Karlova univerzita – Sabers Osvětim 4:2 (kon.)
konec
Karlova univerzita
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
UHT Sabers Osvětim
Pondělí 14.03.2022, 19:30 • Zimní stadion Slaný • European University Hockey League
Partner:
     
    59:41
    Karlova univerzita právě vstřelila branku!
    Teď už to domácím vyšlo a je rozhodnuto! Štěpán Veselý na útočné modré přenechal puk PETRU SVOBODOVI, který ho z bezprostřední blízkosti napálil do odkryté svatyně hostů! Asistence: Štěpán Veselý a Jiří Velcovský.
     
    35:07
    Sabers Osvětim právě vstřelili branku!
    Znovu je to jenom o gól! PATRYK KUSAK se ihned po skončení svého vyloučení dostal k vyražené střele u branky soupeře a úspěšně snižuje skóre! Asistence: Yahor Piankrat a Michal Sadowski.
     
    32:34
    Karlova univerzita právě vstřelila branku!
    Znovu je to o dvě branky! Domácí to zahráli skvěle, když se puk dostal až před úplně prázdnou svatyni hostů, kde byl DOMINIK JIRÁŇ. Ten už dokázal z bezprostřední blízkosti dostat puk za brankovou čáru.
     
    20:52
    Sabers Osvětim právě vstřelili branku!
    Polský tým v první minutě po přestávce snižuje! Kapitán Dudkiewicz zůstal zapomenutý na levé straně u mantinelu a skvělou přihrávkou na zadní tyč našel SZYMONA FUSE, jehož střela z bezprostřední blízkosti prošla brankáři mezi betony! Asistence: Krysztof Dudkiewicz.
     
    19:18
    Karlova univerzita právě vstřelila branku!
    Domácí vedou o dvě branky! Štěpán Veselý obdržel přihrávku v pravém kruhu a přenechal puk TOMÁŠI VALOVI. Ten si najel mezi kruhy a jeho střela skončila v síti! Asistence: Štěpán Veselý a Pavel Švejda.
     
    07:57
    Karlova univerzita právě vstřelila branku!
    Výběr Karlovy Univerzity se dostává do vedení! Od modré čáry vystřelil Antonín Valda a před brankou puk tečoval mimo dosah brankáře MARTIN ŠIMÁČEK! Asistence: Antonín Valda.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 8. Šimáček (Valda), 20. Vala (Veselý, Švejda), 33. Jiráň, 60. Svoboda (Veselý, Velcovský) – 21. Fus (Dudkiewicz), 36. Kusak (Piankrat, Sadowski)


    Karlova univerzita: Yildrim (Kinský) – Svoboda, Matoušek, Kotrba, Vala, Krajíček, Švejda, Šimáček, Kopica, Velčovský, Valda, Rohmer, Veselý, Jiráň.
    Trenér: Stanislav Veselý

    UHT Sabers Osvětim: Kaczkowski (Dubchenko) – Kot, Dworzak, Prusak, Sosnowski, Fus, Najasrek, Protsenko, Ptashkin, Dudkiewicz (C), Piankrat, Kusak, Wytrykus, Chapelskyi, Sadowski, Klimczyk.
    Trenér: Lubomir Witoszek
    bahis siteleri