Salzburg – Znojmo 5:3 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
5:3 (2:1, 1:1, 2:1) Stav série: 3:0
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 13.03.2022, 16:30 • Eisarena, Salzburg • bet-at-home ICE Hockey League • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:41
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Brennan – 2 min., napadení + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Dalhusien – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Tesla Orli Znojmo (Hrabal – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Tesla Orli Znojmo (Luciani – 5 min., bitka). Trest odpyká Ahl.
     
    57:41
    Po tvrdém zákroku Lucianiho v útočném pásmu na jednoho z rakouských hokejistů se strhla bitka mezi Dalhusienem a Hrabalem. Vzápětí na řadu přišla pěstní potyčka mezi Lucianim a Brennanem. Kanadský křídelník odešel ze souboje s americkým obráncem s krvavou skvrnou na tváři. Všem nám je jasné, že se bude vylučovat!
     
    52:26
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Wukovits našel přesně před bránou FLORIANA BALTRAMA, který nedal Kantorovi z mezikruží šanci – 5:3. Asistence: Ali Wukovits, Peter Hochkofler.
     
    50:51
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg si bere vedení zpět. TERRENCE JAMES BRENNNAN ukázal opět přehled a svou šikovnost. Nejprve si zpracoval bekhendem puk, který letěl ven z pásma nad ledem, a následně nahodil svižně zápěstím na Kantora, kterému puk propadl až za brankovou čáru – 4:3. Bez asistence.
     
    48:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Obrovská smůla pro Salzburg. Puk se po nahození za bránu odrazil náhodně přímo na brankoviště, kde stál SEBASTIAN GORČÍK, který puk bez problémů bekhendem uklidil do odkryté brány. Brankář Salzburgu byl již přesunut k druhé tyči, a proto nemohl zakročit – 3:3. Asistence: Sebastian Gorčík, Anthony Luciani.
     
    46:01
    Těžké chvíle pr hostující čtveřici. Po ráně Heinricha u brány doráželi dva domácí hráči. Kantor byla na zemi, když kotouč vyplaval na pravém kruhu u Brennan, který trefil rychle vráceného Kantora. Další střela Heinricha se nevlezla mezi tři tyče jen o pár centimetrů.
     
    44:20
    Hosté si neporozuměli při střídání. Hráč, který měl již být na střídačce se dotkl kotouče, tudíž dostanou Orli trest pro hráčskou lavici. Trest odpyká Anthony Luciani.
     
    43:37
    Kantor dnes chytá skvěle. Järvinen stáhl k sobě dva bránící hráče a posunul kotouč na Hubera, který puk mířil na takzvanou dřevěnou nohu. Kantor tenhle záměr vystihl a připsal si další těžký zákrok.
     
    42:13
    Puk se nacházel za bránou. Svoboda si ho sebral a předložil na ránu Hrabalovi, který z první rozezvonil břevno domácí klece!
     
    39:42
    Kantor drží těsnou ztrátu. Loney našel před bránou úplně volného Lebnera, kterého skvělým zákrokem betnem vychytal Kantor.
     
    38:04
    Radek Prokeš z buly puk odehrál rukou, což není dovoleno. Za zdržování hry je odeslán na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    38:04
    Další velká šance domácích. Loney dostal puk před bránu. Udělal kličku do bekhendu, kterou na Kantora nevyzrál.
     
    37:29
    Peter Schneider se ocitl s pukem na levém kruhu. Dojel si až těsně před Kantora. Bránu trestuhodně minul.
     
    34:26
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Huber – 2 min., podrážení).
     
    31:02
    Obrovská šance Nissnera. Centr první formace dostal hůl zpoza brány na brankoviště přesně na čepel. Z blízka trefil dobře postaveného Kantora.
     
    29:35
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení rychle zpět! TERRENCE JAMES BRENNAN si počkal na modré čáře na dobrá moment ke střele. Ve chvíli, kdy projel jedne z jeho spoluhráčů před Kantorem, poslal puk na bránu. Kantor nic neviděl a střela mu propadla za brankovou čáru – 3:2. Asistence: Ty Loney.
     
    27:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo je odměněno za aktivitu a herní převahou, kterou v druhé periodě má, vyrovnávacím gólem! Zubov podržel na pravém kruhu puk a našel mezi kruhy ALEXANDERA YOUNANA, který vymetl pavučinky v pravém horním rohu – 2:2 Asistence: Ilya Zubov, Filip Ahl.
     
    26:16
    Leonhardt se proháčkoval mezi obránci až před Kantora. Vypadalo to, že bude mít jedinečnou možnost k překonání českého gólmana, když mu vtom jeden z obránců stačil vypíchnout puk.
     
    17:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští snižují na rozdíl jedné branky! TOMÁŠ SVOBODA dostal puk na modrou čáru, zajel do pásma k levému kruhu a poslal kotouč po zemi o tyč za brankovou čáru – 2:1. Asistence: Michal Kvasnica, Radim Matuš.
     
    13:10
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg odskakuje do dvougólového vedení! MIKE DALHUSIEN dostal puk na modrou čáru. Měl před sebou hodně prostoru, do kterého si najel a následně puk poslali nechytatelně do horního rohu – 2:0. Bez asistence.
     
    08:01
    Järvinen měl nyní stoprocentní šanci, v které ho zastavil spolehlivý Kantor. Finský centr se nachomýtl přímo před českým brankářem, kterého trefil z bezprostřední blízkosti pouze do betonu!
     
    04:50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Po střele Schneidera z pravé strany se odrazil puk od Kantora do prostoru před bránou, kde vznikl zmatek, v kterém se puk ztratil. Nakonec si kotouč našel Benjamin Nissner, který ho poslal za záda Pavla Kantora – 1:0. Asistence: Peter Schneider, Thommas Raffl.
     
    00:40
    Velká šance domácích! Schneider zavezl puk do pásma a hledal najíždějícího Raffla. Na kapitána Salzburgu puk sice doputoval, ale Raffl puk netrefil.

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 5. Nissner (Schneider, Raffl), 14. Dalhuisen, 30. Brennan (Loney), 51. Brennan, 53. Baltram (Wukovits, Hochkofler) – 18. Svoboda (Kvasnica, Matuš), 28. Younan (Zubov, Ahl), 49. Gorčík (Prokeš, Luciani)


    EC Red Bull Salzburg: Lamoureux (Tolvanen) – Heinrich, LoVerde, Dalhuisen, Brennan, Kanzig, Zundel, Harnisch, Stapelfeld – Raffl (C), Nissner, Schneider – Lebler, Jarvinen, Loney – Wukovits, Baltram, Hochkofler – Huber, Leonhardt, Thaler
    Trenér: McIlvane M.

    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Culkin, Sedlák, Bartko, Tejnor, Hrabal, Younan, Stránský – Svoboda, Matuš (C), Kvasnica – Gorčík, Prokeš, Luciani – Ahl, Zubov, Immo – Köver, Brittain, Neumann
    Trenér: G. Hanlon

    Rozhodčí: Zrnic, Groznik – Riecken, Gatol
    Salzburg 4 0 Znojmo
    #1 Středa 09.03.2022 • 19:15
    Salzburg - Znojmo 3:1
    #2 Pátek 11.03.2022 • 18:30
    Znojmo - Salzburg 2:3
    #3 Neděle 13.03.2022 • 16:30
    Salzburg - Znojmo 5:3
    #4 Úterý 15.03.2022 • 19:45
    Znojmo - Salzburg 0:1
    bahis siteleri