NY Rangers – St. Louis 5:3 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:5 (kon.) | Dallas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Seattle – Nashville 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 03.03.2022, 13:00 • Winning Group Arena • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    Berani ze Zlína zvítězili na stadiónu Komety 2:1 a v tabulce poskočili na třetí příčku právě před dnešního soupeře a před Hradec. Důležitý krok k vítězství udělali hosté v prostředním dějství, v němž vstřelil důležitý vedoucí gól Matěj Kotala. Na spoluhráče v první polovině třetí třetiny navázal Martin Holba a s ševci to vypadalo velmi nadějně. Snížení Komety přišlo, ale příliš pozdě, v probíhající poslední minutě zápasu snížil při powerplay Kamil Škodík. Domácí pokračovali bez gólmana i ve zbytku střetnutí, ale kýženého vyrovnání se nedočkali. (15:02:22)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Od modré čáry nahodil puk na bránu Lukáš Eich. Samuel Kowalczyk si našel místo, odkud na puk viděl. Podržel jej ve výstroji a způsobil přerušení hry.
     
    59:11
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ještě není konec! Už při brněnské powerplay dostal od Zduby parádní pas mezi obránce KAMIL ŠKODÍK. V koncovce zachoval chladnou hlavu, Kowalczykovi zrušil čisté konto ránou na lapačku k pravé tyči. Asistence: Jakub Zduba.
     
    58:38
    Mezi kruhy si najel Michal Nekvapil. Dostal přihrávku od Škodíka, načež pálil z první, Samuel Kowalczyk včas vystrčil vyrážečku.
     
    58:06
    Obránce Martin Máša vyhodil až na zakázané uvolnění. Domácí tak znovu musí do obranného pásma a vidina bodového zisku se jim zase vzdálila.
     
    57:38
    Libor Kuswito osvobodil Kometu z pod tlaku vyhozením po pravém mantinelu. Ve střední třetině ovšem sebral puk jen protihráč Šišák, hosté hru kontrolují.
     
    57:02
    Do pravého kruhu dostal nabito Martin Holba. Forvard neváhal a pálil z první k bližší tyči, cílový prostor však o pár decimetrů minul.
     
    56:40
    Nahrávku pod modré čáře bruslemi zastavil Matěj Pavlík. Nedokázal ovšem dostatečně zrychlit, možnému protiútoku zamezil pozorný Michal Řezníček.
     
    56:18
    Filip Kaláč si vyměnil puk s Kotalou a vystřelil kousek za levým kruhem. Jan Kavan opět v pozoru, kus černé gumy uschoval ve výstroji.
     
    55:55
    Přes obránce zajímavě vypálil Richard Babulík. Jan Kavan dokázal včas zareagovat, puk podržel v lapačce do doby, dokud rozhodčí hru nepřerušili.
     
    55:14
    Domácí navíc míří do čtyř. Dvouminutový trest inkasoval Tomáš Šantora, v obranném pásmu podrazil po mantinelu rozjetého soupeře.
     
    54:48
    V útočném pásmu nyní operovali zlínští hokejisté. Dominik Kos přisunul kotouč na Marka Šišáka, který od levého mantinelu střílel na zadní tyč. Kavan zasáhl vyrážečkou.
     
    54:05
    Berani v plném počtu. Důležitý krok směrem k vítězství, od nějž hostující mužstvo dělí posledních pár minut. Trápení Komety v koncovce naopak pokračuje.
     
    53:55
    Velkou rychlost nabral po pravém mantinelu Michal Nekvapil. Dostal se až před Kowalczyka. Musel jednat rychle, střela mezi betony měla k úspěchu daleko.
     
    53:30
    Hru ve třech mají zlínští hokejisté úspěšně za sebou! Vaculík je ve hře, Urban navíc po nepovedené střele Červenky dokázal vyhodit.
     
    52:47
    Martin Máša vymyslel zajímavou nahrávku do pravého kruhu na Lukáše Eicha. Tomu ovšem zakončení vůbec nevyšlo, puk mu zůstal pod hokejkou.
     
    52:04
    Oddechový čas pro hosty.
     
    52:04
    Tak pozor. Další zlínské vyloučení, Kometa má k dispozici přesilovou hru 5 na 3, ta může trvat až 64 vteřin! Muži v pruhovaném vyloučili Martina Holbu za napadení.
     
    51:26
    Možná poslední šance pro Kometu, jak se vrátit do utkání. Martin Vaculík se v obranném pásmu dopustil podrážení a odjel pykat na trestnou lavici.
     
    51:12
    Do protiútoku vystartoval Adam Klimek. Věřil si na Sebastiana Mitra, ale ten před něj natlačil tělo a zamezil mu v cestě do útočného pásma.
     
    50:36
    Z levého kruhu střílel Libor Kuswito. Jeho pokus zblokoval obětavě padající obránce, následně Jakub Zduba křižným projektilem minul bránu.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Kometa přidává na aktivitě, nicméně Samuel Kowalczyk i nadále drží čisté konto.
     
    49:48
    Kamil Škodík už gólmana překonal, jeho střele ovšem zase vystavila stopku do sítě levá část brankové konstrukce! někteří fanoušci už se radovali.
     
    49:16
    Domácím dnes není přáno. Pavlík prostrčil kotouč na Tomáše Šantoru, jenž volil bekhendový blafák. Kličku nedotáhl ideálně, vystřelil do pravého betonu gólmana.
     
    48:42
    Puk opustil hrací plochu, k vhazování dojde po Kowalczykově levici. K přerušení došlo poté, co Marek Šišák zblokoval dělovku Červenky.
     
    48:17
    Z vrcholku pravého kruhu pálil na zadní tyč Sebastian Mitro. Samuel Kowalzyk na tuto střelu velmi dobře viděl a schoval ji v lapačce.
     
    47:45
    je jasné, že Berani uberou z ofenzivních snah a budou bojovat hlavně o udržení vedení. Je na domácích, aby ze sebe vyždímali poslední zbytky sil a vrhli je do útoku.
     
    47:16
    Útok domácích zastavil svým hvizdem čárový rozhodčí. Dominik Halačka jel rychleji, než Jakub Zduba na puku, to byl celý kámen úrazu.
     
    46:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Pšurného odskakují do dvoubrankového náskoku! Z levé strany vystřelil MARTIN HOLBA a brankáře Kavana tímto řešením viditelně zaskočil, puk skončil za brankovou čárou. Asistence: Richard Babulík a Filip Kaláč.
     
    45:57
    Až k modré čáře dojel pod tlakem Kamil Škodík. Zvládl se otočit a vystřelit forhendem, o hokejku protihráče Holby se puk vychýlil mimo tři tyče.
     
    45:32
    o útoku vyrazili zase Berani. Po pravém mantinelu najel do útočné třetiny Zdeněk Urban, z těžké pozice cílové zařízení minul.
     
    44:44
    Z velkého úhlu střílel Michal Nekvapil. Samuel Kowalczyk by pozorný, mezeru mezi betony včas zaklapl a touš vyrazil za bránu.
     
    44:28
    Za bránu soupeře dojel Martin Vaculík. Zkusil obkroužit bránu, ale mírně jej vyvedl z rytmu Matěj Pavlík, což mělo za výsledek ztrátu puku.
     
    43:37
    Zlín se ubránil pouze za cenu zakázaného uvolnění. Pod tlakem vyhodil přes všechny čáry Zdeněk Urban, Zduba velkou ztrátu na Vaculíka nesmazal.
     
    43:03
    Miroslav Špaňhel měl informace od spoluhráčů, takže věděl o blížícím se Halačkovi. Poradil si na jedničku, po mantinelu prodloužil na volného Šišáka.
     
    42:46
    Michal Červenka nevyrovnal! U pravé tyče zlínské svatyně se dostal k zajímavému zakončení, prostor u bližší tyčky ovšem o pár čísel minul.
     
    42:19
    Za vlastní bránou chyboval Lukáš Eich. Zaváhání napravil, když čistým hitem sestřelil forčekujícího Kaláče. Kometa pokračuje na puku.
     
    41:47
    Adam Klimek pod tlakem zvládl nahodit bekhendem od pravého mantinelu před bránu. Zde operoval Jakub Zubíček, touš odpálil mimo nebezpečí.
     
    41:08
    Zakázané uvolnění brněnského týmu, druhé v krátkém časovém sledu. Jakub Zduba zkusil najít Škodíka, avšak přecenil rychlostní schopnosti spoluhráče.
     
    40:46
    Aktivněji začínají zlínští hokejisté. Po vyhraném buly pálil od modré čáry Michal Řezníček, Jan Kavan střelu vyrazil pravým betonem mimo nebezpečí.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Berani ze Zlína disponují jednobrankovým náskokem, vítězství však nemají jisté ani zdaleka. Kometa stále živí naději na bodový zisk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:28.
     
    V prostředním dějství se poprvé hnulo skóre. Bezbrankový stav prolomil na počátku 37. minuty Matěj Kotala, jenž v přesilové hře vymetl pavouky v pravé Kavanově šibenici. Vedení hostů je nejspíše zasloužené, protože si vypracovali větší množství příležitostí. Heše zastavil výborným zákrokem Kavan, Klimek orazítkoval břevno, Kaláč taktéž nevyzrál na gólmana. Jednu šanci měli ve druhé třetině i domácí, Jakub Zduba sám před brankářem zamířil Kowalczykovi do výstroje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Zlínští hokejisté měli příležitost vstřelit gól do šatny. Před brněnskou bránou s zničehonic objevil Filip Kaláč, z bezprostřední blízkosti ovšem na Kavana nevyzrál!
     
    39:21
    Tomáš Šantora si počkal na doplnění a kotouč posunul na Michala Nekvapila. Střela z pravého kruhu úspěchem neskončila, Řezníček ji ztečoval nad bránu.
     
    38:47
    Pod tlakem nahodil od modré čáry Lukáš Eich netradičně bekhendem. Bránu minul, v rohu kluziště sebral puk osamocený Jáchym Mořkovský.
     
    38:22
    Až za bránu soupeře s proháčkoval Michal Nekvapil. V tomto prostoru nic zajímavého nevymyslel, protože došlo k jeho zdvojení.
     
    37:49
    Matěj Pavlík si pořádně vynadal, protože si byl vědom, že měl přečíslení vyřešit lépe. Šantorovi poslal nahrávku příliš daleko za brusle.
     
    37:11
    Od pravého mantinelu vystřelil Martin Vaculík. Jan Kavan byl v pozoru a mezeru mezi betony si pohlídal, právě mezi nimi puk zastavil.
     
    36:47
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Tomáš Šantora. Od levého mantinelu se zkusil natlačit až před Kowalczyka, stopku mu vystavil Tomáš Mikel.
     
    36:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Bezbrankový stav prolomen, Berani skórují v přesilové hře! Od modré čáry natáhl ke střele zápěstím MATĚJ KOTALA a kotouč pověsil neomylně do pravé šibenice, Jan Kavan neměl žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Martin Holba.
     
    35:35
    Lukáš Eich nabral černou gumu na čepel hole a bekhendem ji vyhodil až za Kowalczykovu svatyni. Hostující gólman zvolil jako cíl rozehrávky Vaculíka.
     
    35:06
    Kometa v plném počtu dlouho nepobyla. Krátce po návratu Rösse je vyloučen Martin Máša, v rohu kluziště obranného pásma se provinil hákováním.
     
    34:57
    Z pravého kruhu střílel na přední tyčku Dominik Kos. Jan Kavan zůstává stoprocentní, opět byl v permanenci jeho levý beton.
     
    34:20
    Od modré nahazoval do přehuštěného prostoru Marek Šišák. Jan Kavan toho moc neviděl, zřejmě i proto mu kotouč vypadl z výstroje. Měl velké štěstí, že poblíž nebyl některý z protihráčů.
     
    33:49
    Od levého mantinelu střílel Martin Vaculík zajímavě na zadní tyč. Jan Kavan reagoval včas a koncem levého betonu touš vyrazil do rohu kluziště.
     
    33:13
    S ránou od modré čáry si Jan Kavan poradil. Vetší problémy neměl ani s dorážkou Adama Klimka, kterou vykopl mimo nebezpečí levým betonem.
     
    32:52
    V útočné třetině fauloval domácí forvard David Röss, ten osekával jednoho ze soupeřů příliš dlouho. Svého přečinu si je vědom, na trestnou lavici odjel beze slova.
     
    32:43
    Bezbrankový stav přetrvává i po zakončení Michala Červenky z pravého kruhu. Měl poměrně dost času na zamíření, přesto puk poslal přímo do Kowalczykovy výstroje.
     
    32:24
    Od modré čáry nahazoval netradičně útočník Dominik Halačka. Tomáš Šantora lehce tečoval, puk však mezi tři tyče nenasměroval. Zlín už hraje v plném počtu.
     
    31:36
    Jiný brněnský obránce Jakub Zubíček udělal těsně před modrou čárou kličku, s čímž jeho spoluhráči nepočítali. Houfně najeli do útočné třetiny a způsobili postavení mimo hru.
     
    31:00
    Martin Máša ukázal, že je velmi dobře technicky vybavený. Dokázal obkroužit bránu a zakončit mezi tři tyče, Kowalczyk opět zakročil betonem.
     
    30:41
    Pod tlakem si Lkáš Eich poradil, nahodil po levém mantinelu. Nekvapil pak nahrál před bránu Jakubu Zdubovi, který ve velké příležitosti mířil do Kowalczykově výstroje.
     
    30:09
    Po levém mantinelu nabral rychlost Dominik Halačka. Natlačil se před bránu a střílel k bližší tyči, Samuel Kowalczyk včas vytasil pravý beton.
     
    29:48
    Dnes podruhé si odjel na trestnou lavici odpočinout Zdeněk Urban. Přehnal to s agresivitou v útočné třetiny, rozhodčí jej vyloučil za napadení.
     
    29:20
    Z rohu kluziště nahazoval před bránu Kavana Martin Vaculík. Miroslav Špaňhel bojoval o zakončení marně, těsně před ním zamezil nebezpečí Eich.
     
    28:55
    Do brejku vyrazil Kamil Škodík. Hostující defenziva se ovšem včas stáhla ve dvou hráčích domácího útočníka bez problémů zpacifikovali.
     
    28:36
    Rázem jsou to hosté, kteří mají herně navrch. Od modré čáry nahazoval na zadní tyč Matěj Kotala a Jan Kavan odpálil touš do bezpečí vyrážečkou.
     
    27:58
    Další velká příležitost, tu mel tentokráte na svědomí Adam Klimek. Před bránou zůstal úplně osamocený, ale tutovku nevyužil, orazítkoval horní tyčku.
     
    27:33
    Skvělou práci odvedl Jan Kavan! Domácí gólman správně očekával, že Klimek bude v přečíslení nahrávat Jakubu Hešovi. Výborně se přemístil k pravé tyči a zabránil inkasování gólu.
     
    26:54
    Pětice Beranů na ledě už je hodně unavená. Jan Mořkovský nezachytil pohyb Nekvapila, nicméně práci za něj odvedl Mikel, ten protihráče zastavil.
     
    26:29
    Ofenzivu podpořil Lukáš Eich. Brněnský kapitán střílel z pravého kruhu do horních pater brány, aby ve finále cílové zařízení úplně přestřelil.
     
    25:59
    Domácí zůstávají v útočném pásmu. Byl to Kamil Škodík, kdo si hledal prostor ke střele, ale nenašel, do cesty se mu postavil Matěj Kotala.
     
    25:23
    Kometa má v posledních vteřinách herně navrch. Do útočné třetiny vrátil hru David Röss, bekhendový pas mezi kruhy na Škodíka zastavil Mořkovský.
     
    24:55
    Další útočnou akci Komety vedl Matěj Pavlík. Kotouč podržel na hokejce příliš dlouho, proti třem soupeřům mu stahovačka na osu kluziště nevyšla.
     
    24:09
    Tomáš Šantora přebruslil Řezníčka, takže rozhodčí zrušili signalizaci zakázaného uvolnění. Následovala nahrávka na Mitra, jenž z voleje minul bránu,
     
    23:40
    Hra pokračuje. Michal Nekvapil si zkusil drze píchnout kotouč kolem Tomáše Mikela, což mu nevyšlo, věkem stále ještě starší žák puk odpálil mimo nebezpečí.
     
    23:03
    Po střetu s protihráčem zůstal na ledové ploše ležet Josef Hampl. K potlesku spoluhráčů i soupeře se dokázal zvednout na nohy, na střídačku ovšem bez cizí podpory odjet nezvládl. Snad se nebude jednat o zranění vážnějšího rázu.
     
    22:57
    Od levého mantinelu se Martin Holba přiblížil blíže brněnské brány a z velkého úhlu vypálil. Jan Kavan byl na svém místě, touš bez problémů schoval do výstroje.
     
    22:22
    Potlesk fanoušků si vysloužil Sebastian Mitro, když za bránou soupeře poslal čistým hitem k ledu Šišáka. Nicméně puk nezískal, kapitán zvládl rozehrát na Urbana ještě před střetem.
     
    21:46
    Protiútok Komety skončil velmi rychle. Lukáš Eich dlouhou nahrávkou oslovil Tomáše Šantoru, který převzal kus černé gumy až za modrou čárou. Ofsajd.
     
    21:22
    Už to vypadalo, že Adam Klimek zkusí obtočit bránu a zasunout puk k bližší, pravé tyči. Jenže v důležitý okamžik ztratil nad kotoučem pevnou kontrolu.
     
    20:51
    Neuspěli a na druhou stranu vystartoval Michal Nekvapil. Vyzval k souboji jeden na jednoho Matěje Kotalu, přičemž uspěl obránce Beranů.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, pojďme na ni! Zlínští okamžitě vystartovali do útočného pásma s jasným cílem vstřelit vedoucí branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:43.
     
    První třetina zápasu mezi Kometou a Zlínem branku nepřinesla. Pár zajímavých příležitostí však k vidění bylo. Hned v první minutě nahrál Zduba před prázdnou bránu Nekvapilovi, ten ale nedokázal touš nasměrovat mezi tři tyče. Následně při vlastním oslabení ujel do úniku Michal Červenka, jenž přestřelil, stejně si v nerovnovážném stavu hráčů na ledě vedl i zlínský Zdeněk Urban.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Odvážná klička na stře Lukáši Eichovi nevyšla, puk narazil do brusle Pešáka. Z rýsujícího se přečíslení Zlína nakonec nic nebylo, čárový odpískal ofsajd.
     
    19:01
    Jakub Zubíček po modré čáře přenesl hru na Sebastiana Mitra, který nevymýšlel nic složitého a nahodil na bránu. Kowalczyk měl dobrý výhled, hrací předmět ukryl ve výstroji.
     
    18:38
    A další zákrok pro domácího gólmana. Ten si povyjel proti zakončujícímu Holbovi a mezeru mezi betony včas zakryl. Hra opět přerušena.
     
    18:15
    Mylně se Jan Kavan domníval, že má po střele Jakuba Heše puk ve výstroji. Nemusel však smutnit, protože puk následně odpálil o bezpečí spoluhráč Máša.
     
    17:56
    Martin Vaculík určitě chtěl získat pro Zlín útočnou třetinu. Jan Kavan však po zákroku lapačkou rychle černou gumu vyklepal pro blízko stojícího spoluhráče Mitra.
     
    17:19
    Zubíčkovo nahození za bránu zpracoval Tomáš Šantora. Proti dvěma protihráčům toho ale příliš nezmohl, byť bojoval statečně do poslední chvíle.
     
    16:36
    Dobrou práci odvedl Tomáš Šantora. Využil chybné rozehrávky soupeře, nabruslil si do levého kruhu a bekhendem chytře zvedl puk, ale Kowalczyk reagoval rychle a zakročil lapačkou.
     
    16:05
    S rozehrávkou vypomohl domácím Jan Kavan. Zkontroloval situaci a pak rozehrál po pravé straně na nikým neatakovaného kapitána Lukáše Eicha.
     
    15:43
    Po kontaktu s obráncem ztratil stabilitu Michal Nekvapil, jenž vletěl do zlínské brány a vyrazil ji z původního postavení, Halačka tudíž nemohl zakončovat.
     
    15:08
    Pěknou individuální akci předvedl Matěj Pavlík. Už to vypadalo, že si kotouč potáhne kolem pravého Kowalczykova betonu a bude zakončovat, jenže v klíčovou chvíli ztratil nad pukem kontrolu.
     
    14:50
    Jako první zahrozili v oslabení Berani. Po pravém mantinelu nabral velkou rychlost Jakub Heš, jeho střele ovšem scházela potřebná přesnost.
     
    14:16
    Na Kometu čeká druhá početní převaha. Za hru vysokou holí byl poslán na lavici hanby Zdeněk Urban, jenž může být rád, že protihráči nezpůsobil v obličeji krvavý šrám.
     
    13:45
    Na druhou stranu hru otočil David Röss. Zkusil žabičku na Jakuba Zdubu, ten při snaze vystřelit nešťastně promáchl naprázdno.
     
    13:12
    V pravém kruhu získal kontrolu nad toušem Hampl. Než ovšem stihl zamířit, tak mu hrací předmět odpálil od hokejky Lukáš Eich.
     
    12:49
    Už delší dobu hra probíhá bez přerušení. Josef Hampl zkusil vyslat do úniku Jakuba Heše, tomu nevyšlo ideálně zpracování.
     
    12:20
    Už při hře pět na pět najel do slibné příležitosti Tomáš Šantora. V nelehké pozici vypálil, ale trefil jen střed bránu, kde byl připravený gólman.
     
    11:56
    Z poměrně velkého úhlu střílel Libor Kuswito. Samuel Kowalczyk se tímto zakončením nenechal rozhodit a kotouč vykopl pravým betonem.
     
    11:02
    V útočném pásmu upadl Kamil Škodík, do úniku díky tomu vystartoval Zdeněk Urban. Vedl si podobně jako na druhé straně Červenka, tedy přestřelil!
     
    10:33
    Před brankou si klepl o přihrávku Michal Nekvapil. Od Šantory ji dostal, ale příliš prudkou, forhendovou stranou hokejky netrefil zlínskou bránu.
     
    10:01
    Početní převahu si vyzkouší také brněnská Kometa. Za hákování je vyloučen Tomáš Mikel, trestu se poměrně dost diví.
     
    09:30
    Hru zpomalil Matěj Pavlík. Všiml si, že spoluhráči střídají, tak odjel za vlastní bránu, kde počkal, až se řady nově příchozí formace zorganizují.
     
    09:03
    V situaci dva na dva si Josef Hampl dal puk až moc před sebe. Této skutečnosti využil Jakub Spanel, tož bez rozmýšlení odpálil mimo nebezpečí.
     
    08:46
    S koncem Šantorova trestu střílel z levého kruhu Sebastian Mitro. Samuel Kowalczyk si prostor u přední tyčky pohlídal, černou gumu ukryl ve výstroji.
     
    08:22
    Kometa mohla udeřit při vlastním oslabení! Obranné řadě Zlína ujel Michal Červenka, avšak únik do zdárného konce nedovedl, forhendem přestřelil.
     
    07:48
    Nakonec na sebe vzal zodpovědnost Marek Šišák. Do směru jeho střely se postavil Libor Kuswito, puk vyletěl až do ochranné sítě.
     
    07:25
    Hokejisté v modro-žlutých dresech drží útočnou třetinu, leč k žádnému zakončení prozatím nedošlo. Bránící čtveřice protihráče výborně dostupuje.
     
    06:42
    První přesilovou hru si zahrají hosté ze Zlína. Za faul v útočném pásmu odjíždí na trestnou lavici Tomáš Šantora, vyfasoval menší trest za nedovolené bránění.
     
    06:21
    Jakub Heš operoval za bránou soupeře, aby ve finále nabil na modrou Špaňhelovi. Ten si v poslední chvíli ránu rozmyslel, hru vrátil za bránu na Kaláče.
     
    05:50
    Se zakončením z velkého úhlu neměl Samuel Kowalczyk větší starosti. Máchl lapačkou a kus černé gumy v ní bez větších problémů uschoval.
     
    05:22
    Brněnský kapitán Lukáš Eich zabojoval o udržení puku v útočné třetině. S ním jedoucího Urbana sice zastavil, ale touš mu smolně projel mezi bruslemi.
     
    04:46
    Zlínský útočník Kos dostal volný prostor v pravém kruhu. Volil zakončení ze zápěstí na zadní tyč, Jan Kavan schoval touš v lapačce.
     
    04:21
    Jakub Zubíček nastartoval po pravém mantinelu Tomáše Šantoru. Tomu vyšlo zpracování, ale klička Kotalovi na osu kluziště měla k úspěchu daleko.
     
    03:43
    Znovu získala Kometa útočnou třetinu. A byl to právě Jakub Zduba, jenž si troufl na zakončení zápěstím z mezikruží, přičemž trefil brusli bránícího protihráče.
     
    03:16
    Kaláčovi bekhendové vyhození nevyšlo, puk zastavil ještě před modrou Jakub Zduba. Nedostalo se mu ale podpory, takže jen nahodil za bránu soupeře.
     
    02:56
    Sám proti dvěma neměl Martin Holba žádnou šanci na úspěch. Sice uštědřil povedený hit Kuswitovi, ale přitom zároveň ztratil nad kusem černé gumy kontrolu.
     
    02:03
    S těžkou nahrávkou si Michal Červenka neporadil, dokonce hrací předmět ani nedokázal tečovat. Proto rozhodčí odpískali zakázané uvolnění.
     
    01:45
    Zlínští hráči si vytvořili tlak v útočné třetině, který ukončil až Kamil Škodík. Vystihl rozehrávku po levém mantinelu a touš prodloužil do střední třetiny.
     
    01:20
    Na druhou stranu vystartoval Jakub Heš. Zvládl se natlačit až před gólmana, ale pak ztratil stabilitu a místo puku skončil v brněnské svatyni sám.
     
    00:41
    První obrovská šance končí neúspěchem! Jakub Zduba v přečíslení dvou na jednoho vybídl k zakončení Michala Nekvapila, ten však prázdnou bránu minul!
     
    00:10
    Zápas mezi Kometou a Zlínem odstartoval! Hraje se o hodně, vítěz se výrazně přiblíží třetímu místu v tabulce. Úvodní buly skončilo vítězně pro Kometu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Kavan (Matoušek) – Antony, Zubíček, Máša (A), Spanel, Eich (C), Mitro, Kuswito – Pavlík, Halačka, Zduba, Červenka, Röss, Škodík, Nekvapil, Šantora.
    Trenér: Radek Bělohlav

    PSG Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Kotala, Mořkovský, Řezníček, Hamrla, Špaňhel, Šišák (C), Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Babulík, Kaláč, J. Heš, Klimek, Kos.
    Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Pavel – Hrabal, Jurčík.
     
    PSG Berani Zlín

    Jak již bylo zmíněno, tak do boje o třetí místo ve skupině jsou hned čtyři týmy, a to včetně Zlína. Ten je o skóre čtvrtý za dnešním soupeřem, nicméně je pravděpodobné, že poslední dvě kola s pořadím alespoň lehce zamíchají. Berani v posledních čtyřech zápasech dvakrát zvítězili a dvakrát vyhráli. Po cenném vítězství po nájezdech nad Jihlavou porazili ještě Hradec, naopak po prodloužení prohráli ve Vítkovicích a naposledy těsně 1:2 doma s Třincem. Týmové produktivitě vévodí Lukáš Heš se 34 body.
     
    HC Kometa Brno

    Brněnská Kometa ve své skupině bojuje o třetí příčku. Momentálně je mezi šesti týmy čtvrtá, přičemž na Hradec má ztrátu jednoho bodu, před Zlínem je o skóre a na poslední Vítkovice disponuje čtyřbodovým náskokem. Svěřenci kouče Bělohlava ovšem momentálně nemají dobrou formu, drží nelichotivou sérii čtyř porážek v řadě, naposledy doma až nečekaně hladce 0:4 prohráli s Vítkovicemi. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Ondřej Kos se 48 body.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásné čtvrteční odpoledne. Vítám vás při sledování Extraligy dorostu, u zápasu mezi brněnskou Kometou a Zlínem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 60. Škodík (Zduba) – 37. Kotala (Holba), 47. Holba (Babulík, Kaláč)


    HC Kometa Brno: Kavan (Matoušek) – Antony, Zubíček, Máša (A), Spanel, Eich (C), Mitro, Kuswito – Pavlík, Halačka, Zduba, Červenka, Röss, Škodík, Nekvapil, Šantora.
    Trenér: Radek Bělohlav

    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Kotala, Mořkovský, Řezníček, Mikel (A), Špaňhel, Šišák (C), Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Kos, Pešák, Babulík, Kaláš, J. Heš, Klimek.
    Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Pavel – Hrabal, Jurčík

    Diváci: 65
    bahis siteleri