NY Rangers – St. Louis 5:3 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:5 (kon.) | Dallas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Seattle – Nashville 4:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (0:3, 1:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 03.03.2022, 16:15 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina A
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (18:18:29)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky tří gólu, které všechny padly během posledních čtyř minut. O dva z nich se postarali v posledních minutách dominantní ševci, kteří tak ještě pořádně zdramatizovali utkání. Nakonec se jim ale risk bez brankáře nevyplatil, a tak prohrávají rozdílem dvou branek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Po obdrženém gólu již ševci nechtějí nic riskovat a hru bez brankáře již nezkoušejí. Na obou týmech jde navíc vidět, že již žádnou změnu skóre neočekávají.
     
    58:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tady je asi s největší pravděpodobností rozhodnuto. Po zaváhání domácích ve středním pásmu využil zmatku MICHAL RAMIK, který poslal kotouč do nikým nehlídané brány. Asistence: Pavel Matěj.
     
    58:00
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je něco neuvěřitelného dámy a pánové! Po pouhé minutě od posledního gólu se prosazuje JAKUB ČECHMÁNEK, a to dokonce ve vlastním oslabení. Využil tak skvělé nabídky od jeho spoluhráče, díky které se dostal do samostatného úniku. Asistence: Dominik Luža.
     
    57:11
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tadeáš Talafa – 2 min., hákování).
     
    56:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se nám přece jenom závěr utkání výrazně dramatizuje vážení čtenáři! Pouhé tři minuty před vypršením základní hrací doby se prosazuje MATYÁŠ DĚDEK, který by tak ještě mohl výrazně zvrátit výsledek utkání. Asistence: Tomáš Pilát a Patrik Nábělek.
     
    56:35
    Do zakončení se již hrnul Tadeáš Talafa. K jeho smůle si ale na něho počíhal jeden z obránců, který ho zastavil až hraničním, ale čistým, zákrokem.
     
    55:36
    V posledních minutách přebírají čím dál tím více otěže zápasu ševci, kteří svému sokovi příliš dýchatelného prostoru nenabízí. Dokazuje to i nespočet zakázaných uvolnění Ocelářů, kteří jsou očividně už opravdu hodně unavení.
     
    54:37
    O další obdobně nadějnou střelu se postaral Matyáš Dědek. Jeho pokus tentokrát od pravého kruhu ale skončil pouze pod lapačkou gólmana, který si tak připisuje další pohotový zákrok.
     
    53:38
    Po dalším zakázaném uvolnění soupeře se dostal ke střele od modré Tadeáš Talafa. Svým zakončením do pravého horního růžku natropil brankáři opravdu hodně velké trable, které ale nakonec vyřešil zalehnutím puku.
     
    52:39
    Po zakázaném uvolnění získali opět puk Oceláři. Ve středním pásmu ale o něj opět přichází. Nakonec je ale tato hrubka nemusela příliš mrzet, a to kvůli ofsajdu soupeře.
     
    51:40
    Na vhazování po pravici Klimka získal kotouč jeden z jeho spoluhráčů. Nakonec ale útočné tažení této formace skončilo, ještě dříve, než vůbec začalo, a to nepřesnou přihrávkou Michala Ramika.
     
    50:44
    O ambiciózní kličku se nyní pokusil Jakub Masař. K jeho smůle ale na rovnou dva obránce nevyzrál, kteří ho opravdu nevybíravě skřípli mezi svá těla.
     
    49:45
    Tak ani tentokrát se ševcům nepodařilo potrestat faul soupeře, který jim přinesl již několikátou přesilovku. Daleko ale k tomu opět neměli, a to hlavně díky metelici Talafy od pravého kruhu.
     
    48:46
    K zakončení se po opětovném zisku útočného pásma dostal Tomáš Pilát. Jeho pokus od pravého kruhu se ještě pokusil dorazit Dominik Luža, který ale pouze vysunul bránu z její správné pozice.
     
    47:47
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jonáš Jobánek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:42
    Tak tady měl Pavel Matěj opravdu velkou smůlu! Při přečíslení dva na jednoho se právě on dostal k zakončení, které téměř skončilo v bráně. K jeho smůle ale nakonec pouze orazítkoval horní tyč.
     
    46:43
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Pilát – 2 min., držení).
     
    46:07
    Největší šanci na snížení ševci nevyužili, a to i přes opravdu velké snažení. V závěru je ale zradila i vlastní chyba, kvůli které musel sudí odpískat těsný ofsajd.
     
    45:08
    Svou téměř půlminutovou početní výhodu pět na tři ševci sice zužitkovat nezvládli, pokusů ale určitě málo neměli. Za zmínku určitě stojí ten, o který se postaral Tadeáš Talafa, který pálil od modré.
     
    44:09
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Michal Ramik – 2 min., podrážení).
     
    43:37
    Již podruhé v utkání tady máme hru čtyři na čtyři, tentokrát ale ohrožují soupeře ševci. Díky tomu se dostal k pokusu od modré Adam Laciga, který ale trefil pouze jednoho ze clonících obránců.
     
    42:38
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jonáš Jobánek – 2 min., podrážení).
     
    42:06
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Čechmánek – 2 min., faul loktem).
     
    41:43
    Tak toto byl další neuvěřitelný zákrok Šarmana. Ten tak úspěšně zastavil další samostatný únik Třince, do kterého se dostal Jan Moškoř. Nutno ale uznat, že jeho zakončení nebylo zrovna nejpovedenější.
     
    40:44
    Na úvodním buly získali puk Oceláři. Díky tomu se tak dostali do útočného pásma, kde ale příliš velké trable brankáři nenadělali, jelikož za svatyní přišli o kotouč.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze dvou branek, které si oba celky rozdělili rovným dílem. O tu druhou se postarali právě ševci, kteří si tak ještě nadělili malou naději na zisk bodů.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:41.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Závěrečná minuta jednoznačně patřila Ocelářům, kteří se ale zmohli pouze na jednu střelu, a to z poměrně dost velkého úhlu. není tak divu, že si další gól na své konto Jan Moškoř nepřipsal.
     
    38:55
    Na vhazování po pravici Šarmana získal puk po zakázaném uvolnění soupeř. I přesto se ale na druhé straně nakonec pokusil poslat kotouč na bránu Richard Hrazdira.
     
    37:56
    Druhá půle přesilovky byla ze strany žlutomodrých mnohonásobně lepší, což dokazuje i nespočet střel. O tu nejnebezpečnější se postaral jednoznačně Jakub Masař, který poslal kotouč na prázdnou bránu. Jeho zakončení ale zastavil svým tělem jeden z obránců.
     
    36:57
    Ani tato početní výhoda není ze strany ševců jedna z těch lepších. I přesto se ale ke střele od pravého kruhu dostal Dominik Luža. Jeho pokus ještě tečoval před bránou Čechmánek.
     
    35:58
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Matěj Kozlík – 2 min., hákování).
     
    35:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    A toto je první gól ševců! Postaral se o něj pět minut před zazněním závěrečné sirény JAKUB MASAŘ, který podobně jako soupeř, využil chyby v obraně.
     
    34:09
    Tak toto byla opravdu nebezpečná střela od levého kruhu. Postaral se o ní Richard Pětník, který svým zakončením jen těsně minul pravou tyčku svatyně soupeře.
     
    33:10
    Z obranného pásma založil akci Jakub Velikovský. Jeden z jeho spoluhráčů ale ve středu hrací plochy o kotouč přišel, díky čemuž se vzápětí dostal ke střele Antonín Kareš.
     
    32:11
    Na druhé straně kluziště se o podobný kousek postaral Tomáš Pilát, v jeho případě mu ale přihrávka vyšla. Ani přes následný tlak před brankovištěm se ale ševcům brankáře překonat nepodařilo.
     
    31:12
    V útočném pásmu se pokusil o přihrávku zpoza brány Michal Ramik. V kritický moment mu ale puk přeskočil hůl, díky čemuž ho získal jeden z obránců soupeře.
     
    30:13
    Oba mančafty budou již za pár vteřin hrát v plném počtu. Musí si ale ještě počkat na rozehrání hry, kterou svým zákrokem zastavil Dominik Šarman.
     
    29:14
    Hra čtyři na čtyři očividně svědčí více hostům, kteří se až na pár výjimek drží téměř konstantě v útočném pásmu. Toho se nyní pokusil využít Jan Moškoř, který ale netrefil bránu.
     
    28:15
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Kráčalík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Richard Pětník – 2 min., hrubost).
     
    27:49
    Na domácích hokejistech jde poznat, že je váha čtyř obdržených poměrně zbytečných branek opravdu velká. Kvůli tomu se jim nyní ani nedaří se dostat z vlastního obranného pásma.
     
    26:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady další gól za záda domácího brankáře. Postaral se o něj již podruhé v tomto zápase MATĚJ KOZLÍK. Díky tomu si asistenci připsal dokonce i brankář Ocelářů. Asistence: Jan Moškoř a Jakub Klimek.
     
    25:39
    Pohotovým zakončením od modré se nyní vyznamenal Jonáš Jobánek. Jeho pokus ale nebyl příliš dobře mířený, a tak ani netrefil prostor za brankářem.
     
    24:40
    Dlouhý souboj za svatyni soupeře vyhrál Masař, díky čemuž se dostal ke střele od modré jeden z jeho spoluhráčů. Jeho pokus ale skončil pouze na vyrážečce gólmana.
     
    23:41
    Své aktivní napadání nyní předvedl ve středním pásmu Matyáš Dědek, díky čemuž se dostal k puku. Jeho pokus o průnik vstříc soupeřově bráně ale už tak slavně nedopadl.
     
    22:42
    Tak toto byl velmi riskantní manévr od Klimka. Ten si sice dojel pro kotouč za bránu, téměř okamžitě u něho byl ale Tadeáš Talafa. Jeho napadání ale nakonec tento brankář ustál.
     
    21:43
    Zpoza vlastní brány založil útočnou akci Jakub Kráčalík, díky čemuž se dostal k zakončení od levého kruhu Heš. Jeho pokus ale nebyl ideální, a tak skončil pouze v lapačce gólmana.
     
    20:44
    Na úvodním buly druhé třetiny získal kotouč ve svůj prospěch opět Matěj Kozlík. Soupeř se sice vzápětí dostal ke kotouči, přihrávka jednoho z nich ale skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky vyrovnané hry, v které měli dokonce někdy navrch i ševci. I přesto ale vsítili góly pouze Oceláři, a to rovnou tři, z čehož jeden padl dokonce i ve vlastním oslabení. Více početních výhod měli paradoxně Berani, kterým ale v dnešním zápase zatím příliš nevychází.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:58.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:59
    Svou první početní výhodu zatím zvládají Oceláři bravurně. Již od úvodního buly se drží v útočném pásmu a pálí jednu střelu za druhou. Díky tomu se nyní ke střele od modré dostal i Oskar Haas, který zatím jednoznačně nejvíce ohrozil svatyni soupeře.
     
    18:00
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Patrik Nábělek – 2 min., podrážení).
     
    17:46
    Ani přes již třetí obdržený gól během sedmnácti minut si ševci nevedou v útočném pásmu vůbec špatně. Díky tomu se dostal k zakončení i Lukáš Heš, který ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    16:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady další gól vážení, a to opět po velké chybě obrany. Tentokrát ji využil DANIEL CHOVANIAK, který se po přihrávce od jednoho z jeho spoluhráčů ocitl nikým nehlídaný před brankářem. Asistence: Nico Geidl a Jan Moškoř.
     
    16:02
    Tak toto byla velká šance na vstřelení třetí branky, do které se dostal Matěj Kozlík. Jeho zakončení při akci dva na jednoho ale mezi betony dobře chytajícího Šarmana neprošlo.
     
    15:03
    V útočném pásmu dokázal vybojovat kotouč Čechmánek, i přesto jsou ale u puku hosté. Díky tomu se ke střele od modré mohl dostat Marek Ročák, ke kterému se ale přihrávka nakonec nedostala.
     
    14:04
    Oceláři se již několikrát pokusili dostat do útočného pásma, vždy je ale zastavila vlastní chyba v podobě ofsajdu nebo špatné nahození, díky kterému se dostal k puku jeden z obránců Zlína.
     
    13:05
    Své defenzivní přednosti nyní ukázal Daniel Chovaniak. Ten svým aktivním napadáním totiž znemožnil Lužovi se dostat do úniku jeden na jednoho.
     
    12:06
    Nyní se podařilo ševcům dostat svého soupeře pod zámek ve vlastním pásmu. Toho využívá svou jedovatou střelou od levého kruhu Patrik Nábělek, který ale těsně minul horní tyč.
     
    11:07
    Opravdu dlouhý souboj v rohu kluziště u svatyně Ocelářů nakonec dopadl lépe pro jednoho z hráčů v rudých dresech. Jeho následná přihrávka ale byla natolik nepřesná, že skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    10:08
    Tak toto byl opravdu fantastický zákrok od Šarmana, který zastavil rozjetého Haase v samostatném úniku. Ten sice předvedl parádní kličku, kterou si dokázal položit brankáře na led, i přesto ale už na lapačku tohoto gólmana nevyzrál.
     
    09:09
    Do zatím největší šance přesilovky se nyní dostal Tadeáš Talafa. Jeho pokus od pravého kruhu neměl vůbec špatné parametr, k jeho smůle ale trefil pouze hůl jednoho z obránců.
     
    08:10
    Oproti začátku první přesilovky se tentokrát ševcům vůbec nedaří. Zatím jsme z jejich strany nebyli svědky ani jedné střely, a to hlavně kvůli několika nepodařeným průchodům přes střední pásmo.
     
    07:11
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Matěj Kozlík – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:13
    Po konci oslabení ukazují Oceláři, kdo je pro dnešní utkání jasným favoritem. Už téměř půl minuty drží hosté svého soka v obranném pásmu pod kvalitním tlakem.
     
    05:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak toto je velká chyba domácího celku! Při rozehře ve vlastním obranném pásmu se dopustil obrovské hrubky jeden z obránců, čehož využil JAN MOŠKOŘ, který tak vstřeluje branku dokonce při vlastním oslabení.
     
    04:33
    Svou první početní výhodu utkání si nyní můžou vyzkoušet Berani. Jejich hra v útočném pásmu zatím není vůbec špatná což dokazuje svou metelicí rovnou dvakrát Tomáš Pilát. Ani jeden z jeho pokusů se ale nedostal za záda brankáře.
     
    03:34
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Patrik Šutý – 2 min., napadení).
     
    03:09
    Oproti začátku utkání jsou při chuti nyní jednoznačně více hosté, kteří se od posledního buly drží téměř konstantě v útoku. Díky tomu se dostal nyní k pokusu Jonáš Jobánek, který ale minul bránu.
     
    02:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak toto je vstup do utkání jako hrom ze strany Ocelářů! Těm se po pouhých dvou minutách od úvodního hvizdu podařilo zapsat první gól. Postaral se o něj RICHARD PĚTNÍK, který využil zaváhání v soupeřově obraně.
     
    01:43
    Své aktivní napadání nyní předvedl v útočném pásmu Nábělek. Díky tomu se vzápětí dostal k zakončení Tomáš Martinec, který ale svou střelou od levého kruhu brankáře nepřekonal.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání získal kotouč Pavel Matěj. Útočné tažení jeho formace ale příliš dlouhého trvání nemělo, jelikož jeden z jeho spoluhráčů přišel o puk při souboji u mantinelu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Šarman (Synek) – Kunst, Burian, Nábělek, Sýkora (A), Talafa, Velikovský, Kráčalík – Martinec, Marek, Dědek, Masař, Pilát, L. Heš, Hrazdira, Luža (C), Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Oceláři Třinec: Klimek (Švančara) – Hykl, Andrle, Chovaniak (C), Kareš, Ročák, Hrůzek, Marcinko – Moškor, Šutý, Haas, Pětník, Geidl, Ullrych, Matěj (A), Ramik, Kozlík, Jobánek
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Kohoutek, Čuňočka – Mikšík, Štěrba.
     
    PSG Berani Zlín
    Domácím Beranům patří po pěti úvodních utkáních nadstavby zatím poslední příčka. Výrazně se ale přiblížili zlepšení jejich postaveni v tabulce díky posledním dvěma vyhraným zápasům. V tom předposledním se ševcům dokonce podařilo skolit výherce základní části, kterými jsou indiáni z Plzně. Jejich forma tak jde jednoznačně nahoru. Na oporách tohoto mančaftu by se ale mohla výrazněji podepsat únava z úterního Extraligového utkání "áčka", ve kterém nastoupilo rovnou šest hráčů z juniorského výběru. Hráčům z baťova města navíc hraje do karet i jejich úspěšnost na domácím ledě, kde dokázali bodovat rovnou čtyřikrát z posledních pěti utkání.

    Poslední tři utkání:
    Mountfield HK U20 vs. Zlín U20 - 1:2
    Zlín U20 vs. Plzeň U20 – 4:3 pp.
    Třinec U20 vs. Zlín U20 – 4:3 pp.
     
    HC Oceláři Třinec
    Oproti domácímu celku je forma Ocelářů přece jenom o něco málo lepší, jelikož z posledních pěti utkání dokázali vytěžit o bod více, než jejich dnešní soupeř. Na své konto si navíc dokázali v posledním zápase hráči z Třince připsat veledůležitý skalp Plzně, kterou dokázali porazit až po samostatných nájezdech. Během posledních dvou vzájemných utkáních navíc proti Beranům ztratil tento tým pouhý bod, navíc si dokázal připsat na své konto drtivou výhru o devět branek. Hosté se navíc můžou chlubit i nejproduktivnějším hráčem skupiny, kterým je Oskar Haas. Ten totiž dokázal posbírat již sedm bodů, a určitě si bude chtít přidat další i v dnešním klání.

    Poslední tři utkání:
    Třinec U20 vs. Plzeň U20 – 5:4 po sn.
    Mountfield HK U20 vs. Třinec U20 – 5:2
    Třinec U20 vs. Zlín U20 – 4:3 pp.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování DHL extraligy juniorů, ve které se dnes mimo jiné odehraje utkání zlínských Beranů proti třineckým Ocelářům, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 36. Masař, 57. Dědek (Pilát, Nábělek), 58. Čechmánek (Luža) – 3. Pětník, 6. Moškoř, 17. Chovaniak (Geidl, Moškoř), 27. Kozlík (Moškoř, Klimek), 59. Ramik (Matěj)


    Berani Zlín: Šarman (Synek) – Kunst, Burian, Nábělek, Sýkora (A), Talafa, Velikovský, Kráčalík – Martinec, Marek, Dědek, Masař, Pilát, L. Heš, Hrazdira, Luža (C), Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Oceláři Třinec: Klimek (Švančara) – Hykl, Andrle, Chovaniak (C), Kareš, Ročák, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Šutý, Haas, Pětník, Geidl, Ullrych, Matěj (A), Ramik, Kozlík, Jobánek
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Kohoutek, Čuňočka – Mikšík, Štěrba
    bahis siteleri