Jihlava – Šumperk 5:1 (kon.) | Vsetín – Kolín 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 5:4 (po pr.)
Litoměřice – Ústí n/L 3:4 (0:1 po s.n.) | Třebíč – Sokolov 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 3:4 (1:2 po s.n.)
Vrchlabí – Havířov 0:5 (kont.) | Slavia – Prostějov 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
SC Marimex Kolín
Pondělí 28.02.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Následující řádky se vsetínským fanouškům budou číst dobře. Vsetín je dvě kola před koncem základní části nadále nejlepším týmem soutěže hrajícím na domácím ledě, aby tuto pozici uhájil, bude muset potvrdit nedobytnost Lapače v pondělním souboji s Kolínem. Zároveň jsou zelenožlutí aktuálně v nejlepší formě ze všech týmů soutěže, když v posledních pěti duelech zaznamenali 14 bodů, o ten jeden bod je připravilo pouze Vrchlabí. Nejdůležitější však bude pro Valachy udržet 2. místo, které může v případě vítězství bez ohledu na ostatní výsledky pojistit již proti Kolínu.

    Valaši mají největšího tahouna v Luboši Robovi, který jako zatím jediný hráč Chance ligy překonal hranici 50 kanadských bodů. V poslední době se střelecky daří také kapitánu týmu Vítu Jonákovi (17+21) a za zraněného Romana Pšurného výborně zaskakuje v elitní formaci i Roman Vlach (10+19). Valaši ovšem mají sílu rozloženou do všech formací, což dokazují i statistiky z posledního utkání v Benátkách nad Jizerou. Skvělý zápas prožil Roman Půček, jenž se blýskl prvním hattrickem v mužské kategorii a navrch přidal i asistenci, vsetínský odchovanec tak zaokrouhlil letošní zisk kanadských bodů na rovných 20. Zápas se povedl i Michalu Gagovi, ten byl u vyrovnávací trefy a pak právě díky přihrávce Půčka proměnil šikovně samostatný únik, Gago útočil rovněž na hattrick, ale nakonec si připsal třetí bod v zápase za asistenci, momentálně má vsetínský štírek 6 branek a 12 asistencí. Trenéry určitě těší fakt, že branky padají také hráčům mimo elitní formaci.

    Vsetínu bude v pondělí nejspíš nadále scházet nejproduktivnější obránce Lubomír Štach (7+13), ovšem Valaši mají také Aleksandrse Jerofejevse (4+16). Ostřelovat branku soupeře umí i další borci, například Tomáš Ondračka nebo Jiří Říha, zatím se však jejich aktivita výrazněni nepropsala do statistik. Brankoviště Vsetína v poslední době obsazují oba muži, Jakub Málek patří nadále mezi nejlepší brankáře soutěže s úspěšností zákroků 93,06 procent s průměrem inkasovaných branek pod hodnotu 2. Před play-off však trenéři VHK dávají příležitost i Davidu Gábovi, který v sedmi zápasech vychytal úspěšnost zákroků 91,37 procent a průměrně obdržel 2,67 branek na jedno utkání.
     
    Vzájemná utkání v sezoně 2021/2022:

    Vsetín – Kolín 7:1

    Kolín – Vsetín 3:5


    Letošní vzájemné souboje dokázal Vsetín ovládnout a potvrdit proti kozlům roli favorita. Nejprve se hrálo na Lapači, kde Valaši zvítězili přesvědčivě 7:1. Odveta v Kolíně byla zároveň prvním utkáním nového roku 2022. Vsetínští v zápase ztráceli 1:3, ale díky skvěle třetí třetině otočili výsledek ve svůj prospěch a po výhře 5:3 odvezli ze Středočeského kraje všechny body. Podaří se Vsetínu porazit Kolín i potřetí?
     
    SC Marimex Kolín:

    Pondělní soupeř vsetínských hokejistů aktuálně drží 11. místo se ziskem 72 bodů, tedy pouze s jednobodovou ztrátou na 7. Prostějov, ale zároveň čtyři body za Kolínem číhá Šumperk s Ústí nad Labem, které se budou snažit do poslední chvíle vyhnout sérii v play-down, která ke trojici již sestupujících klubů pošle do třetí nejvyšší soutěže ještě jeden.

    Kozlové mají poměrně velkou sílu v ofenzívě, na jeho soupisce najdeme třetího nejlepšího střelce soutěže Jana Veselého (25+19), už léta má Kolín oporu v Davidu Šafránkovi (18+21). Nejlepším nahrávačem týmu je pak se 24 asistencemi a k tomu i 8 brankami Zdeněk Král. Co se týče přesilových her, je Kolín na 9. místě před Vsetínem, sice je to jen o jeden stupínek, ale kozlové jsou v početních výhodách lepší hned o tři procentní body, když využili 19,76 procent nabízených přesilových her.

    Z obránců umí útočnou činnost mimořádně podpořit Zdeněk Čáp (6+14), v Kolíně se mezi opory obrany zařadil také Ján Niko, jenž v loňské sezoně bojoval proti Vsetínu v předkole play-off za Vrchlabí. Nejužitečnějším zadákem je s osmi plusovými body René Piegl. V brankovišti Kolín vystřídal rekordní počet mužů, už sedm brankářů se během základní části protočilo ve střežení kozlí klece. Na důležitý zápas ve Vsetíně by Kolínští mohli využít díky spolupráci s extraligovým Hradcem Králové Henriho Kiviaha, který má solidní čísla i v nejvyšší soutěži, v rámci Chance ligy drží úspěšnost nad 92 procenty s průměrem inkasovaných branek 2,69. V posledních duelech však zaujímá modrý půlkruh Georgy Kuzněcov s úspěšností zákroků 92,19 procent a průměrem 2,57.
     
    VSETÍN vs. KOLÍN

    Hezké pondělí ze vsetínského Lapače, kde dnes domácí hokejisté budou bojovat o zisk 2. místa v základní části. Proti záměru Valachů budou na druhé straně hosté z Kolína. Kozlové se v tabulce nacházejí v našlapaném pásmu mezi 7. a 14. místem, mají velmi blízko k postupu do předkola play-off, ale dívat se musejí i za sebe, protože riziko v podobě play-down je dvě kola před koncem reálné pro více týmů včetně Kolína. Dnes tedy můžeme očekávat tuhý boj o potřebné body ve finiši základní části.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    Kolínští se nastěhovali do útočného pásma, kde se snaží vytvořit kombinaci.
     
    00:56
    Jonák se snažil dostat do samostatného úniku, ovšem za záchrannou brzdu zatáhl Miroslav Kukla a fasuje dvě minuty za podrážení.
     
    01:44
    Kolín vyhazuje.
     
    02:01
    Smetana poslal puk na volej Říhovi, ten však svým pokusem z vrcholku levého kruhu Kuzněcova neprostřelil.
     
    02:43
    Vsetínu se přesilová hra moc nedaří, puk znovu opouští obrané pásmo kozlů.
     
    02:56
    Kolín hraje v plném počtu.
     
    03:27
    Král se dostal ke střele v útočném pásmu, ale branku Vsetína vysoko přestřelil.
     
    04:32
    Vsetínští se snaží při plném počtu hráčů uzamknout hosty v obranném pásmu, střela Ondračky od modré čáry skončila v lapačce připraveného Kuzněcova.
     
    05:08
    Buchta nabil na modré čáře Smetanovi, na teč ještě číhal Půček, ale střela nakonec skončila mimo.
     
    05:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Říha – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:00
    Šafránek dostal puk na volej, ale minul, Kolín nadále usazen v útočném pásmu.
     
    06:38
    Kolín neúnavně svírá Valachy, ti však zatím dobře blokují střelecké pokusy hostů.
     
    06:44
    Na hranici brankoviště doloval kotouč Veselý, ale brankář Gába ho měl včas pod kontrolou.
     
    07:15
    Vsetín už hraje v plném počtu.
     
    07:26
    Říha se ihned zapojil do hry a dostal přihrávku od Roba, z pravé strany však vranku těsně minul.
     
    07:53
    Vsetínští tlačí na úvodní branku v utkání, po střele Buchty byl blízko k dorážce Jonák, ale nepodařilo se mu dostat puk za Kuzněcova!
     
    08:18
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín (Václav Čížek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:32
    Kolínu se podařilo ihned dostat puk do bezpečí a Vsetín musí začít od vlastní branky.
     
    08:48
    Další úspěšné vyhození kozlů.
     
    09:23
    Ondračkova střela skončila mimo, Vsetín už se ale usadil v útočném pásmu a nadále kombinuje.
     
    09:59
    Jonák pálil z voleje po přihrávce Ondračky, Kuzněcov vyrazil a následně ještě pálil Říha, ale ani tentokrát netrefil přesně.
     
    10:18
    Kolín ustál i druhé oslabení v dnešním utkání a hraje v plném počtu.
     
    11:05
    Vsetínu se nyní nepovedlo založit kombinaci v útočném pásmu, když přihrávka Hořanského skončila na střídačce hostujícího celku, vhazovat se bude před brankářem Kuzněcovem.
     
    11:25
    Šafránek po delší době prověřil Gábu, když vyslal střelu přes obránce, vsetínský brankář úspěšně vyrazil.
     
    12:33
    Ani jednomu z celků se nyní nedaří v útočné aktivitě, hra se tak zdržuje převážně v neutrální zóně.
     
    13:12
    Ke střele se dostal vsetínský kanonýr Rob, vypálil skrz bránícího hráče, ovšem Kuzněcov pohotově reagoval.
     
    13:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Vítek – 2 min., podrážení).
     
    13:59
    Pajer vypálil z voleje na levém kruhu, branku Vsetína minul.
     
    14:19
    Hořanský vystihl kombinaci hostů a velmi rychle se vydal za odraženým pukem do útočného pásma, snažil se ještě předložit před branku Bergerovi, ovšem bránící kozlové se stačili vrátit a tuto kombinaci zastavit.
     
    14:53
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín využívá přesilovou hru a ujímá se na Lapači vedení! Obranu Valachů rozebral JAN VESELÝ ve spolupráci s Králem, když si vyměnili kotouč a prvně jmenovaný pak usměrnil přihrávku Krále za záda brankáře Gáby. Asistence: Zdeněk Král, Zdeněk Čáp.
    14:53 Jan VESELÝ - 0:1
     
    15:56
    Vsetínu se zatím nedaří najít cestu do útočného pásma.
     
    16:34
    Hosté mají dobře pokryté střední pásmo a úspěšně odrážejí vsetínské pokusy o útočné vpády.
     
    17:42
    Valaši svádějí tuhé souboje o puk v útočném pásmu.
     
    17:55
    Vlach předložil puk na druhou stranu pásma Robovi, ten však Kuzněcova ani podruhé v dnešním utkání neprostřelil, hned na to se ke střele dostal ještě Vlach, ovšem brankář Kolína zatím drží stoprocentní bilanci.
     
    18:32
    Vsetínský rychlý protiútok zakončil Půček, trefil však pouze připraveného Kuzněcova, vhazovat se tak bude před brankou Kolína.
     
    19:01
    Kolín se snaží v závěru třetiny uklidnit hru a trpělivě rozehrává.
     
    19:57
    Ke střele se dostal ještě Síla, ovšem Gába byl připraven jeho střelu od modré čáry kontrolovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali vyrovnaný hokej. Oba celky dostaly příležitost dvou přesilových her a hosté z Kolína v jedné z nich byli úspěšní, když kombinaci s Králem zakončil přesně Jan Veselý. Vsetín zatím nenašel odpověď na úvodní branku Kolína, a tak po první třetině na domácím ledě ztrácí. Prostřední dějství odstartuje na Lapači v 18:14.

    Střely na branku v 1. třetině:

    10:11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:53
    Vsetínu se ani na startu druhé třetiny zatím nedaří proniknout do útočného pásma, kde nahozené kotouč sbírají obránci Kolína.
     
    21:13
    Nyní ovšem kozlové zahráli puk na zakázané uvolnění a Valaši získávají možnost vhazování před brankou soupeře.
     
    21:19
    Další střelecký pokus Říhy skončil mimo branku Kolína a hosté znovu posouvají kotouč do střední třetiny hřiště.
     
    21:58
    Ani Hořanskému se nepovedlo proniknout přes modrou čáru, zdá se, že Vsetínské čeká těžká fuška, aby se dostali na dostřel kolínské branky.
     
    22:47
    Další zakázané uvolnění Kolína.
     
    23:14
    Veselý nyní vyhodil puk šikovně tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění.
     
    23:30
    Šafránek prověřil Gábovu pozornost, ten proti střele kolínského útočníka zareagoval pohotovým zákrokem betonem.
     
    24:21
    Znovu se Kolínu povedlo šikovně vyhodit, zdá se, že kozlové budou čekat na chyby domácích a střežit modrou čáru, uvidíme, zda se jim tato taktika na Lapači za jednobrankového náskoku vyplatí.
     
    24:53
    Luboš Rob se zcela osamocen řítil z pravého křídla na Kuzněcova, ovšem se svým úmyslem trefit puk na bližší tyč nebyl přesný!
     
    25:44
    Kolínská snaha o útok končí ofsajdem.
     
    26:14
    Vsetín opět nenašel recept na kolínský obranný val, hosté brání svou třetinu opravdu zodpovědně.
     
    26:57
    Kolín znovu bleskově odehrál nahozený puk do středu hřiště, Vsetínští to musí zkusit znovu.
     
    27:33
    Opět je puk mimo obranné pásmo kozlů, ti se snaží nadále odrážet vsetínské pokusy o útok a zatím odolávají statečně.
     
    27:51
    Kozlové teď vyhodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    27:58
    Smetana zkusil vypálit od modré čáry, ale jeho rána neměla vůbec přesné parametry.
     
    28:26
    Po střele Smetany se k odraženému puku za brankou dostal Jonák, snažil se Kuzněcova nachytat nastřeleným pukem, ale ten si jej dokázal najít mezi svými betony.
     
    28:30
    Půček se ihned po vhazování dostával do slibného bekhendového zakončení, ale na poslední chvíli j zablokoval bránící kozel.
     
    29:23
    Komplikace pro Vsetín, když už se domácí dostávali do útočného pásma, dopustil se zcela zbytečného útočného faulu obránce Jiří Říha, který podruhé v dnešním utkání míří na trestnou lavici za podrážení.
     
    29:29
    Vsetín ihned vyhodil.
     
    29:56
    Čápovu střelu zablokoval Ondračka a puk je ve středním pásmu.
     
    30:09
    Další vsetínské vyhození obstaral Jerofejevs, Kolín při snaze o rychlý brejk zahrál na zakázané uvolnění, takže se bude vhazovat před Kuzněcovem.
     
    30:34
    Kolín v ofsajdu, přesilovka hostům zatím příliš nevychází, ale mají ještě necelých 50 vteřin na to, aby se ji pokusili využít.
     
    30:56
    Kolín v dalším ofsajdu, Vsetín se zatím brání velmi dobře.
     
    31:19
    Adam Hořanský postupoval osamocen na Kuzněcova, ovšem za záchrannou brzdu byl nucen zatáhnout Ján Niko a Vsetín dostává k dispozici trestné střílení!
     
    31:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! K trestnému střílení se rozjel domácí kanonýr LUBOŠ ROB a povedenou střelou nad beton Kuzněcova vyrovnává skóre. Bez asistence.
    31:19 Luboš ROB - 1:1
     
    31:23
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    31:44
    Rob se ocitl v další palebné pozici na levém křídle, tentokrát jeho prudkou ránu Kuzněcov zkrotil.
     
    32:11
    Vsetín se formuje v útočném pásmu, rána Hryciowa ovšem skončila mimo.
     
    32:32
    Berger vybojoval puk pro Hořanského, ten ještě zmátl bránícího hráče a následně vypálil, ovšem Kuzněcov stačil reagovat.
     
    33:12
    Vsetínští znovu krouží v útočném pásmu a snaží se najít cestu k obratu.
     
    33:49
    Kolín pod drtivým náporem domácího týmu! Kozlové nestačili vystřídat a Valaši znovu rozpoutali nápor, který zakončoval Jerofejevs, Kuzněcov nejprve vůbec netušil, kde se puk nachází, ale nakonec jej dokázal najít pod svou výstroji.
     
    34:24
    Rob nahazoval puk na kolínskou brankou, ale tam nikdo ze Vsetínských nebyl připraven clonit či tečovat, a tak celkem snadný zákrok pro brankáře Kuzněcova, který přerušuje hru.
     
    35:12
    Kolín se po delší době dostal před Gábu, Králova střela však na Gábu neprošla.
     
    35:18
    Berger ve snaze urychlit vsetínský protiútok zahrál puk na zakázané uvolnění, hosté získávají po delší době vhazování před Gábou.
     
    35:42
    Kolínu se nyní daří držet útočné pásmo, na hranici brankoviště zakončoval Miškář, ovšem Gába dokázal teď domácí tým podržet.
     
    36:25
    Vsetín kozly odrazil a znovu hledá cestu do útočného pásma.
     
    36:46
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín (René Piegl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:57
    Kolín se osvobodil.
     
    37:30
    Říha opět napřáhl z voleje, ale ani tentokrát nebyl přesný.
     
    37:44
    Kolín vyhazuje.
     
    38:19
    Buchta poslal přízemní puk od modré čáry, na teč číhal Březina, ovšem Kuzněcov si našel puk jako první.
     
    38:39
    Další prudkou ránu vyslal ze své hole Berger, ale ani jemu nebylo souzeno využít vsetínskou přesilovou hru.
     
    38:46
    Kolín hraje v plném počtu.
     
    39:41
    Zmatky ve vsetínské obraně, kterých se snažil využít Král, jenž se ubíral osamocen na Gábu, ale vsetínského brankáře nepřekonal!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Kolín měl sice v závěru druhé třetiny velkou příležitost, ale více ze hry měli v prostředním dějství hráči domácího celku, kteří se trpělivě snažili najít cestu přes obranný val kozlů. Nakonec se to Vsetínu povedlo ve vlastním oslabení, když byl v samostatném úniku faulován Hořanský a trestné střílení proměnil Luboš Rob. Vsetín si tvořil uzemní převahu a ostřeloval brankáře Kuzněcova, dostal navíc i možnost další početní výhody, ale skóre už se před druhou sirénou neměnilo. Před třetí třetinou tak zůstává vše otevřené, závěrečná perioda odstartuje mezi valašskými kopci v 19:04.

    Střely na branku ve 2. třetině:

    11:7

    Střely na branku celkem:

    21:18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Kolín v poklidu rozehrává za vlastní brankou, je jasné, že pro kozly bude dnes jakýkoliv bodový zisk znamenat možnost zahrát si předkolo.
     
    41:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lukáš Buchta – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:33
    Vsetín se osvobozuje a Hořanský posbíral i pár cenných vteřinek pro domácí tým.
     
    42:12
    Šafránek byl obrán o kotouč a Vsetín znovu vyhazuje.
     
    42:31
    Kolín se podobně jako v předcházející početní výhodě nemůže chytit, nyní zahráli kozlové ofsajd.
     
    42:53
    Hořanský se opět snažil zahrozit ve vlastním oslabení, posílal puk na najíždějícího Bergera, ale včas zablokoval tuto přihrávku Niko.
     
    43:20
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    43:51
    Hráči obou celků bojují dlouze u mantinelu o kotouč a rozhodčímu se nechce pískat.
     
    44:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Šimon Jenáček – 2 min., sekání).
     
    44:12
    Vsetín se osvobozuje dlouhým vyhozením.
     
    44:41
    Puk se odrazil do prostoru Kucharczykovi, ten však neměl dostatečnou rychlost, aby vyrazil vstříc Kuzněcovovi, alespoň tak získal vteřiny pro domácí tým.
     
    45:19
    Smetana osvobodil Vsetín, Kolínu se přesilová hra zase nedaří.
     
    45:53
    Gába si připisuje úspěšný zákrok, když od modré čáry zpacifikoval střelu Nika.
     
    46:07
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Brankář Kuzněcov klepal o led, když ubíhaly poslední vteřinky kolínské přesilovky. Přesto se kozlové podruhé v utkání dostávají do vedení, když LUKÁŠ KREJČÍK zpracoval přihrávku Štohanzla a z hranice pravého kruhu přesně zamířil. Asistence: Martin Štohanzl.
    46:07 Lukáš KREJČÍK - 1:2
     
    47:13
    Vsetínu se zatím nedaří najít recept na proniknutí do útočného pásma, dá se očekávat, že Kolín upne své síly k urputné obraně.
     
    48:33
    Král poslal puk na pravé křídlo Krejčíkovi, tentokrát však jeho střelu zablokoval Klímek.
     
    49:08
    Kucharczyk se rozjel do útočného pásma po levém křídle a vypálil, Kuzněcov pohodlně zasáhl a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    49:09
    Dnešní utkání sleduje 1500 diváků.
     
    49:37
    Vsetínští rozehrávají ve vlastním pásmu, zatím se marně snaží překonat střední pásmo.
     
    50:02
    Rob nabil na modrou čáru Říhovi, jeho rána měla potřebnou razanci, ovšem pohotově vyrazil betonem Kuzněcov a Kolín dostane puk mimo obranné území.
     
    50:49
    Kolín je znovu precizní v obraně modré čáry, Valaši jsou v ofsajdu.
     
    51:48
    Kozlové hlídají svůj jednobrankový náskok, Valaši jsou stále bezzubí směrem dopředu.
     
    52:52
    Valaši už se usadili v útočném pásmu, ale Kolínu se povedlo šikovně vyhodit tak, aby to nebylo zakázané uvolnění a mise domácích o dobytí útočné třetiny může začít znovu.
     
    53:18
    Práce pro brankáře Gábu, který musel likvidovat pokus Jankovského.
     
    53:37
    Kolín teď hluboko napadá vsetínskou rozehrávku, Valaši s tím mají značné problémy.
     
    54:00
    Dlouhý souboj o puk v rohu kolínské třetiny rozhodčí přerušili, vhazovat se tak bude před Kuzněcovem.
     
    54:28
    Kolínu se opět podařilo Valachy odrazit.
     
    54:39
    Kolín mohl odskočit do dvoubrankového vedení! Po střele Krejčíka skákal puk na brankové čáře, basketbalově se jej snažil odehrát Rob, nakonec jej musel zalehnout Gába. Velké štěstí pro domácí tým!
     
    55:54
    Valaši krouží v útočném pásmu, obrana Kolína je v pohotovosti.
     
    56:17
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    56:37
    Kolínu se daří držet puk v útočném pásmu a Vsetínu ubíhá čas.
     
    56:54
    Kuzněcov byl nucen podržet puk před dotírajícím Hořanským, Vsetín tak získává možnost vhazování v útočném pásmu.
     
    56:54
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:54
    Vsetín jde už nyní do akce v šesti, Gába zůstává na střídačce!
     
    57:03
    Kolín bleskově dostal puk z obranného pásma.
     
    57:34
    V útočném pásmu svádí Vsetínští tuhé souboje s kozly, kteří brání zuby nehty.
     
    58:05
    Puk je znovu v obranném pásmu Vsetína.
     
    58:45
    Vsetín dokázal sevřít Kolín v obranném pásmu a vysílal jednu střelu za druhou, ovšem Říhovi znovu nebylo souzeno a nyní Říha zůstal ležet otřesený na ledě, okamžitě je povolán zdravotník.
     
    58:47
    Říha je značně otřesený, ale putuje na střídačku po svých.
     
    59:12
    Gába opět míří na střídačku a Vsetín má poslední příležitost k vyrovnání.
     
    59:34
    Prudká rána v podání Buchty skončila mimo.
     
    Konec zápasu.
     
    Obrovská radost na straně Kolína, když kozlové na sebe naskákali, jako kdyby vyhráli celou soutěž. Není se co divit, pro Středočechy dnešní úspěch na Lapači znamená záchranu v soutěži a navíc i možnost zahrát si vyřazovací část. Naopak Vsetín bude muset o konečné 2. místo bojovat ve středu na ledě Šumperku. Vítěznou trefu měl dnes nakonec na svědomí hostující kapitán Lukáš Krejčík, když využil přesilovou hru svého týmu. Z mé strany je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost při sledování přenosu a přeji vám příjemný zbytek pondělního večera.

    Střely na branku ve 3. třetině:

    3:7

    Střely na branku celkem: 

    24:25 (19:43:10)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 32. Rob – 15. Jan Veselý (Z. Král, Čáp), 47. L. Krejčík (Štohanzl)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (D. Sachr) – Jerofejevs, Ondračka, Smetana, Buchta, Hryciow, J. Říha – Jonák (C), R. Vlach, Rob – D. Březina, Berger, Hořanský – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Apolenář, Š. Jenáček, Vítek.
    Trenér: Stantien

    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Sajdl) – Kukla, Piegl, Niko, Pinkas, V. Čížek (A), Čáp – Jan Veselý, David Šafránek, Jankovský – Z. Král (A), Miškář, J. Sklenář – Ouřada, Štohanzl, L. Krejčík (C) – Pajer, Morong, Síla.
    Trenér: Šťastný

    Rozhodčí: Ondráček, Šudoma – Hanzlík, Kučera

    Diváci: 1500
    bahis siteleri