Edmonton – Washington 4:3 (po pr.) | Vancouver – Montreal 5:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 10.03.2022, 17:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    50:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přečíslení 3 na 1 ještě Schnattinger jako zázrakem vyrazil, poradil si i s dorážkou Broučka. Na následný bekhendový pokus KARLA KŘEPELKY byl už však ležící domácí gólman krátký. Asistence: Dominik Brouček.
     
    44:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilovka 5 na 3 sice brankou brankou neskončila, následná početní převaha 5 na 4 už však ano. MICHAL SIMON se vytočil na osu hřiště, odkud rozvlnil síť. Asistence: Jindřich Plíšek, Dominik Brouček.
     
    39:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Křepelka udělal dlouhý oblouk přes celé pásmo, čímž se mu na levém mantinelu otevřel prostor. Nabil na modrou čáru, odkud vyslal pumelici Rajgl, její směr těsně před Schnattingerem upravil JAN PŮČEK, na což brněnský gólman nestihl reagovat. Asistence: Tomáš Rajgl, Karel Křepelka.
     
    30:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nádhera v modrobílém hávu. Malý poslal průnikovou přihrávku na EDUARDA ŠALÉHO, který se vymanil z obležení dvěma obráncům a bekhendem vymetl šibenici. Asistence: Jakub Malý, Ivo Sedláček.
     
    22:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    A rázem je vyrovnáno! Po pravém mantinelu se do přečíslení řítil Ivo Sedláček, jenž předložil přesný pas přes brankoviště na JAKUBA MALÉHO. Ten už měl práci jednoduchou a uklidil puk za záda bezmocného Stuchlíka. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    20:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborný vstup do druhé třetiny má za sebou Mladá Boleslav. Simon našel z levého rohu na brankovišti VOJTĚCHA POLÁK, který střílenou přihrávku jen usměrnil do sítě. Asistence: Michal Simon.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 23. Malý (I. Sedláček), 31. Šalé (Malý, I. Sedláček) – 21. Polák (Simon), 40. Půček (Rajgl, Křepelka), 45. Simon (Plíšek, Brouček), 51. Křepelka (Brouček)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržilka) – Řehák, Holemý, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Horký, Bartes, Hrnčíř, Šalé, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Pigl, Boltvan, Nesvadba, Harmim.
    Trenér: Jan Zachrla

    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Král) – Moravec, Křepelka, Hrouda, Rajgl, Jasečko – Simon, Závora (C), Polák, Brouček, Půček, Broš, Vlasák, Hruška, Václavík, Hamršmíd, Vyroubal, Plíšek.
    Trenér: Petr Haken

    Rozhodčí: Maršálek, Šudoma – Kleprlík, Otáhal
    bahis siteleri