Edmonton – Washington 4:3 (po pr.) | Vancouver – Montreal 5:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 10.03.2022, 17:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    59:30
    Kometa v šesti!
     
    58:45
    Brňané špatně střídali a tím otevřeli prostor pro Poláka s Křepelkou, kteří měli k dispozici přečíslení 2 na 1. Křepelka však před prázdnou brankou minul.
     
    51:23
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Hrouda – 2 min., faul kolenem).
     
    50:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přečíslení 3 na 1 ještě Schnattinger jako zázrakem vyrazil, poradil si i s dorážkou Broučka. Na následný bekhendový pokus KARLA KŘEPELKY byl už však ležící domácí gólman krátký. Asistence: Dominik Brouček.
     
    44:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilovka 5 na 3 sice brankou brankou neskončila, následná početní převaha 5 na 4 už však ano. MICHAL SIMON se vytočil na osu hřiště, odkud rozvlnil síť. Asistence: Jindřich Plíšek, Dominik Brouček.
     
    43:42
    Tutovka i na druhé straně! Malý se Šalém se řítili do úniku, nicméně druhý jmenovaný dostal špatný pas.
     
    43:00
    Půček našel přes brankoviště Poláka, před nímž už byla jen prázdná branka. Tu nepochopitelně minul.
     
    42:47
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Boltvan – 2 min., podrážení).
     
    41:27
    Šalé poslal do samostatného úniku Malého, ten napálil jen betony gólmana. Následně zkoušel ještě zpoza branky dostat puk za čáru, ani to se mu ale nepovedlo.
     
    41:11
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Harmim – 2 min., podrážení).
     
    39:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Křepelka udělal dlouhý oblouk přes celé pásmo, čímž se mu na levém mantinelu otevřel prostor. Nabil na modrou čáru, odkud vyslal pumelici Rajgl, její směr těsně před Schnattingerem upravil JAN PŮČEK, na což brněnský gólman nestihl reagovat. Asistence: Tomáš Rajgl, Karel Křepelka.
     
    33:59
    Šalé ihned po buly hledal technickým pasem na brankovišti Iva Sedláčka. Ten se natáhl po puku a mířil jen těsně vedle levé tyče.
     
    32:07
    Spoustu místa měl na levé straně Brouček, který se probruslil až do bezprostřední blízkosti Schnattingera, brněnský gólman však vytáhl další skvělý zákrok.
     
    30:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nádhera v modrobílém hávu. Malý poslal průnikovou přihrávku na EDUARDA ŠALÉHO, který se vymanil z obležení dvěma obráncům a bekhendem vymetl šibenici. Asistence: Jakub Malý, Ivo Sedláček.
     
    28:29
    Půček předložil Janečkovi krásnou zadovku na osu hřiště, odkud druhý jmenovaný i vystřelil. Ránu však Schnattinger vyrazil do ochranné sítě.
     
    24:34
    Ohromnou minelu teď vyrobil Ulbricht, když předložil v naprosto klidně situaci puk protihráči na brankoviště. Ten byl z nabídnuté šance natolik překvapen, že puk jen plácl na branku. S tím si Schnattinger poradil.
     
    22:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    A rázem je vyrovnáno! Po pravém mantinelu se do přečíslení řítil Ivo Sedláček, jenž předložil přesný pas přes brankoviště na JAKUBA MALÉHO. Ten už měl práci jednoduchou a uklidil puk za záda bezmocného Stuchlíka. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    21:54
    Harmim zpoza brány posílal puk na brankoviště, kde byl úplně volný Bartes, ten ale těsně minul.
     
    20:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborný vstup do druhé třetiny má za sebou Mladá Boleslav. Simon našel z levého rohu na brankovišti VOJTĚCHA POLÁK, který střílenou přihrávku jen usměrnil do sítě. Asistence: Michal Simon.
     
    15:56
    Ivo Sedláček ujel po pravé straně obráncům a sám před Stuchlíkem zkusil zakončit mezi betony. Vyražený puk ještě dorážel Malý, nicméně ani on nedokázal kus černé gumy procpat za záda boleslavského gólmana.
     
    14:24
    Jasečkovu další střelu od modré tečoval v mezikruží Brouček a nechybělo mnoho, aby puk zapadl k levé tyči.
     
    11:55
    Brněnský supertalent Šalé znovu ukázal, jak rychlé má ruce. Na pravém mantinelu se zmocnil puku, obešel obránce a dostal se až na brankoviště, odkud těsně minul.
     
    09:09
    Obrovskou šanci měl Závora, jenž dostal na pravém mantinelu spoustu prostoru a nabruslil si až na spodek kruhu, odkud zkusil Schnattingera nachytat na bližší tyči. Brněnský gólman jen tak tak stihl přiložit ruku k tělu a zastavit puk.
     
    04:50
    Velkou šanci měl Václavík, jenž dorážel střelu z pravého mantinelu, která Schnattingerovi vypadla. Brněnský gólman však zůstal pozorný a i s dorážkou z bezprostřední blízkosti si poradil.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 23. Malý (I. Sedláček), 31. Šalé (Malý, I. Sedláček) – 21. Polák (Simon), 40. Půček (Rajgl, Křepelka), 45. Simon (Plíšek, Brouček), 51. Křepelka (Brouček)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržilka) – Řehák, Holemý, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Horký, Bartes, Hrnčíř, Šalé, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Pigl, Boltvan, Nesvadba, Harmim.
    Trenér: Jan Zachrla

    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Král) – Moravec, Křepelka, Hrouda, Rajgl, Jasečko – Simon, Závora (C), Polák, Brouček, Půček, Broš, Vlasák, Hruška, Václavík, Hamršmíd, Vyroubal, Plíšek.
    Trenér: Petr Haken

    Rozhodčí: Maršálek, Šudoma – Kleprlík, Otáhal
    bahis siteleri