Ružomberok – Žilina 5:1 (kon.)
konec
MFK Ružomberok
5:1 (1:1)
MŠK Žilina
Pondělí 14.02.2022, 15:00 • Štadión Pod Čebraťom, Ružomberok • Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Další skvělé střídání domácího trenéra, jelikož po minutě se mezi střelce zapsal také MARTIN RYMARENKO! Ten nejprve na levé straně nasadil soupeři jesličky, následně z ostrého úhlu zamířil do vzdálenější tyče, od které balon zamířil za brankovou čáru.
     
    70
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Na pravé straně vápna tělem soupeře odtlačil Martin Regáli, jenž následně po zemi vystřelil. Jeho pokus Ľubomír Belko vyrazil před sebe, odkud míč uklidil pod horní tyčku střídající MARTIN BOĎA. Ten byl na zeleném pažitu teprve tři minuty a už je zapsán mezi střelci zápasu – 4:1.
     
    61
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Bago si zahrálo domácí mužstvo ze soupeřem před jeho brankou! Lukáš Fabiš si narazil míč s Kristófem Domonkosem, který ho vyslal na pravou stranu šestnáctky. Následně byl balon na zlatém podnosu naservírován před branku, odkud chladnokrevně zakončil k levé tyči FILIP LICHÝ – 3:1.
     
    57
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Před hostující brankou bylo pořádně rušno! Zprava posílal střílenou přihrávku Martin Regáli, jehož snažení vyrazil Ľubomír Belko k soupeři. Odraženého míče se chopil Filip Lichý, jehož ránu zastavil Benson Anang. A tak se ujala až dorážka TOMÁŠE BOBČEKA, který míč uklidil k levé tyči.
     
    32
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Velmi rychle je srovnáno! Trochu prostoru dostal na levé straně dostal Kristóf Domonkos, jehož pas mířil přesně před branku. TOMÁŠ BOBČEK si zpracoval míč stehnem, otočil se a přesně zamířil ke vzdálenější tyči – 1:1.
     
    24
    Žilina právě vstřelila branku!
    Hráči ve žlutých dresech jdou do vedení, když se prosadili z pokutového kopu! K tomu se postavil ADAM KOPAS, jenž zamířil do pravého spodního rohu branky. Naopak Ivan Krajčírik se vydal na druhou stranu.

    Michal Luxa

    Branky: 32. Bobček, 57. Bobček, 61. Lichý, 70. Boďa, 85. Rymarenko – 24. Kopas (pen.)


    MFK Ružomberok: Krajčírik – Fabiš, Luka, Mojžiš, Madleňák – Luterán (46. Lichý), Kochan (C) – Gerec (67. Ďungel), Domonkos (67. Boďa), Regáli (84. Múdry) – Bobček (84. Rymarenko).
    Náhradníci: Frühwald – Mrva, Lichý, Múdry, Macejko, Boďa, Úradník, Rymarenko, Ďungel.

    Trenér: Peter Struhár

    MŠK Žilina: Belko – Rusnák, Kopas, Minárik, B. Anang (70. Owusu) – Sauer (70. Myslovič), Gono, Iľko – Addo (62. Slebodník), Paur (C), Ďuriš.
    Náhradníci: Petráš, Volešák – Leitner, Kopásek, Myslovič, Slebodník, Nemčík, Owusu.

    Trenér: Peter Černák

    Rozhodčí: Královič
    bahis siteleri