NY Rangers – St. Louis 5:3 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:5 (kon.) | Dallas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Seattle – Nashville 4:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:3 (0:1, 4:2, 0:0)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 03.03.2022, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:47 Alexandr RADULOV - 4:3
     
    39:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas vede! Domácí otáčejí vývoj zápasu, dorážkou se z hranice brankoviště prosazuje ALEXANDR RADULOV. Jeho rána nebyla nikterak povedená, ale puk i tak končí v brance. Asistence: Ryan Suter a Jamie Benn.
    39:01 Ryan SUTER - 3:3
     
    39:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, tvrdou ránou se od modré čáry prosazuje RYAN SUTER. Gólman Kings měl zakrytý výhled, moc toho neviděl. Asistence: Joel Kiviranta a Jacob Peterson.
    34:13 Jason ROBERTSON - 2:3
     
    34:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí celek bleskově odpovídá a snižuje, po pěkné individuální akci se prosazuje střelou na lapačku brankáře Kings JASON ROBERTSON. Vypadalo to, že bude nahrávat, ale rozhodl se pro střelu. Asistence: Roope Hintz a Joe Pavelski.
    33:17 Arthur KALIYEV - 1:3
     
    33:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Krásně sehraná přesilovka a ránou z první se prosazuje ARTHUR KALIYEV. Hostující hráč přidává svou druhou branku v zápase a Kings vedou už o dva góly. Asistence: Sean Durzi a Dustin Brown.
    28:54 Arthur KALIYEV - 1:2
     
    28:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se po rychlém přenesení hry dostává do vedení, po pěkné akci se prosazuje pohotovou střelou ARTHUR KALIYEV.
    20:43 Luke GLENDENING - 1:1
     
    20:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LUKE GLENDENING. Asistence: Michael Raffl a Radek Faksa.
    03:58 Phillip DANAULT - 0:1
     
    03:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se prosazuje jako první, domácí vyhráli buly před svou brankou, ale pak přišli o puk. Trevor Moore ho vybojoval za brankou, a pak přihrál rychle před branku, kde byl PHILLIP DANAULT. Jeho rána zapadla přesně do branky. Asistence: Trevor Moore.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 21. Glendening (M. Raffl, Faksa), 35. J. Robertson (Hintz, Pavelski), 40. R. Suter (Kiviranta, Peterson), 40. A. Radulov (R. Suter, Jamie Benn) – 4. Danault (T. Moore), 29. Kaliyev, 34. Kaliyev (Durzi, D. Brown)


    Dallas Stars: Oettinger (Holtby) – Lindell, J. Klingberg, R. Suter, M. Heiskanen, Harley, Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Jamie Benn, Seguin, Gurjanov – M. Raffl, Faksa, Glendening – Kiviranta, Peterson, A. Radulov.
    Trenér: Rick Bowness

    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – M. Anderson, Doughty, O. Määttä, M. Roy, Björnfot, Durzi – Iafallo, Kopitar, A. Kempe – T. Moore, Danault, Arvidsson – Grundström, Byfield, D. Brown – B. Lemieux, B. Lizotte, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Blandina, South, Pancich, Cormier

    Diváci: 18 046
    bahis siteleri