Litvínov – Olomouc 2:3 (kon.) | Sparta – Zlín 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 3:0 (kon.)
Plzeň – K. Vary 1:3 (kon.) | Motor ČB – Liberec 5:3 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 2:3 (1:3 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Berani Zlín
Neděle 06.03.2022, 17:00 • O2 arena, Praha 8–Libeň • Tipsport extraliga • 59. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:35 Filip CHLAPÍK - 4:1
     
    54:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle si Suhrada za rámeček rozhodně nedá, Sparta po jeho obrovské chybě zvyšuje na rozdíl tří branek! Hostující zadák se pokusil puk rozehrát ven z pásma, místo toho jej ale naservíroval přesně na hokejku FILIPA CHLAPÍKA. Ten z modré čáry popojel blíže k brankovišti a překonal Hufa střelou k tyči – 4:1! Bez asistence.
    42:06 Bedřich KÖHLER - 3:1
     
    42:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům se v přesilovce pět na tři nakonec přeci jen podařilo na Hudáčka zatlačit a hned je z toho gól! O čisté konto slovenského gólmana připravil BEDŘICH KÖHLER, který z hranice brankoviště do branky doklepl Suhradovu odraženou střelu – 3:1! Asistence: Jiří Suhrada, Pavel Kubiš.
    29:20 Zdeněk DOLEŽAL - 3:0
     
    29:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané hravě kontrolují hru a přidávají další gól! Horák z pravé strany posunul puk na střed na hokejku ZDEŇKA DOLEŽALA, který hravě pronikl za hostující obranu, položil si Hufa a zakončil mezi jeho beton a pravou tyč – 3:0! Asistence: Roman Horák, Martin Jandus.
    22:08 Filip CHLAPÍK - 2:0
     
    22:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na druhý pokus se FILIP CHLAPÍK už nemýlil, Riedl předčasně opouští trestnou lavici a Sparta odskakuje do dvoubrankového náskoku! Huf tentokrát nezvládl střelu z prostoru pro vhazování zastavit, kotouč letěl přesně k bližší tyči – 2:0! Asistence: Miroslav Forman.
    14:53 David TOMÁŠEK - 1:0
     
    14:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Aktivita domácích přeci jen nese ovoce, domácí na konci patnácté minuty odskakují do vedení! Sparta po nepřesné střele jednoho z protihráčů vyrazila do protiútoku. Puk po pravé straně do útočného pásma zavezl Chlapík a z kruhu nastřelil Hufův beton, přičemž odraženou pryž do klece doklepl nedostatečně pokrytý DAVID TOMÁŠEK – 1:0! Asistence: Filip Chlapík.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 15. Tomášek (Chlapík), 23. Chlapík (M. Forman), 30. Z. Doležal (R. Horák, M. Jandus), 55. Chlapík – 43. Köhler (Suhrada, Kubiš)


    HC Sparta Praha: J. Hudáček (Machovský) – Matuškin, Tomáš Dvořák, David Němeček, M. Jandus, Moravčík, Jurčina, T. Pavelka – M. Forman, Sobotka (A), M. Řepík (C) – Šmerha, Chlapík (A), Tomášek – Buchtele, R. Horák, Z. Doležal – J. Strnad, Vitouch, Dvořáček.
    Trenér: Josef Jandač.

    Berani Zlín: Huf (Synek) – M. Novotný, Riedl, Talafa, O. Němec (A), Suhrada, Hamrlík – Kubiš (C), Honejsek, Zabusovs – Okál, Hejcman, Köhler – P. Sedláček (A), Makarenko, Chludil – D. Luža, R. Veselý, Fryšara – Čechmánek.
    Trenér: Luboš Jenáček.

    Rozhodčí: Hejduk, Kubičík – Gebauer, Hlavatý.

    Diváci: 7 044
    bahis siteleri