Skalica – Vlci Žilina 1:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Dubnica 2:1 (nedohr.) | Žiar nad Hronom – Topoľčany 3:1 (kon.)
Martin – Humenné 2:4 (kon.)
nedohráno
HK 95 Považská Bystrica
2:1 (2:1, -:-, -:-)
TSS GROUP Dubnica
sk Středa 23.02.2022, 17:001. liga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Stretnutie 43. kola Slovenskej hokejovej ligy medzi HK 95 Považská Bystrica a TSS GROUP Spartak Dubnica odkrojilo zo svojej porcie iba úvodných dvadsať minút.

    Po prvej prestávke nebol ľad prispôsobivý na pokračovanie v hre. Domáci sa ho snažili dať do poriadku, avšak ani po takmer hodine úsilia sa v druhej tretine nepokračovalo.

    Zápas je tak momentálne označený ako nedohraný, viac správ prinesú oficiálne informačné kanály SHL. (19:07:02)
     
    Ubehla skoro hodina a druhá tretina v nedohľadne. Pravdepodobne môžeme konštatovať, že duel medzi Považskou Bystricou a Dubnicou sa dnes nedohrá. Počkáme si však na oficiálne správy.
     
    Keď si už človek myslí, že by to aj šlo, tak zistí, že to tak úplne nebude. Dubničania podľa všetkého zamierili naspäť do kabíny. Úprimne to nevyzerá na to, aby sa dnes mohlo pokračovať.
     
    Nastal zvrat, rozhodcovia boli zavolať hráčov zo šatní, Dubničania sú už nastúpení na lavičke. Uvidíme, ako sa to ešte vyvinie. Nehrá sa približne 40 minút.
     
    Čas beží, no zdá sa, že sa nič nemení. Dvaja páni, ktorí sa snažili o skvalitnenie ľadu, odišli do útrob štadióna. Tam zamieril aj jeden z rozhodcov. Čakáme na oficiálne informácie o stretnutí.
     
    V Považskej Bystrici nič nové ani po 25 minútach od momentu, keď sa malo pokračovať v druhej tretine. Štyria ľudia sa starajú o to, aby bol ľad v poriadku, situáciu kontroluje jeden z arbitrov.
     
    Vyzerá to na závažnejší problém, hráči po desiatich minútach odchádzajú do šatní...
     
    V Považskej Bystrici sa už malo hrať takmer osem minút z tretiny. Nedeje sa tak, nakoľko dva metre za modrou čiarou v obrannom pásme Dubničanov je veľká nezrovnalosť na ľade.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    18:37
    Vylúčenie v tíme HK 95 Považská Bystrica (Jakub Pšurný – 2 min., podrazenie).
     
    17:50
    Považská Bystrica dala gól!
    Gól strelil MILAN DREVENÁK. Asistencie Marat Murtazin.
     
    13:15
    Dubnica dáva gól! Gól strelil JOZEF HAŠČÁK. Asistencie Dominik Trška, Oliver Ďuriš.
     
    03:28
    Považská Bystrica dala gól!
    Gól strelil MILAN DREVENÁK. Asistencie Juraj Ďurkech, Ján Zlocha.
     
    01:31
    Vylúčenie v tíme TSS GROUP Spartak Dubnica (Marek Putala – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK 95 Považská Bystrica: T. Hrušík (Lamper) – Turian, J. Ďurkech, Zaťko, L. Ďurkech, Dvonč, Omelka, Surán, A. Zlocha – Murtazin, J. Zlocha, Drevenák – Jakubec, Pšurný, L. Hrušík – Švantner, Stránský, Urbánek – Turan, Krieger, Michalík

    TSS GROUP Spartak Dubnica: Gabriš (Ma. Kristín) – Švec, Mikuš, Trška, Dubeň, Janík, Putala, Miklovič, Rohaľ – Tábi, Ondruš, Hegyi – Mi. Kristín, Ďuriš, Haščák – Vaňo, Tyczynski, Síkela – Maniaček, Ferenyi, Andrisík.
     
    Považská Bystrica je na siedmom mieste so 65 bodmi zo 43 duelov. Šiesta Dubnica má bodov zhodne 65, zápasov odohrala len 40. V prípade výhry hostí za tri body je tajnička o poslednom priamom postupujúcom do štvrťfinále predčasne rozlúštená, avšak ak vyhrajú domáci, tak sa nám jeden z otáznikov predĺži do ďalších dní.
     
    Vážení diváci, vitajte pri textovom online prenose zo zápasu 43. kola Slovenskej hokejovej ligy medzi HK 95 Považská Bystrica a TSS GROUP Spartak Dubnica.

    Stretnutie sa začne o 17:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu.

    Viktor Kalinács

    Branky a nahrávky: 4. Drevenák (J. Ďurkech, J. Zlocha), 18. Drevenák (Murtazin) – 14. Haščák (Trška, Ďuriš)


    HK 95 Považská Bystrica: T. Hrušík (Lamper) – Turian, J. Ďurkech, Zaťko, L. Ďurkech, Dvonč, Omelka, Surán, A. Zlocha – Murtazin, J. Zlocha, Drevenák – Jakubec, Pšurný, L. Hrušík – Švantner, Stránský, Urbánek – Turan, Krieger, Michalík
    TSS GROUP Dubnica: Gabriš (Ma. Kristín) – Švec, Mikuš, Trška, Dubeň, Janík, Putala, Miklovič, Rohaľ – Tábi, Ondruš, Hegyi – Mi. Kristín, Ďuriš, Haščák – Vaňo, Tyczynski, Síkela – Maniaček, Ferenyi, Andrisík
    thejrc.org