NY Rangers – St. Louis 5:3 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:5 (kon.) | Dallas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Seattle – Nashville 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:6 (2:2, 1:3, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 03.03.2022, 15:15 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina D
Partner:
     
    55:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jiskra naděje pro domácí je zažehnutá! Filip Ondruš nádherným pasem našel rozjetého TADEÁŠE KOUBKA. Malý forvard si rozhýbal Cinku a poslal puk mezi betony! Asistence: Filip Ondruš.
     
    44:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši rychle odpovídají na branku Bruslařů! Dominik Vachun nahodil puk před branku, kde ho tečoval mezi Beranovy betony SAMUEL DRANČÁK! Kotouč se pomalu došoural za čáru, Beran jej vytáhl už pozdě! Asistence: Dominik Vachun.
     
    43:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné trefy! PATRIK BAKUS se prezentoval hezkou akcí, kterou vyšperkoval zakončením mezi betony Cinka. Asistence: Jan Vaněček a Tadeáš Adam.
     
    36:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté skórují podruhé za sebou v krátkém čase! Dominik Postl nahrál na MATYÁŠE HUMENÍKA, jenž v uspěl v souboji jeden na jednoho a pověsil puk do pravé šibenice! Asistence: Dominik Postl a Samuel Drančák.
     
    35:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    České Budějovice jdou opět do vedení! VOJTĚCH AULICKÝ načapal Marca Ferduse, který nedokázal zasáhnout proti střele od levého mantinelu! Bez asistence.
     
    28:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod vyrovnává stav zápasu využitou přesilovkou. Přečíslení dva na jednoho vzal na sebe MATĚJ FIALA. Mladý útočník prostřelil Cinka křížem branky! Asistence: Jonáš Novot.
     
    24:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor za svůj tlak jde poprvé v zápase do vedení! Matyáš Humeník vystřelil tak, že Ferdus jeho pokus vyrazil před sebe. Puk shrábl SAMUEL DRANČÁK, který přehodil pravý beton brankáře! Asistence: Matyáš Humeník a Dominik Vachun.
     
    12:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají přesilovou hru a srovnávají stav zápasu. V krátkém sledu stejná kombinace, kterou na pravém kruhu efektivně zakončil VÍT SCHUPPLER. Jihočeský útočník otřel puk o břevno, o které se puk dostal do sítě! Asistence: Alan Šimon a Viktor Kotalík.
     
    11:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři rychle reagují na gól soupeře a jdou opět do vedení! Patrik Bakus vybojoval puk pro ILARIONA KUPRIJANOVA, jenž chladnokrevně trefil za záda Cinky! Asistence: Patrik Bakus a Josef Teplý.
     
    10:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté vyrovnávají vyrovnaný zápas. Havlíčkův Brod předvedl řadu nepřesností, což stojí vyrovnání! Adam Gřegořek vypálil od modré, puk byl několikrát tečovaný až na hůl ALANA ŠIMONA. Osamocený útočník propálil Ferduse mezi betony! Asistence: Adam Gřegořek a Vít Schuppler.
     
    05:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr jde do vedení! Mladí Bruslaři vybojovali puk v pravém rohu, z čehož pramenila důležitá nahrávka. Artur Prchal narýsoval kotouč na hůl DAVIDA PETRŽÍLKA, který prostřelil gólmana Davida Cinka k levé tyči! Asistence: Artur Prchal a Adam Bernard.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 6. Petržílek (Prchal, Bernard), 12. Kuprijanov (Bakus, Teplý), 29. Fiala (Novotný), 44. Bakus (Vaněček, Adam), 56. Koubek (Ondruš) – 11. Šimon (Gřegořek, Schuppler), 13. Schuppler (Šimon, Kotalík), 25. Drančák (Humeník, Vachun), 36. Aulický, 37. Humeník (Postl, Drančák), 45. Drančák (Vachun)


    BK Havlíčkův Brod: Ferdus (41. Beran) – Adam, Vaněček (C), P. Mrtka, Ondruš, R. Mrtka, Novotný, Chymo – Teplý (A), Kuprijanov, Bakus – Fiala, Koubek, Nosek – Prchal, Bernard, Petržílek – Kozlík.
    Trenér: Jiří Čelanský

    Banes Motor České Budějovice: Cinka (Schacherl) – Lukáš, Bednařík, Váňa, Vachun (A), Schmidtmayer, Gřegořek – Aulický, Kotalík, Schuppler (C), Šimon, Strnad, Humeník, Lukeš, Postl, Drančák.
    Trenér: Milan Dančišin

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Jiří Nechvátal, Kristýna Hájková

    Diváci: 58
    bahis siteleri