Singapur – Írán 2:5 (kon.)
konec
Singapur
2:5 (0:3, 1:0, 1:2)
Írán
Pátek 04.03.2022, 14:00 • Gorodskoj Katok, Biškek • Mistrovství světa - IV. Divize
Partner:
    58:19 Farshad MOGHADASI - 2:5
     
    58:19
    Írán právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Maziar Ghorbani posílal z vlastního obranného pásma puk na prázdnou branku soupeře. Trefil jen tyčku, ovšem hrací předmět zůstal stát v brankovišti, kam nejrychleji dobruslil FARSHAD MOGHADASI, který to už měl velmi jednoduché – 2:5. Asistence: Maziar Ghorbani.
    45:49 Joshua CHAN - 2:4
     
    45:49
    Singapur právě vstřelil branku!
    Je tu ale rychlé snížení! Po závaru u branky Íránu si našel volný puk JOSHUA CHAN, který ho zblízka dopravil za záda Hassanzadeha. Asistence: Ryan Goh.
    45:05 Jalal KEYHANFAR - 1:4
     
    45:05
    Írán právě vstřelil branku!
    Íránci se prosazují v momentě, kdy na led skočil čtvrtý hráč soupeře! Přihrávku na osu dostal JALAL KEYHANFAR. Ten ještě udělal rychlý krok a z mezikruží prostřelil Leeho ranou na vyrážečku – 1:4. Asistence: Farzad Houshidari.
    34:51 Joshua CHAN - 1:3
     
    34:51
    Singapur právě vstřelil branku!
    Singapur se dočkal gólu! Krásně to udělal JOSHUA CHAN, který nejprve obešel obránce a dostal se tak před brankáře Hassanzadeha, jehož překonal rychlou bekhendovou kličkou, po níž puk zvedl mimo jeho dosah – 1:3. Asistence: Wee Chew.
    16:58 Farzad HOUSHIDARI - 0:3
     
    16:58
    Írán právě vstřelil branku!
    Dokonce ve vlastním oslabení udeřil FARZAD HOUSHIDARI! Kapitán Íránu se dostal do samostatného úniku a po bekhendové kličce poslal puk nad levým betonem Leeho do brankové síťky. Bez asistence.
    16:24 Jalal KEYHANFAR - 0:2
     
    16:24
    Írán právě vstřelil branku!
    Íránci se vzápětí prosazují i v klasické početní výhodě! Opět sehrávka na pravý kruh, odkud zamířil přesně znovu Maziar Ghorbani. V zápise ale zatím figuruje jako střelec JALAL KEYHANFAR – 0:2. Asistence: Farshad Moghadasi.
    15:53 Maziar GHORBANI - 0:1
     
    15:53
    Írán právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka Íránu 5 na 3! Farzad Houshidari nahrál na pravý kruh MAZIAROVI GHORBANIMU, který zamířil a švihem vypálil mimo dosah brankáře Leeho. Asistence: Farzad Houshidari.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 35. Chan (Chew), 46. Chan (Goh) – 16. Ghorbani (Houshidari), 17. Keyhanfar (Moghadasi), 17. Houshidari, 46. Keyhanfar (Houshidari), 59. Moghadasi (Ghorbani)


    Singapur: J. Lee (Liang) – Hamnett, Chew (C), Chua, Huang, Ch. Redden – E. Redden, Wong, B. Lee – Goh, Tan (A), Chan – Lam (A), H. Lee, Kok – Low, Muthukumar.
    Trenér: Martini

    Írán: Hassanzadeh (Mahdavishahri) – Houshidari (C), Moghadasi, Ghorbani (A), Ghafoori, Dehghanimohammadabadi, Abdollahi – Bahriyekta, Keyhanfar, Mehraban – Bagheri, Aghamohammadi, Heidari (A) – Korehei, Sheikhjafari, Ghaharzadehmahabadi – Mahdiyoun, Sarooghi.
    Trenér: Sedghi

    Rozhodčí: Suslov (KAZ) – Abdykaljov (KGZ), Kučava (GEO)

    Diváci: 104
    bahis siteleri