Calgary – Detroit 3:0 (kon.) | Boston – Arizona 3:2 (kon.) | New Jersey – Anaheim 2:1 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Chicago 3:6 (kon.) | Montreal – Seattle 3:4 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 4:7 (kon.)
San Jose – Los Angeles 5:0 (kon.) | Edmonton – Tampa 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
Los Angeles Kings
Neděle 13.03.2022, 03:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:04 Tomáš HERTL - 5:0
     
    55:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Už je patrně definitivně rozhodnuto. Po Burnsově střele od modré čáry vznikl před Petersenem závar, Barabanovovi se povedlo i s tečemi skrz brankoviště najít najetého TOMÁŠE HERTLA a ten měl zblízka snadnou práci. Doklepnutím zaznamenal svou 25. branku v sezóně a upravil na 5:0. Asistence: Rudolfs Balcers, Alexandr Barabanov.
    28:05 Tomáš HERTL - 4:0
     
    28:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a San Jose vede již o čtyři branky. Burns si s pukem sjel ke kruhům, jeho střela sice trefila pouze tyčku, ale pak se odrazila přesně do míst, kde číhal TOMÁŠ HERTL a ten bekhendem zametl puk za Petersena – 4:0. Asistence: Logan Couture, Timo Meier.
    19:11 Jonathan DAHLÉN - 3:0
     
    19:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny a domácí vedou už o tři branky. Couture předvedl za brankou slušný forčeking, čímž donutil soupeře chybě rozehrát. Meier poté bleskově přihrál mezi kruhy, kde si zpracoval JONATHAN DAHLÉN a střelou po ledě upravil na 3:0. Asistence: Timo Meier.
    11:55 Matt NIETO - 2:0
     
    11:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky! Petersen za svou brankou zaváhal s rozehrávkou, Boninovi se pak o konstrukci povedlo dostat puk před brankoviště, kde stál MATT NIETO a ten našel mezírku, kudy dostal střelu za gólmana Los Angeles – 2:0. Asistence: Nick Bonino.
    09:19 Timo MEIER - 1:0
     
    09:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vzápětí je ale přesilovka využitá a domácí vedou! Burnsovi se nadvakrát povedlo přihrát zpoza branky, puk přes Hertla prošel na hůl TIMO MEIERA a ten zamířil přesně pod horní tyčku Petersenovy branky – 1:0. Asistence: Brent Burns, Nick Bonino.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 10. T. Meier (B. Burns, Bonino), 12. Nieto (Bonino), 20. Dahlén (T. Meier), 29. Hertl (Couture, T. Meier), 56. Hertl (Balcers, Barabanov)


    San Jose Sharks: Hill (Sawchenko) – B. Burns (A), J. Middleton, E. Karlsson, Jaycob Megna, Meloche, M.-É. Vlasic – Balcers, Hertl (A), Barabanov – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Nieto, Bonino, Cogliano – Viel, Reedy, Gadjovich.
    Trenér: Bob Boughner

    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – M. Roy, Moverare, Spence, O. Määttä, Durzi, Björnfot – A. Kempe, Kopitar (C), Iafallo (A) – Kaliyev, Danault, T. Moore – D. Brown (A), Byfield, L. Andersson – Grundström, B. Lizotte, Anderson-Dolan.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Walsh, Skilliter – Tobias, Rody

    Diváci: 13 821
    bahis siteleri