Arizona – Ottawa 8:5 (kon.) | Florida – Detroit 6:2 (kon.) | Columbus – Boston 4:5 (0:1 po s.n.)
Washington – Seattle 5:2 (kon.) | Edmonton – Montreal 2:5 (kon.) | Toronto – Vancouver 4:6 (kon.)
San Jose – Nashville 0:8 (kon.) | Colorado – Calgary 3:4 (po pr.) | New Jersey – St. Louis 3:2 (po pr.)
Buffalo – Los Angeles 0:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:6 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
St. Louis Blues
Neděle 06.03.2022, 19:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:12 Dougie HAMILTON - 3:2
     
    61:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. DOUGIE HAMILTON se nacpal za bránícího hráče a kličkou k pravé tyči zvedl puk pod horní tyč. Asistence: Pavel Zacha a Jack Hughes.
    45:44 Jordan KYROU - 2:2
     
    45:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Mezera v obraně Devils a dvoubrankové vedení domácích je během čtyř minut minulostí! JORDAN KYROU dostal na pravé křídlo průnikovou přihrávku skrz tři protihráče a trefil zcela přesně místo mezi betony. Asistence: Braydon Schenn a Vladimir Tarasenko.
    42:08 Torey KRUG - 2:1
     
    42:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Z obrany do útoku! Tarasenko zajel s kotoučem do útočné třetiny a přihrávkou na levé křídlo dostal do příležitosti TOREYHO KRUGA, který taženou střelou trefil přesně místo nad betonem. Asistence: Vladimir Tarasenko a Brayden Schenn.
    29:26 Dawson MERCER - 2:0
     
    29:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Opět parádní souhra domácích! Vesey křižnou přihrávkou vyslal do útoku Hughese, který upoutal pozornost a přesným pasem před pravou tyč našel DAWSONA MERCERERA, který před sebou měl velký prostor odkryté branky. Asistence: Jack Hughes a Jimmy Vesey.
    09:47 Ty SMITH - 1:0
     
    09:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí jdou po vydařeném protiútoku do vedení! Bratt si převzal kotouč od Hischiera na modré čáře, stáhl hru na levé křídlo a záhy našel najíždějícího TY SMITHA, který z pravé strany mířil do téměř odkryté klece. Asistence: Jesper Bratt a Nico Hischier.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 10. Ty Smith (Bratt, N. Hischier), 30. Mercer (J. Hughes, Vesey), 62. D. Hamilton (Zacha, J. Hughes) – 43. Krug (Tarasenko, B. Schenn), 46. Kyrou (B. Schenn, Tarasenko)


    New Jersey Devils: Daws (J. Gillies) – D. Hamilton, Ty Smith, Severson, Graves, Siegenthaler, P. K. Subban – Tatar, J. Hughes, J. Boqvist – Bratt, Zacha, M. McLeod – Mercer, Šarangovič, Vesey – Bastian, N. Hischier, A. Johnsson.
    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Bortuzzo, Walman, Krug, Parayko, Faulk, Mikkola – Tarasenko, R. O'Reilly, Bučněvič – Sundqvist, Perron, I. Barbašev – K. Kostin, Kyrou, Bozak – Saad, R. Thomas, B. Schenn.
    bahis siteleri