nakonec těží z individuálního průniku ADAMA HOŘANSKÉHO, jenž se natlačil před bránícího Olivu a překonal Kloučka střelou nad levý beton. Asistence: Tomáš Pitule.
    22:52 David CHALUPA - 0:1
     
    22:52
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vrchlabí otevírá skóre zápasu, když puk si ve vlastním pásmu přebral DAVID CHALUPA, za modrou čárou napřáhl a prostřelil Gábu mezi betony. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 33. Hořanský (Pitule), 37. J. Říha (Jerofejevs, Pšurný), 38. Hryciow (Klímek, Ondračka), 52. R. Půček (D. Březina), rozh. náj. Berger – 23. D. Chalupa, 34. Mrňa (Kusý), 45. Mrňa (T. Urban), 45. Kusý (Chrtek, Linhart)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jiří Říha (VSE)
    0:0   Tomáš Urban (VRC)
    2. série:
    0:0   David Březina (VSE)
    0:0   Ondřej Chrtek (VRC)
    3. série:
    1:0   Jan Berger (VSE)
    1:0   Tomáš Zeman (VRC)
    4. série:
    1:0   Luboš Rob (VSE)
    1:0   David Chalupa (VRC)
    5. série:
    1:0   Adam Zeman (VSE)
    1:0   Denis Kusý (VRC)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (J. Málek) – Jerofejevs, Ondračka, Hryciow, J. Říha, Smetana, Štach (A), J. Jenáček – R. Půček, Pšurný, Rob – Gago, Pitule, Hořanský – Berger, R. Vlach, A. Zeman – Vítek, D. Březina (C), Klímek.
    Trenér: Roman Stantien

    HC Stadion Vrchlabí: Klouček (J. Soukup) – Linhart (C), Oliva, Lytvynov, T. Kynčl, M. Voženílek, Nedbal – Koffer, T. Kaut (A), T. Zeman – M. Machač, P. Urban (A), Mrňa – Matýs, Chrtek, Kusý – Pochobradský, T. Urban, D. Chalupa.
    Trenér: Tomáš Jirků

    Rozhodčí: Skopal, Ondráček – Hranoš, Blažek
    bahis siteleri