Detroit – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 4:0 (kon.) | Tampa – Edmonton 5:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 24.02.2022, 04:23 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:21 Viktor ARVIDSSON - 2:3
     
    56:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak možná se nakonec prodloužení konat nebude, protože VIKTOR ARVIDSSON právě posílá Los Angeles do vedení! Pro švédského útočníka je to už druhý gól večera, tentokrát se prosadil rychlou střelou zápěstím do horní části branky, která byla ještě lehce tečovaná. Asistence: Matt Roy, Trevor Moore.
    33:03 Barrett HAYTON - 2:2
     
    33:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme tu opět vyrovnáno! Kings nedokázali vyhodit puk z obranného pásma a byli za to potrestání. BARRETT HAYTON poslal puk před branku, kde o něj bojoval Eriksson, ale zasáhl ho nakonec pouze domácí obránce Björnfot, od kterého se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Vladislav Koljačonok.
    27:35 Viktor ARVIDSSON - 1:2
     
    27:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Na světě je rychlá otočka Los Angeles, kteří už vedou 2:1! Branku zařídila kompletní druhá útočná trojice, která hraje v posledních zápasech opravdu skvěle. Kotouč získal v útočném pásmu More, vyměnil si ho s Danoultem a pak poslal před branku pro VIKTORA ARVIDSSONA, který kotouč nasměroval za Wedgewooda. Asistence: Trevor Moore, Phillip Danault.
    26:43 Blake LIZOTTE - 1:1
     
    26:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí si své vedení užili jen 18 sekund a je opět vyrovnáno! Od modré čáry vypálil Anderson a do jeho střely dokázal šikovně vložit hokejku BLAKE LIZOTTE a puk tečovat mimo dosah Wedgewooda. Asistence: Mikey Anderson, Brendan Lemieux.
    26:25 Clayton KELLER - 1:0
     
    26:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! CLAYTON KELLER zavezl kotouč do útočného pásma, kde ho předal Schmaltzovi, který mu ho pak ideálně vrátil před branku, odkud Keller překonal Petersena střelou z první. Asistence: Nick Schmaltz, Janis Moser.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 27. Keller (N. Schmaltz, J. Moser), 34. Hayton (Koljačonok) – 27. B. Lizotte (M. Anderson, B. Lemieux), 28. Arvidsson (T. Moore, Danault), 57. Arvidsson (M. Roy, T. Moore)


    Arizona Coyotes: Wedgewood (K. Vejmelka) – Mayo, Gostisbehere, Koljačonok, Chychrun (A), Strälman, J. Moser – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Galchenyuk (A), Crouse – L. Eriksson, Hayton, Riley Nash – L. O'Brien, Ch. Fischer, Roussel.
    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, O. Määttä, Durzi, Björnfot – A. Kempe, Kopitar (C), Iafallo – Arvidsson, Danault, T. Moore – D. Brown (A), Byfield, Athanasiou – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.
    bahis siteleri