Detroit – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 4:0 (kon.) | Tampa – Edmonton 5:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (1:0, 5:0, 1:3)
Mountfield HK
Čtvrtek 24.02.2022, 13:00 • WERK ARENA, Třinec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    59:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nabídnutá dvojnásobná výhoda je znovu využita. Po ráně od modré čáry se mezi střelce zapisuje LUKÁŠ KRÁL. Asistence: Jan Vencl.
     
    56:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté nabídnutou možnost využívají a alespoň mírní dnešní debakl. Po přihrávce Klímy překonal Michalíka MAREK MACH. Asistence: Asistence: Jiří Klíma.
     
    54:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec čestného úspěchu přece jen dočkali. Proti ráně LUKÁŠE KRÁLE sice stačil Michalík zasáhnout, puk se ale přes jeho rameno nakonec dostal do sítě. Bez asistence.
     
    51:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovky Ocelářů jsou dneska prostě smrtící. Adam Cedzo přesným pasem našel na levém kruhu stojícího ŠIMONA POHLUDKU a ten svou ránu namířil za záda Kasala. Asistence: Adam Cedzo, Patrik Masnica.
     
    36:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá přesilovka Ocelářů, čtvrtý gól. Sikora poslal puk na pravou stranu PATRIKU VOLASOVI a ten z blízkosti branky nezaváhal. Asistence: Petr Sikora, Robin Gerych.
     
    34:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Úspěšnost Ocelářů v přesilovkách? Dneska zatím 100 %. Lipka přenechal puk za sebe pro ŠIMONA POHLUDKU a útočník s jednadvacítkou na dresu pak vymetl prostor pod horní tyčí brankové konstrukce. Asistence: Dominik Buják, Adam Cedzo.
     
    30:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Početní výhodu si Třinec odbyl velmi rychle, na její využití potřeboval jen 18 vteřin.Po ose Pohludka – Lipka se puk dostal k obránci DOMINIKU BUJÁKOVI a ten neváhal. Asistence: Jakub Lipka, Šimon Pohludka.
     
    25:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Skóre na světelné tabuli se znovu posouvá ve prospěch domácího týmu. Petr Sikora se díky kličce na modré čáře zbavil soupeře, pak posunul puk do jízdy MATĚJI KUBIESOVI a ten nezaváhal. Asistence: Petr Sikora.
     
    24:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Oceláři jdou do dvoubrankového vedení. Na modré čáře napřáhl MICHAL POSPÍŠIL a dělovku z jeho hole zastavila až branková síť. Asistence: Patrik Volas, Petr Sikora.
     
    19:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hradec nakonec ale gól do šatny přece jen inkasuje. Petr Sikora nahodil kotouč do brankoviště, kde se jako první zorientoval DAVID BLAHA a doklepl ho do sítě. Asistence: Petr Sikora, Matěj Kubiesa.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 20. Blaha (Sikora, Kubiesa), 25. Pospíšil (Volas, Sikora), 26. Kubiesa (Sikora), 31. Buják (Lipka, Pohludka), 35. Pohludka (Buják, Cedzo), 37. Volas (Sikora, Gerych), 52. Pohludka (Cedzo, Masnica) – 55. Král, 57. Mach (Klíma), 60. Král (Vencl)


    HC Oceláři Třinec: Michalík (Heczko) – Solowski, Buják, Ćmiel, Martiňák, Pospíšil, Holub – Gerych, Volas, Kubiesa, Pohludka, Sikora, Blaha, Cedzo, Lipka, Masnica, Urbánek, Mikula
    Trenér: Marek Malík

    Mountfield HK: Meišner (31. Kasal) – Fiala, Žaba, Pavič, Burda, Mráz, Bezpalec, Samek – Jón, Vencl, Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Král, Voděracký
    Trenér: Václav Pánek

    Rozhodčí: Kapitanov – Hladík, Janoško
    bahis siteleri