Ottawa – NY Rangers 1:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 7:3 (kon.) | Arizona – Dallas 3:1 (kon.)
San Jose – Vegas 1:4 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:7 (kon.) | Boston – Colorado 5:1 (kon.)
Philadelphia – Carolina 3:4 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
7:3 (2:2, 3:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Pondělí 21.02.2022, 00:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ještě jedna branka pro Modré Kabáty. Anderson rozehrál na levou stranu pro spoluhráče, ale ten přišel díky dobré práci Gaunceho o puk. Forvard Columbusu jej posunul před brankoviště, kde jej chtěl Anderson vypíchnout, ale to se mu nepodařilo. JUSTIN DANFORTH se tak rychle zorientoval a poslal kotouč do volné branky. Brendan Gaunce.
    59:24 Gustav NYQUIST - 6:3
     
    59:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Gavrikov na obranné modré získal puk, když do něj najel Tuch. Werenski chtěl trefit prázdnou branku, ale nezadařilo se mu. Odražený puk se ale dostal k Kuralymu, jenž na levé straně vyzval ke střele do prázdné branky GUSTAVA NYQUISTA. Asistence: Sean Kuraly, Vladislav Gavrikov.
    39:28 Kyle OKPOSO - 5:3
     
    39:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    V kontextu celé strkanice ale úplně zapadlo, že KYLE OKPOSO se v předbrankovém prostoru ujal puku a odražený puk procedil pod betony roztahujícího se Bérubého do sítě. Asistence: Peyton Krebs, Casey Mittelstadt.
    37:45 Brendan GAUNCE - 5:2
     
    37:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jak je hokej jednoduchý. K tomu pak nepotřebujete tisíce statistických údajů nebo moderní počítačové vymoženosti. Laine na obranné modré výborně obral o puk Skinnera, který chtěl nahrávat do dobré šance Tuchovi. Fin následně vyslal do samostatného úniku BRENDANA GAUNCE, který nabídkou nepohrdl a zblízka si počkal, až se mu Anderson pohne. To se stalo a opět z toho byl teploměr – zakončení přesně pod rameno. Asistence: Patrick Laine, Dean Kukan.
    28:16 Zach WERENSKI - 4:2
     
    28:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní už o brance nemůže být sporu. ZACH WERENSKI dostal ideální pas na osu hřiště od Bjorkstranda a vypálil ránu, kterou poslal přesně mezi ruku a tělo Craiga Andersona – tohle byl milimetrově přesný teploměr! Šikovný a produktivní obránce tak dává letos stejný počet branek, jaké číslo má na dresu. Tedy osm. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Boone Jenner.
    23:28 Dean KUKAN - 3:2
     
    23:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    DEAN KUKAN bude rozhodně na dnešní zápas vzpomínat v dobrém. Doposud za sezonu dal jeden gól, nyní už dva. Po vyhraném buly mu přiklepl puk podél modré Gavin Bayreuther a obránce vystřelil z první. Po velkém provozu před svou brankou viděl Bayreuther puk až v síti. Asistence: Gavin Bayreuther, Brendan Gaunce.
    17:25 Boone JENNER - 2:2
     
    17:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Za deset sekund je srovnáno. Jakub Voráček prostě letos nemá střelecké štěstí, ale zapisuje asistence. Jeho skrytá střela od levého mantinelu skončila na tyčce, Anderson možná situaci trošku podcenil. K odraženému puku se ale dostal BOONE JENNER a potvrzuje pověst nejlepšího kanonýra Blue Jackets. Zavěsil puk pod víko. Asistence: Jakub Voráček, Patrick Laine.
    17:14 Tage THOMPSON - 1:2
     
    17:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tři velké nepřesnosti nyní vyrobili domácí při své rozehrávce a poslední se jim stala osudnou. Puk nešel na Voráčka vůbec přesně, takže se ho ujal Tuch a rychle z levé strany přihrál mezi kruhy na TAGE THOMPSONA. Forvard Buffala rychlou střelou na teploměr překonal Bérubého. Asistence: Alex Tuch.
    15:05 Mark PYSYK - 1:1
     
    15:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    Mark Pysyk dává svůj druhý gól v sezoně, navíc hodně jednoduchý. Po Cozensově pasu získal puk na levé straně pásma Olofsson, který jej nahazoval na branku. Ale od Bayreuthera se kotouč odrazil přesně do míst před brankou, kde stál MARK PYSYK, jenž jej snadno usměrnil za záda Bérubého. Asistence: Victor Olofsson, Dylan Cozens.
    04:47 Dean KUKAN - 1:0
     
    04:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí měli během pár sekund tři slibné šance. Nejprve Kuraly zakombinoval s Domim, ale střelu druhého jmenovaného Anderson zneškodnil. Podobně si vedl i při dorážce Činachova. K odraženému puku se mezi kruhy ale ihned dostal DEAN KUKAN, který napral kotouč do levé šibenice. Asistence: Jegor Činachov, Max Domi.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Kukan (Činachov, Domi), 18. Jenner (J. Voráček, Laine), 24. Kukan (Bayreuther, B. Gaunce), 29. Werenski (O. Bjorkstrand, Jenner), 38. B. Gaunce (Laine, Kukan), 60. Nyquist (Kuraly, Gavrikov), 60. Danforth (B. Gaunce) – 16. Pysyk (V. Olofsson, Cozens), 18. Tage Thompson (Tuch), 40. Okposo (Krebs, Mittelstadt)


    Columbus Blue Jackets: Bérubé (Tarasov) – Werenski (A), Peeke, Gavrikov, A. Boqvist, Bayreuther, Kukan – Laine, Jenner (C), J. Voráček – O. Bjorkstrand (A), Nyquist, Sillinger – Činachov, Kuraly, Domi – B. Gaunce, Roslovic, Danforth.
    Trenér: Brad Larsen

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Tokarski) – Bryson, Jokiharju, M. Samuelsson, Fitzgerald, Hägg, Pysyk – J. Skinner, Tage Thompson, Tuch – Krebs, Cozens, V. Olofsson – R. Asplund, Mittelstadt, Okposo – Bjork, Eakin, Hayden.
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Fuman South, Corey Syvret – Scott Cherrey, Bryan Pancich
    bahis siteleri