Ružomberok – Žilina 5:1 (kon.)
konec
MFK Ružomberok
5:1 (1:1)
MŠK Žilina
Pondělí 14.02.2022, 15:00 • Štadión Pod Čebraťom, Ružomberok • Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního dne. (16:49:51)
     
    Ve druhém poločase už Ružomberok potvrdil papírové předpoklady, když soupeři do branky nakutálel čtyři balony. Žilina tak nenavázala na dobrý první poločas a odjíždí s pořádným debaklem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Vedle pokutového území byl faulován Patrik Iľko, kterého poslal na hrací plochu Matej Kochan. Přímo ze strany to vyzkoušel Adam Kopas, jehož pokus mířil pod horní tyčku. Avšak Ivan Krajčírik robinsonádou balon přizvedl nad branku!
     
    90+1
    O osudu střetnutí už je rozhodnuto, a tak se nastavují pouze dvě minuty.
     
    89
    Volný prostor se otevřel na levé straně, kde se v náběhu nacházel Patrik Iľko. Ovšem následný centr mířil až moc k brance, kde si balon ze vzduchu sebral Ivan Krajčírik.
     
    88
    Dalekonosným pokusem se aktuálně prezentoval Adam Kopas, jehož pokus postrádal především přesnost. Balon totiž zamířil pouze vedle levé tyče.
     
    87
    Podél postranní lajny postupoval Matúš Rusnák, kterého skluzem zastavil soupeř. Žilina ale zůstává u balonu a bude pokračovat v kombinaci.
     
    85
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Další skvělé střídání domácího trenéra, jelikož po minutě se mezi střelce zapsal také MARTIN RYMARENKO! Ten nejprve na levé straně nasadil soupeři jesličky, následně z ostrého úhlu zamířil do vzdálenější tyče, od které balon zamířil za brankovou čáru.
     
    84
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Tomáš Bobček, přichází Martin Rymarenko.
     
    84
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Martin Regáli, přichází Timotej Múdry.
     
    82
    Žilina rozehrávala další rohový kop, který byl odvrácen. Navíc se domácí celek rozeběhl na útočnou polovinu, odkud tedy odcouval, ale tohle už mu stačí.
     
    81
    Hostující mužstvo se snažilo dojít před branku soupeře, nejprve se tam individuálně neprobojoval Patrik Iľko. Následně s centrem neuspěl ani Patrik Myslovič.
     
    80
    Ružomberok rozehrával rohový kop, ale centr byl odvrácen za pokutové území. Z tohoto místa přišel další střelecký pokus, který byl zablokován.
     
    79
    Blížíme se do koncovky zápasu a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by Žilina měla osud zvrátit. Naopak chybovala v rozehrávce, ale pokus Petera Ďungela byl zablokován.
     
    77
    Sice Ružomberok prohrával, přesto se plní papírové předpoklady a kráčí k vítězství. Ovšem budeme-li se věnovat prvnímu poločasu, tak Žilina vypadala mnohem lépe, než-li její soupeř.
     
    75
    Na pravé straně se mezi přesilou snažil projít Tibor Slebodník, kterému ale podjela pravá noha, a tak o balon přišel. Ružomberok dnes zvítězí, čímž zapíše do tabulky důležité tři body.
     
    72
    Patrik Myslovič sice vyhrál hlavičkový souboj, po němž balon putoval do šestnáctky. Jenomže v té nebyl nikdo ve žlutém, a tak hru uklidňuje Ivan Krajčírik.
     
    70
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Mário Sauer, přichází Patrik Myslovič.
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Benson Anang, přichází Richmond Owusu.

    Michal Luxa

    Branky: 32. Bobček, 57. Bobček, 61. Lichý, 70. Boďa, 85. Rymarenko – 24. Kopas (pen.)


    MFK Ružomberok: Krajčírik – Fabiš, Luka, Mojžiš, Madleňák – Luterán (46. Lichý), Kochan (C) – Gerec (67. Ďungel), Domonkos (67. Boďa), Regáli (84. Múdry) – Bobček (84. Rymarenko).
    Náhradníci: Frühwald – Mrva, Lichý, Múdry, Macejko, Boďa, Úradník, Rymarenko, Ďungel.

    Trenér: Peter Struhár

    MŠK Žilina: Belko – Rusnák, Kopas, Minárik, B. Anang (70. Owusu) – Sauer (70. Myslovič), Gono, Iľko – Addo (62. Slebodník), Paur (C), Ďuriš.
    Náhradníci: Petráš, Volešák – Leitner, Kopásek, Myslovič, Slebodník, Nemčík, Owusu.

    Trenér: Peter Černák

    Rozhodčí: Královič
    bahis siteleri