Arizona – Ottawa 8:5 (kon.) | Florida – Detroit 6:2 (kon.) | Columbus – Boston 4:5 (0:1 po s.n.)
Washington – Seattle 5:2 (kon.) | Edmonton – Montreal 2:5 (kon.) | Toronto – Vancouver 4:6 (kon.)
San Jose – Nashville 0:8 (kon.) | Colorado – Calgary 3:4 (po pr.) | New Jersey – St. Louis 3:2 (po pr.)
Buffalo – Los Angeles 0:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:6 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
Montreal Canadiens
Neděle 06.03.2022, 01:20 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:11 Mike HOFFMAN - 2:5
     
    56:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Při vhazování v útočném pásmu to Oilers rovnou zkusili v šesti, ale prakticky ihned inkasovali. Brendan Gallagher ve středním pásmu posunul na MIKEA HOFFMANA, jenž trefil přesně do horních pater opuštěné klece. 2:5. Asistence: Brendan Gallagher a Ben Chiarot.
    50:15 Artturi LEHKONEN - 2:4
     
    50:15
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ve chvíli, kdy už domácí byli v plném počtu, odskakuje Montreal do dvoubrankového vedení! Fantastickou práci odvedl Brett Kulak, jenž ve velké rychlosti objel brankáře a poté zpoza brány vybídl ARTTURIHO LEHKONENA. Ten už měl poměrně snadnou práci. 2:4. Asistence: Brett Kulak a Nick Suzuki.
    30:17 Nick SUZUKI - 2:3
     
    30:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Kotouč šel po totožné ose jako před pár sekundami a tentokrát už gól hostů platí! Wideman posunul na pravý kruh NICKU SUZUKIMU, který si černou gumu zpracoval a následně ji prudce poslal do bližší šibenice. 2:3. Asistence: Chris Wideman a Cole Caufield.
    25:37 Ryan MCLEOD - 2:2
     
    25:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ve 26. minutě máme srovnáno! Hyman se natlačil před bránu, drobně vyrušil gólmana při zákroku a následně do opuštěné části branky dorážel RYAN MCLEOD. Martin St. Louis si vzal trenérskou výzvu, ale úspěšný při ní nebyl. Rozhodnutí rozhodčích se mu vůbec nelíbí. 2:2. Asistence: Zach Hyman a Evan Bouchard.
    19:21 Brendan GALLAGHER - 1:2
     
    19:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    První přesilovku ale Montreal využívá! Wideman posunul do strany na Suzukiho, jehož prudkou střelu sice Smith vyrazil před sebe, ale dorážející BRENDAN GALLAGHER uspěl rychlou ranou. 1:2. Asistence: Nick Suzuki a Chris Wideman.
    11:20 Evander KANE - 1:1
     
    11:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    O dvaadvacet vteřin později ale máme opět srovnáno! Přihrávku Leona Draisaitla od mantinelu si mezi kruhy našel EVANDER KANE, který se pohotově otočil a po ledě poslal puk vedle betonu Samuela Montembeaulta. 1:1. Asistence: Leon Draisaitl.
    10:58 Cole CAUFIELD - 0:1
     
    10:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens se dostávají do vedení. Domácím se nepovedlo dostat puk z pásma, načež na pravé straně pracoval COLE CAUFIELD, jenž parádně pověsil puk do šibenice. 0:1. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 12. E. Kane (Draisaitl), 26. R. McLeod (Hyman, Bouchard) – 11. Caufield, 20. B. Gallagher (Suzuki, Ch. Wideman), 31. Suzuki (Ch. Wideman, Caufield), 51. Lehkonen (Kulak, Suzuki), 57. M. Hoffman (B. Gallagher, Chiarot)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bouchard, Nurse (A), Ceci, Keith, Broberg, Lagesson, Niemeläinen – Hyman, McDavid (C), Foegele – Yamamoto, Draisaitl (A), E. Kane – D. Ryan, R. McLeod, Devin Shore – Benson, Turris.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Montreal Canadiens: Montembeault (Primeau) – Petry (A), Kulak, A. Romanov, Chiarot (A), Ch. Wideman, Clague – Josh Anderson, Suzuki, Caufield – B. Gallagher (A), Dauphin, M. Hoffman – Armia, R. Pitlick, Lehkonen – M. Perreault, Poehling, Pezzetta.
    Trenér: Martin St. Louis

    Rozhodčí: O'Rourke, St. Laurent – Toomey, Mills

    Diváci: 18 258
    bahis siteleri