Ottawa – Philadelphia 3:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Winnipeg – Boston 2:4 (kon.)
Calgary – Buffalo 0:1 (po pr.) | Anaheim – Florida 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 3:5 (kon.)
Minnesota – Chicago 3:1 (kon.) | NY Islanders – Dallas 4:2 (kon.) | Edmonton – New Jersey 6:3 (kon.)
Vegas – Los Angeles 5:1 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:7 (1:1, 0:1, 0:5)
HC Oceláři Třinec
Sobota 19.03.2022, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina A
Partner:
     
    59:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři stále nemají dost! Matěj Kozlík v další akci předal přes vylidněné pásmo na úplně volného ostrostřelce OSKARA HAASE, ten poklekl do telemarku a z první precizně zakončil. 1:7!. Asistence: Matěj Kozlík a Antonín Kareš.
     
    57:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Demolice žlutomodrých barev! Oceláři se hnali do náznaku přečíslení, k puku se dostal JAN MOŠKOŘ, z pravé strany zamířil a přesně trefil mezi ruku a tělo Dominika Šarmana. Pro Moškoře druhá branka v zápase, pro Třinec šesté a zápas nakonec překvapivě skončí opravdu velkým rozdílem. . Asistence: Jonáš Jobánek.
     
    52:14
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Adam Burian – 2 min., podrážení).
     
    51:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro ševce, kteří ještě živili alespoň teoretickou šanci na dobrý výsledek. Jeden z nejproduktivnějších Ocelářů PAVEL MATĚJ dává svůj osmnáctý gól v sezoně a upravuje na 5:1. Asistence: Michal Ramik.
     
    50:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krátce opo konci přesilové hry se hosté znovu prosazují! MATĚJ KOZLÍK projel levým křídlem, dostal trochu prostoru, naprosto přesně zamířil, trefil se k tyči a posílá svůj tým do tříbrankového vedení. Asistence: Oskar Haas.
     
    48:08
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Daniel Chovaniak – 2 min., hrubost).
     
    48:08
    Jakub Čechmánek v šanci po získání zapomenutého puku a průniku pravým křídlem! Jakub Klimek si dokázal poradit, následovala ještě krátká strkanice a bude se vylučovat!
     
    46:26
    Žlutomodrý tlak! Přes Patrika Nábělka se nyní nesla kombinace, která po přenesení na pravou stranu a následnou střelu znamenala velmi nebezpečný pobyt ševců v brankovišti. Tentokrát se Zlínští neprosadili, nicméně kotouč drží nadále.
     
    42:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je to 1:3... JAN MOŠKOŘ se opět dostal do šance, využil své obrovské postavy, prosadil se v brankovišti a zametl za bezmocného Dominika Šarmana. Oceláři jdou do dvoubrankového trháku, chtějí li ševci ještě otočit vývoj zápasu, čeká vskutku těžká šichta. Asistence: Jonáš Jebánek a Nico Geidl.
     
    35:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je rána pro v tuto chvíli lépe hrající Berany... NICO GEIDL využil spolupráce se svým parťákem/obráncem Antonínem Karešem a prosazuje se za záda zlínského Dominika Šarmana, jenž jen zoufale leží na ledě. Třinec jde do vedené – 1:2!. Asistence: Antonín Kareš.
     
    31:44
    Dominik Luža a další velká šance Beranů! Forward s číslem 81 se z ničeho nic sám zjevil před Klimkem, zkusil krátkou kličku do backhandu, jenže neuspěl.
     
    31:12
    Velká šance domácích! Richard Hrazdira kopl do vrtule a užuž to vypadalo že ujede do samostatného úniku. Tak dobře to sice nedopadlo, i tak ovšem mohl žlutomodrý útočník pokračovat dopředu. Místo toho se však rozhodl pro zadovku na Dominika Lužu, ten byl v objetí tří soupeřů a je po šanci...
     
    25:17
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Petr Andrle – 2 min., podrážení).

    Přichází odměna za dobrou hru! Ševci nadále drželi soupeře pod krkem, Petr Andrle už cítil že mu útočící protivník uniká, pomohl si faulem a Oceláři jdou do čtyř.
     
    21:14
    Fenomenální Jakub Klimek! Zlínští se inspirovali kombinací soupeře při vstřelené brance z první třetiny, Lukáš Chludil sjížděl na levé straně, zamíchal pukem a předal skrz brankoviště na připraveného spoluhráče. Strážce hostující svatyně se však výtečně přesunul a vygumoval naprosto tutovou šanci ševců!
     
    14:22
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Antonín Kareš – 2 min., napadení).
     
    14:17
    Lukáš Chludil v samostatném úniku! Zlínský lídr zkusil prudkou střelu nad vyrážičku, nakonec však jistého brankáře v červeném překonat nenechal. Stav zůstane nezměněn!
     
    11:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Minela ve žlutomodré obraně a máme vyrovnáno! Richard Pětník těžil z dobrého forčekingu, v blízkosti zlínské klece z ničeho nic ukradl puk z hole jednoho z beků, zamíchal před Šarmanem, položil jej a ještě nesobecky předal na svého parťáka MICHALA RAMIKA, jenž neměl nejmenší problém zakončit do odkryté sítě. 1:1! Asistence: Richard Pětník.
     
    07:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásný gól JAKUBA MASAŘE! Zlín se hned po vypršení oslabení vrhl zpět do útoku, forward s číslem 25 se dostal k puku na pravém křídle, vybruslil si k modré čáře, napřáhl až ke stropu haly a vystřelil! Kotouč ještě cinknul o tyčku a zaplul za nic netušícího brankáře hostí. Berani se zaslouženě ujímají vedení – 1:0! Asistence: Adam Burian a Adam Laciga.
     
    04:39
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matyáš Dědek – 2 min., vysoká hůl).

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 8. Masař (Burian, Laciga) – 12. Ramik (Pětník), 36. Geidl (Kareš), 43. Moškoř (Jebánek, Geidl), 51. Kozlík (Haas), 52. Matěj (Ramik), 58. Moškoř (Jobánek), 60. Haas (Kozlík, Kareš)


    Berani Zlín: Šarman (Synek) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl, Kráčalík – Martinec, Dědek, Masař, Hrazdira, Luža, Chludil, Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Oceláři Třinec: Klimek (Švančara) – Andrle, Chovaniak, Kareš, Ročák, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Šutý, Haas, Pětník, Geidl, Ullrych, Šotkovský, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobnánek

    Rozhodčí: Obadal, Grygera – Kučera, Blažek
    bahis siteleri