Ottawa – NY Rangers 1:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 7:3 (kon.) | Arizona – Dallas 3:1 (kon.)
San Jose – Vegas 1:4 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:7 (kon.) | Boston – Colorado 5:1 (kon.)
Philadelphia – Carolina 3:4 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Vegas Golden Knights
Pondělí 21.02.2022, 02:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Chandler STEPHENSON - 1:4
     
    59:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté potvrzují svou výhru gólem do prázdné branky! CHANDLER STEPHENSON vyvezl kotouč a zpoza modré čáry pak pálil k tyči. Asistence: Max Pacioretty a Nicolas Roy.
    50:17 Nick BONINO - 1:3
     
    50:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak se přece jen dočkali i domácí! Cogliano obtočil branku a následně přihrál před ní. Tam si z druhé vlny dojel NICK BONINO, který z pokleku dokázal vypálit dělovku do soupeřovy klece, div, že neroztrhl síť. Asistence: Andrew Cogliano a Jacob Middleton.
    21:23 Max PACIORETTY - 0:3
     
    21:23
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak tohle je snad nejlepší možný vstup hostů do druhé třetiny! MAX PACIORETTY dokázal od mantinelu vyslat střelu, která skončila mimo branku, ovšem až poté, co z ní vyletěla. Rozhodčí ještě gól přezkoumali, ale byl platný. A hosté vedou již 3:0. Asistence: Shea Theodore a Jack Eichel.
    14:34 Jack EICHEL - 0:2
     
    14:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zlatí rytíři navyšuje při hře čtyři na čtyři opravdu hezkým gólem. Stephenson si vzal kotouč, obtočil branku, ale místo pokusu o zasunutí kotouče ho nasměroval před branku na JACKA EICHELA. Ten využil toho, se gólman ještě přesouval k tyči a poslal kotouč do protipohybu na vzdálenější tyčku. Asistence: Chandler Stephenson a Alex Pietrangelo.
    10:14 Keegan KOLESAR - 0:1
     
    10:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se neprosadilo v přesilové hře, ale chvíli po jejím konci už při hře pět na pět. Rychlou kombinaci zakončoval KEEGAN KOLESAR, jenž na pravou stranu dostal pas od Howdena a okamžitě pálil. Asistence: Brett Howden a Shea Theodore.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 51. Bonino (Cogliano, J. Middleton) – 11. Kolesar (B. Howden, Theodore), 15. Eichel (Stephenson, Pietrangelo), 22. Pacioretty (Theodore, Eichel), 60. Stephenson (Pacioretty, N. Roy)


    San Jose Sharks: J. Reimer (Sawchenko) – B. Burns (A), M. Ferraro (A), Meloche, J. Middleton, R. Merkley, M.-É. Vlasic – Barabanov, Hertl, T. Meier – Nieto, Couture (C), Balcers – Gregor, Bonino, Cogliano – Viel, Pederson, Dahlén.
    Trenér: B. Boughner

    Vegas Golden Knights: Lo. Thompson (Brossoit) – Pietrangelo (A), Hague, Theodore, McNabb (A), Coghlan, B. Hutton – Stephenson, Eichel, Pacioretty – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Dadonov, N. Roy, Janmark – Kolesar, B. Howden, W. Carrier.
    Trenér: P. DeBoer

    Rozhodčí: G. Dwyer, I. Waish
    bahis siteleri