NY Rangers – Boston 2:1 (3:2 po s.n.) | Pittsburgh – Philadelphia 5:4 (po pr.) | Buffalo – NY Islanders 6:3 (kon.)
New Jersey – Tampa 3:6 (kon.) | Ottawa – St. Louis 2:5 (kon.) | Nashville – Washington 1:4 (kon.)
Calgary – Columbus 6:2 (kon.) | Colorado – Dallas 1:4 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 2:5 (kon.)
konec
Nashville Predators
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Washington Capitals
Středa 16.02.2022, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Alexandr OVEČKIN - 1:4
     
    58:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Filip Forsberg přišel v útočném pásmu o kotouč a ALEXANDR OVEČKIN dává dalekonosnou střelou do opuštěné klece razítko na triumf Washingtonu. Bez asistence.
    44:33 Alexandr OVEČKIN - 1:3
     
    44:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají přesilovku a odskakují na rozdíl dvou gólů. Carlson nabil na levou stranu ALEXANDRU OVEČKINOVI a ten pálil bez přípravy na bližší tyč mimo Sarosovu vyrážečku. Asistence: John Carlson a Tom Wilson.
    43:27 Nick JENSEN - 1:2
     
    43:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté si ale berou ztracené vedení bleskově zpět! Hathaway našel krásnou zadovkou zleva před brankou volného NICKA JENSENA a ten pověsil kotouč do horní pravé části Sarosovy svatyně. Asistence: Garnet Hathaway a Carl Hagelin.
    42:43 Michael MCCARRON - 1:1
     
    42:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí smůla prolomena! Josi po vyhraném buly obkroužil skrumáž, jeho pokus ale ještě v brance neskončil. Do sítě dostal puk až MICHAEL MCCARRON, jenž v leže doklepával za záda Samsonova Švýcarovu střelu od levého mantinelu. Asistence: Roman Josi a Dante Fabbro.
    04:17 Joseph SNIVELY - 0:1
     
    04:17
    Washington právě vstřelil branku!
    To hosté s rychlým protiútokem dva na jednoho uspěli. Conor Sheary si napravo položil obránce a bekhendem na zadní tyč oslovil volného JOSEPHA SNIVELYHO, který zasouval do odkryté poloviny branky a otevřel skóre. Asistence: Conor Sheary a Dmitrij Orlov.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 43. McCarron (Josi, Fabbro) – 5. Snively (Sheary, D. Orlov), 44. Nick Jensen (Hathaway, Hagelin), 45. Ovečkin (Carlson, T. Wilson), 59. Ovečkin


    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Johansen, Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Cole Smith.
    Trenér: John Hynes

    Washington Capitals: Samsonov (Copley) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Sheary, Bäckström (A), Snively – Sprong, Eller, McMichael – Hathaway, N. Dowd, Hagelin.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Lambert, Meier – Shewchyk, Pancich

    Diváci: 17238
    bahis siteleri