Kralupy n. Vltavou – Písek 3:6 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 5:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 2:4 (kon.)
Ústí n/L – Kobra 3:5 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 2011 1:2 (kon.) | Chrudim – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
Technika Hockey Brno
Pátek 04.03.2022, 18:15 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 41. kolo
Partner:
     
    Utkání je u konce. Vsetínští ve třetí třetině potvrdili své vítězství a tedy i papírový předpoklad při pohled na soupisku obou celků. Na 3:1 zvyšoval z brejku po oslabení svého celku Petr Przybyla, následovala přesná trefa Matěje Svitáka a také snížení ze strany Jindřicha Sladkého, který řešil individuální zakončení. Konečné skóre dal duelu Ondřej Broža, čímž podtrhl výkon Vsetína v dnešním zápase.
    Ode mě je to vše, ze vsetínského Lapače se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek pátečního večera. (20:20:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Utkání se přece jen dohraje v útočném pásmu brněnské Techniky, kam kotouč přestěhoval Erik Pospíšil. Hráč, který v dnešním utkání nosí kapitánské céčko obešel bránícího hráče a z levého křídla zakončil k bližší tyči. Hra je přerušena a ještě jednou se bude vhazovat.
     
    59:28
    Dvě dorážky na hranici brankoviště si připsal také Janíček. Nešpůrek působí klidně a i tyto nepříjemné situace s přehledem hlídá.
     
    58:44
    Vsetín v posledních minutách zápasu dobře pracuje v předbrankovém prostoru, Przybyla však od pravé tyče přestřelil.
     
    58:14
    Nadějně vypadalo i zakončení Fojtíka od modré čáry. Střela se ale zastavila o prvního bránícího hráče Techniky.
     
    58:04
    Hra se opět přestěhovala do protějšího pásma, kde Liss přihrávkou na krátkou vzdálenost vybídl Brožu. Jeho pokus z první končí na Nešpůrkových betonech.
     
    57:36
    Nerad ještě na levém kruhu jemně tečoval razantní střelu od modré a nechybělo mnoho, aby mohl slavit. Kotouč je po jeho pokusu otřel o pravou tyč.
     
    56:54
    Jurek si sjel ke střele z mezikruží. Prudkým pokusem trefil připraveného Nešpůrka.
     
    56:47
    Sviták je na modré čáře zcela volný a říká si o přihrávku. Tu však Jurek z roku kluziště směřoval na Sýkoru, a ten také z vrcholu levého kruhu zakončuje. Jeho pokus míří nad.
     
    56:10
    Oba celky zakončují spíše z větší vzdálenosti a tyto pokusy nedělají gólmanům problém.
     
    55:32
    Do konce zápasu zbývá necelých pět minut a hra stupňuje na tempu. Kotouč se rychle přemisťuje z jedné strany na druhou, na to konto ovšem ubývá střel.
     
    53:46
    Nerad zakončoval přečíslení dva na jednoho, v němž se ocitl společně s Vlachem. Střela však prvnímu jmenovanému nesedla a v klíčové chvíli mu kotouč přeskočil čepel hole.
     
    52:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Důraz na brankovišti se vyplácí. Vsetínu přinesl pátou branku v utkání, o kterou se od pravé tyče brněnské branky postaral ONDŘEJ BROŽA, který se svými spoluhráči dorážel vyraženou střelu Jiřího Maštalíře. Asistence: Jiří Maštalíř, Matěj Juráň.
     
    52:23
    Janura se neohroženě vrhnul mezi najíždějící hráče Techniky, aby odpálil kotouč do bezpečí. Puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    52:00
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika po necelé minutě odpovídá. JINDŘICH SLADKÝ nebyl v ostrém úhlu naproti Janurově levé tyči nikým bráněný a měl tak dostatek času zpracovat puk a vymyslet vhodné zakončení. Domácí brankář o něm ovšem věděl a měl stejnou dobu na přípravu. Ze souboje nakonec vyšel lépe hostující útočník, jenž poslal puk mezi betony. Pro Sladkého je to první gól v Lize juniorů. Asistence: Erik Pospíšil, Jiří Mrkvica.
     
    51:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další vhazování už se však odehrálo na druhé straně kluziště a Vsetínští ho využili podle svých představ. Rychlou kombinaci po buly totiž nad brankářovu levou ruku zakončil MATĚJ SVITÁK. Asistence: Martin Janíček, Štěpán Jurek.
     
    50:59
    Hru přerušuje zakázané uvolnění Vsetína. Vhazovat se tak bude před Janurou.
     
    50:16
    Prčík udržel kotouč na útočné modré čáře, ale následně jej musel hned ve dvou soubojích uhájit před Holcmanem. Vsetínská akce končí střelou Juráně z vrcholu levého kruhu, kterou hostující brankář ukrývá v lapačce.
     
    48:59
    Bachánek je zpět ve hře. Technika si sice vypracovala větší příležitosti než v předchozí přesilové hře, ale ani tak se nedá tato přesilovka považovat za úspěšnou.
     
    48:27
    Fojtík vyhrál souboj v rohu kluziště a nabídl tak Lissovi vyhození kotouče z pásma. Vsetínský obránce to dotáhl ještě dál a vyslal do brejku Przybylu, který trefil jen Nešpůrkovu lapačku.
     
    47:50
    Sladkého střela do odkryté pravé části brány nebyla přesná. Stejně tak neslavil úspěch ani Mrkvica, který zakončoval v totožné situaci.
     
    47:26
    Janura si poradil se dvěma střelami z pravého křídla, Vsetínští se dostávají k puku a vyhazují.
     
    46:59
    Bachánek si herního tempa příliš neužil, jelikož je po necelé minutě zpět na trestné lavici. Tentokrát se provinil držením. Přechozí oslabení Valaši úspěšné ubránili a následně se jim ještě podařilo navýšit vedení. Uvidíme, co přinese další brněnská přesilovka.
     
    46:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši své oslabení ubránili a ve chvíli, kdy už byl Bachánek na ledě, poslal Ondřej Broža do brejku PETRA PRZYBYLU, který se z pravého křídla nemýlil zakončením do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Ondřej Broža, Matěj Sviták.
     
    46:06
    Domácí v plném počtu.
     
    45:56
    Vsetínští se vyhozením podél mantinelu znovu osvobozují.
     
    45:21
    Jurek a Machů čistí prostor u levé tyče Janurovy branky, kam po střele nacpali Novotný s Trögnerem. Domácí brankář vedle toho ukrývá puk pod svou lapačkou a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    44:50
    Do hry se zapojuje i Nešpůrek, jenž povyjel proti vsetínskému kapitánovi, aby byl u kotouče dřív.
     
    44:31
    První přesilovková střela Technika končí na bránícím hráči Vsetína, který vyhazuje.
     
    44:06
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Bachánek – 2 min., hákování).
     
    43:24
    Neradovo zakončení z levého kruhu poslal Janura pouze před sebe. Nerad mezitím stihl objet branku a k volnému kotouči se dostal, přičemž zakončoval ke zcela volné levé tyči. Domácí brankář se včas přemístil a po druhém vykopnutí puku poslal dopředu Veselého. Toho obral Vlach, ale následně celou situaci pro Vsetínské zachránil Prčík, jenž odklidil kotouč mezi modré čáry.
     
    42:32
    Hostující brankář vykopl Prčíkovu ránu k levé tyči. Broža nyní drží puk za brankou a před bránícího hráče se nemůže dostat k rozehrávce.
     
    41:52
    Jurek na hranici brankoviště tečoval Janíčkovu střelu z vrcholu kruhů směrem do levého horního rohu. S tímto pokusem si Nešpůrek poradil a kotouč končí za brankou.
     
    40:58
    Na druhé straně se bránící trojicí propletl Veselý, ale přes Erika Pospíšila nakonec nezakončil. A právě hostující kapitán se kotouče ujal a vyvezl jej do útoku. Jeho střelu z levého kruhu Janura vytěsnil lapačkou.
     
    40:38
    Sladký neprošel přes Bachánka, který ho zastavil na levém kruhu. K puku se poprvé ve třetí třetině dostávají domácí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině se k možnosti skórovat dostaly oba celky. Největší šanci šanci Vsetínských přineslo trestné střílení, které Bednařík neproměnil. Technika často hrozila z předbrankového prostoru, kde se musela mít domácí defenziva hodně na pozoru. S velkým množstvím střel si poradil i Janura, stejně jako Nešpůrek na druhé straně, kterého od inkasování zachránila dvakrát i branková konstrukce. Skóre se ve druhé periodě dlouho neměnilo, až tři minuty před jejím koncem poslal kotouč za záda vsetínského brankáře Jiří Mrkvica. Valaši jsou stále ve vedení, ale jejich náskok už je pouze jednobrankový,
    Třetí třetina začne cca v 19:43.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Mezi vsetínskými hráči prokličkoval Pospíšil, jenž zakončil k levé tyče, kde Janura kotouč vykopl betonem. Po těchto zákrocích domácí gólman často zůstává před svým brankoviště, čehož se ovšem nyní sovám nepodařilo využít.
     
    39:28
    Domácí se ubránili a hrají v plném počtu.
     
    38:57
    Janura měl namále, když se chystal zakročit proti Mrkvicově střely z pravého křídla. Domácí brankář byl připraven, kotouč ovšem zastavil bránící Sviták, o jehož výstroj se puk otřel a změnil směr.
     
    38:09
    Domácí diktují tempo hry i při vlastním oslabení. Technika se zatím ke střele nedostala.
     
    37:52
    Vsetínští drží puk daleko od své branky. Do útoku se neženou, ale kotouč mají ve svém útočném pásmu pod kontrolou.
     
    37:28
    Hosté dostávají šanci na vyrovnání. Na trestnou lavici usedá Veselý.
     
    36:59
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika tři minuty před koncem druhé třetiny snižuje náskok Vsetína. Jindřich Sladký na levém křídle rozpohyboval gólmana a JIŘÍ MRKVICA z protější pozice poslal kotouč k volné levé tyči. Asistence: Jindřich Sladký.
     
    36:17
    Hraje se převážně u mantinelu vedle brněnské branky. Kotouč zde na svých hokejkách drží hosté, ale nemohou se prodrat přes střední pásmo.
     
    35:07
    Svobodova přihrávka ve vlastním pásmu neměla dostatečnou razanci a skončila na hokejce napadajícího Janíčka, který bez přípravy vystřelil. Jeho rána orazítkovala levou tyč za překvapeným Nešpůrkem.
     
    33:52
    Novotný je zpět na ledě, hosté hrají v pěti a jako první nyní musí odrazit vsetínský nápor.
     
    33:41
    Brno dobře střeží střední pásmo a v závěru svého oslabení nedovoluje soupeři průnik do třetiny.
     
    33:10
    Technika vyhrála vhazování a podél mantinelu se osvobozuje.
     
    33:03
    Stejnou strategii zkusil při přechodu do útoku i Janíček. Jeho střela z levého kruhu skončila u brněnského brankáře a hra je přerušena.
     
    32:45
    Erik Pospíšil se vydal do útoku sám proti Svitákovi. Hostující kapitán nic nevymýšlel a z větší vzdálenosti zkusil zamířit do horních pater vsetínské branky. Prostor třech tyčí však minul.
     
    32:28
    Svitákova střela z vrcholu kruhů pouze zaduněla o brankářovy betony. Kotouč se neodrazil a zpět do hry a Nešpůrek jej tak mohl přikrýt lapačkou.
     
    32:15
    Bachánek z pozice na modré čáře vystřelil ihned po vyhraném vhazování. Po několika přihrávkách s Lissem předvedl totéž, tentokrát už z pravého kruhu. Oba pokusy Nešpůrek pokryl.
     
    31:52
    Novotný míří na trestnou lavici. Vsetín si zahraje druhou přesilovku v dnešním zápase.
     
    30:51
    Bachánek opět zorganizoval hromadný přechod do útoku, který se v předbrankovém prostoru chystal zakončit Veselý. I zde byli hosté připraveni a vsetínskému hráči střelu nepovolili.
     
    29:45
    Teď už se však do útočného pásma přesunuli Vsetínští a jejich pobyt zde zprvu nevypadal vůbec nebezpečně. Hostující defenziva hráče dobře pokryla, což ovšem nevadilo Maštalířovi, který vystřelil i přes beka. Jeho pokus proletěl kolem pravé tyče.
     
    29:14
    Technika se stále drží v útočném pásmu a domácí brankář musel řešit nejednu těžkou situaci.
     
    28:19
    Povedený zákrok Nešpůrka při trestném střílení je možná to, co Technika potřebovala. Hosté nyní působí aktivnějším dojmem a Janura se musí mít na pozoru.
     
    27:23
    David Bednařík trestné střelní neproměnil, i když sledovat tento nájezd bylo velmi zajímavé, protože oba hráči se z předchozího společného působení na Vsetína znají. Bednařík zakončoval nad Nešpůrkův levý beton, ale hostující brankář zachoval chladnou hlavu a volný prostor vsetínskému kapitánovi nenabídl.
     
    27:23
    Jeden ze vsetínských hráčů byl ve své šanci faulovaný. Uvidíme trestné střílení.
     
    27:11
    Janíček se blýskl v obraně proti Lískovi. Hostující útočník hledal vhodnou pozici pro střelu z hranici brankoviště, všechny jeho možnosti ale Janíček vykryl a ke kotouči se dostávají domácí.
     
    26:15
    Veselý udržel kotouč v útočném pásmu Vsetína, povyjel si na levý kruh a odtud našel Przybylu, jenž pálil bez přípravy. Jeho rána nebyla úplně přesná, letěla směrem k levému hornímu rohu a Nešpůrek ji ukrývá v lapačce.
     
    25:34
    Vlach měl možnost zakončit k odkryté pravé tyči, ale jeho pokus zblokoval Prčík. Ten zastavil také střelu Nerada a po další střele z předbrankového prostoru je hra přerušena, protože kotouč zasáhl Janurovu masku.
     
    25:24
    Ke střele z mezikruží se dostali hosté. Na pokus vedený po ledě domácí brankář dobře viděl a kotouč zastavuje betony.
     
    24:34
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, ale ani jedno mužstvo se přes obranu soupeře nedostane dál než na vrcholky kruhů. Uvidíme, komu se nyní jako prvnímu podaří tuto hranici překonat.
     
    23:36
    Únik Mrkvicy zastavil Machů a hostující bek se tak z první vlny k žádné dobré střelecké pozici nepropracoval. Na pomoc mu ovšem přijeli spoluhráči, a to už měl Janura u své levé tyče co dělat. Nakonec i za pomoci obránců celou situaci zvládl a puk ukrývá pod lapačkou.
     
    23:01
    Sladkého střela z pravého kruhu končí na Janurových betonech. Puku se ujímají domácí a zakládají útok z vlastního pásma.
     
    22:26
    Sviták po vyhraném vhazování ve středním pásmu vyhazuje do rohu kluziště za Nešpůrkovou brankou. Kotouč ještě mírně tečoval Šupa, ale nakonec se k němu přece jen jako první dostali Valaši.
     
    22:16
    Další brněnskou akci zastavuje postavení mimo hru poté, co došlo k souboji o kotouč v rovině útočné modré čáry Techniky.
     
    21:55
    Ani další pokus o založení ofenzivy se sovám nepodařil. Puk končí na zakázaném uvolnění a hra se stěhuje zpět před brněnskou branku.
     
    21:14
    Prčík vystřelil z pozice obránce ihned po vhazování v útočném pásmu. Jeho střela nebyla přesná, a do útoku se tak mohli dostat hosté. Přihrávka Brna ovšem byla delší, než bylo potřeba, a Prčík kotouč vedle vsetínské branky dobruslil jako první.
     
    20:57
    Nešpůrek má v lapačce Jurkovu střelu z pravého křídla. Hra je přerušena.
     
    20:24
    Bachánek za vlastní brankou obehrál Sladkého a spolu s Przybylou se vydal do přečíslení dva na jednoho. Zakončoval druhý jmenovaný vsetínský útočník, jeho pokus ztečoval zezadu bránící Trögner mimo prostor třech tyčí
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Technika je sice papírovým favoritem dnešního střetnutí, ale přijela v oslabené sestavě. V jejím kádru chybí dva nejproduktivnější hráči celé soutěže a místo nich nastupuje v duelu hned několik dorostenců. I přesto podávají Brněnští sympatický výkon, dokáží si najít vhodnou pozici pro střelu a nejednou musel Janura řešit nějakou individuální akci soupeře. Ve vedení jsou ovšem domácí, a to po zásluze, protože měli po většinu první třetiny více ze hry. Skóre otevřel Jan Ramert v osmé minutě a o patnáct sekund později rozvlnil síť za Nechvátalem Štěpán Jurek. Tato dvojice určila aktuální podobu skóre a do druhé třetiny budou Valaši vstupovat s dvoubrankovým náskokem.
    Druhá třetina začne cca v 18:57.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Liss zavezl puk do útočného pásma a všiml si svých spoluhráčů, kteří již stáli připraveni v předbrankovém prostoru. Poslal kotouč k levé tyči, kde se jej ujal Fojtík. Na gólmana Techniky však nevyzrál a puk končí na boční síti.
     
    19:29
    Erik Pospíšil končí po střetu před vsetínskou brankou na ledě. Zároveň s tím ovšem přichází střela z vrcholu pravého kruhu, proti které Janura zasahuje lapačkou.
     
    19:04
    Bednaříkův pokus z pravého kruhu ukrývá hostující brankář ve své výstroji. Hra je přerušena a bude se vhazovat po Nešpůrkově levici.
     
    18:49
    Domácí vystihl brněnskou rozehrávku zpoza Nešpůrkovy branky a tak to jsou oni, kdo se najednou ocitá v dobré ofenzivní pozici.
     
    18:13
    Technika se drží v útočném pásmu, její pobyt před Janurou však zatím nevypadá nebezpečně. Hosté se ke střelám vůbec nedostávají.
     
    16:22
    Zmatky před vsetínským brankovištěm si domácí obrana pohlídala a Janura tak nemusel při kratším náporu Techniky vůbec zasahovat. Z hostů byl v útoku vidět hlavně Sladký.
     
    15:40
    Ramertova střela proletěla kolem pravé tyče a puk končí na zadním mantinelu, odkud jej hosté dostávají mezi modré čáry.
     
    15:11
    Przybylovu střelu od mantinelu z pravého křídle tečoval na hranici brankoviště Broža. Na dorážku byl připraven ještě Maštalíř, ale ten už se k puku nedostal.
     
    14:35
    Slova se ujal Erik Pospíšil, tedy nejproduktivnější hráč dnešní sestavy hostů. Sám před brankářem zakončil nad pravý beton, Janura si tento prostor pohlídal.
     
    14:24
    Hosté v plném počtu. Úvod přesilovky se Vsetínu vyvedl, ovšem po prvním osvobození Techniky už se Valaši nedostali zpět do tempa a k žádnému většímu ohrožení Nešpůrkovy brány nedošlo.
     
    13:59
    U nahozeného puku byl jako první Šupa a Brno opět vyhazuje.
     
    13:40
    Vsetínským se ve středním pásmu nepovedlo zachytit rozehrávku a je pískáno zakázané uvolnění.
     
    13:22
    Nešpůrek na pokus Lisse od modré přes bránící a clonící hráče vůbec neviděl. Neštěstí pro něj se puk zastavil právě o tento hlouček hráčů a Technika vyhazuje.
     
    12:46
    Lissova rána od modré míří mimo. Kotouč se následně svezl podél mantinelu až na hranici útočného pásma, kde jej opět zastavil Liss. Domácí mohou pokračovat v kombinaci.
     
    12:24
    Technika půjde poprvé v tomto utkání do čtyř. Dvouminutový trest za držení dostává Žák.
     
    12:00
    Juráň po vyhraném vhazování před vlastním gólmanem rychle přemístil puk do útočné třetiny. Valaši tak znovu přepnuli do ofenzivy a z pravého kruhu vystřelil Broža.
     
    11:37
    Po levém křídle nenápadně unikl Sladký, který vystřelil zpoza bránícího Ramerta. Jeho pokus ukrývá Janura v lapačce.
     
    11:26
    Bachánkovu střelu z vrcholu pravého kruhu ještě blíže brance nasměroval Przybyla, ale i tak kotouč skončil nad brankou.
     
    10:39
    Ani jednomu týmu se nyní nedaří udržet v útočném pásmu. Směrem dopředu je aktivnější Vsetín, jenže hned po přechodu modré čáry poslal kotouč na druhou stranu Nerad.
     
    09:15
    Velká šance na snížení. Trögner trefil z prostoru mezi kruhy levou tyč Janurovy brány. Odražený puk si našel Erik Pospíšil, ale ani ten kličkou na domácího brankáře nevyzrál a Janura vykopl puk pravým betonem.
     
    08:14
    Střídání v týmu Technika Hockey Brno: ze hřiště odchází Nechvátal, přichází Nešpůrek.
     
    08:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A rychle přichází další gól Vsetína. Nahození Adama Čapky tečoval v mezikruží ŠTĚPÁN JUREK. Hostující brankář proti tomuto pokusu nestačil zareagovat a domácí tak po patnácti sekundách hry přidávají druhý gól. Asistence: Adam Čapka, David Bednařík.
     
    07:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního utkání. Po ojedinělé šanci Brna se totiž Valaši opět objevili před Nechvátalem a po přihrávce Adama Bachánka poslal JAN RAMERT kotouč z vrcholu kruhů po ledě za záda hostujícího gólmana. Asistence: Adam Bachánek.
     
    07:02
    Janura se vrhnul do riskantní rozehrávky zpoza své branky, která skončila na hokejce Mrkvicy. Než však brněnský bek vystřelil, byl už brankář Vsetína na svém místě a pokus zastavil betony. Poradil si také s dorážkou Erika Pospíšila.
     
    06:19
    Vsetínští jsou stále v útoku. Domácí střílí hlavně z ostrých úhlů a většinu jejich pokusů hostující obrana blokuje.
     
    05:06
    Hraje se především ve středním pásmu, kde oba týmy čekají na vhodnou příležitost k útoku. Nejodvážnější je v tomto směru Bachánek, který se už podruhé vydal po pravém křídle před Nechvátalovu branku. Nyní volil místo střely přihrávku na protější kruh, jeho pas byl ale ztečován.
     
    04:07
    Hosté se ovšem nevzdávají a do útoku se nastěhovali po skončení přesilové hry. Brno předvádí dobrou hru v předbrankovém prostoru, ale Januru zatím ničím nepřekvapilo. Naopak na druhé straně se musel Nechvátal ohánět při teči Juráně.
     
    03:22
    Domácí hrají v plném počtu. Druhé část oslabení Vsetínu vyšla lépe a dokázal v ní držet puk ve středním pásmu.
     
    02:28
    Na druhé straně se ukázal Bachánek, který prokličkoval mezi hráči Techniky a individuálně zakončil na Nechvátalův levý beton. Vsetínský útočník trefil pouze gólmanovu výstroj a Brnu může opět zahrozit.
     
    01:58
    Technika se usadila v útočném pásmu a byl to Šupa, kdo zahrozil od levé tyče. Janura byl na místě včas a jeho pokus pokryl betonem.
     
    01:32
    Domácí získali puk v rohu kluziště a vyhozením se osvobozují.
     
    01:22
    Uvidíme první přesilovou hru, kterou si vyzkouší Technika. Za zásah do nohou je vyloučen Čapka.
     
    01:03
    Až nyní hledal hostující obránce Fojt zpoza branky Novotného, který byl připraven v předbrankovém prostoru. Záměru si všiml domácí Janíček, který přihrávku zablokoval a získal kotouč pro svůj tým.
     
    00:13
    Domácí ihned začali se svižnou rozehrávkou zpoza vlastní branky. Brněnští se vydali tuto kombinaci napadat, a Valaši se tak nemohou dostat z pásma ven.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Janura (Tkadlec) – Fojtík, Prčík, Čapka, Sýkora, Machů, Sviták (A), Liss – Maštalíř, Janíček, Bednařík (C), Veselý, Przybyla, Juráň, Ramert, Bachánek (A), Jurek, Broža,
    Trenér: Aleš Bachánek

    Technika Hockey Brno: Nechvátal (Nešpůrek) – Fojt, A. Pospíšil, Holcman, Mrkvica, Svoboda, Šupa, Žák – Novotný, Líska, E. Pospíšil, Vlach, Sladký, Fornál, Nerad, Trögner.
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Šutara – Gančarčík, Klimek.
     
    Technika Hockey Brno

    Techniku Brno, která si středeční dohrávkou proti Porubě zařídila postup do play-off.

    Brněnští mají ve svém středu kvalitní hráče, což naznačuje i pohled na první pětici kanadského bodování Ligy juniorů, která je složená převážně z hráčů Techniky – první je s 82 body (32+50) Tomáš Čoupek, druhý Alex Sever (36+39) a čtvrtý Erik Pospíšil (38+30). Zde je vidět převážně ofenzivní dominance Techniky Brno v celé soutěži.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Už delší dobu je jasné, že Valaši skončí na pátém místě východní skupiny, na svého soupeře pro první kolo play-down ale stále čekají. Budou hrát proti čtvrtému celku západní skupiny, kterým se může po základní části stát Kobra Praha, nebo Ústí nad Labem.

    Vsetínský celek snaží co na boj o záchranu co nejlépe připravit. V uplynulých dvou týdnech ovšem zápasy nevycházely úplně dle představ. Juniorka má na svém kontě šňůru čtyř proher, z toho dvakrát za sebou inkasovala sedm branek.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 41. kola Ligy juniorů mezi celky VHK ROBE Vsetín a Technika Hockey Brno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Ramert (Bachánek), 9. Jurek (Čapka, Bednařík), 47. Przybyla (Broža, Sviták), 52. Sviták (Janíček, Jurek), 53. Broža (Maštalíř, Juráň) – 37. Mrkvica (Sladký), 52. Sladký (Pospíšil E., Mrkvica)


    VHK ROBE Vsetín: Janura (Tkadlec) – Fojtík, Prčík, Čapka, Sýkora, Machů, Sviták (A), Liss – Maštalíř, Janíček, Bednařík (C), Veselý, Przybyla, Juráň, Ramert, Bachánek (A), Jurek, Broža,
    Trenér: Aleš Bachánek

    Technika Hockey Brno: Nechvátal (9. Nešpůrek) – Fojt, A. Pospíšil, Holcman, Mrkvica, Svoboda, Šupa, Žák – Novotný, Líska, E. Pospíšil, Vlach, Sladký, Fornál, Nerad, Trögner.
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Šutara – Gančarčík, Klimek
    thejrc.org