Arizona – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:4 (kon.) | Nashville – Toronto 6:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 5:1 (kon.) | Tampa – NY Rangers 1:2 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.)
Seattle – Detroit 4:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:1 (kon.) | Washington – Dallas 2:3 (kon.)
Carolina – NY Rangers 0:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (0:0, 3:0, 1:1) Stav série: 2:1
BK Mladá Boleslav
Neděle 20.03.2022, 13:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off Extraligy dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    57:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jen ještě prosazují a stahují náskok domácího týmu na tři branky. STANISLAV GRON byl v útočném pásmu hostí nejefektivnější a boleslavský útočník překonává Hrabala poprvé v utkání. Asistence: Vojtěch Vochvest, Nikita Moyseyev.
     
    56:21
    Až nyní se jeden ze sparťanských hráčů za pomoci svých spoluhráčů zvedá na ledovou plochu. Za bouřlivého potlesku míří na domácí střídačku.
     
    55:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané v poslední pětiminutovce střílí čtvrtou branku a míří za druhým vítězstvím v sérii! MARTIN VAŠÍČEK z obranného pásma vyhodil kotouč přesně do boleslavské opuštěné klece. Bez asistence.
     
    54:54
    Hosté to zkouší bez brankáře! Obránce Skok vyslal prudkou ránu od modré čáry a Hrabal svou lapačkou zneškodnil nebezpečný pokus.
     
    54:39
    Bude se znovu vylučovat a sparťané budou čelit přesilové hře soupeře. Na trestnou lavici usedl sparťanský obránce Vojtěch Port (SPA) za držení.
     
    53:09
    Velké šance Sparty! Netušilův pokus skončil zablokován, následná střela z prostoru před brankou rovněž nebyla úspěšná.
     
    51:28
    Oscar Lisler v situaci jeden na jednoho zkusil vystřelit, ale Hrabal i přes ztížený výhled včas zastavil střelu svými betony.
     
    50:18
    Petr Poláček dostal hodně prostoru na levé straně, odkud se snažil vypálit. Hora svým ramenem dokázal střelu sparťanského útočníka zneškodnit.
     
    48:15
    Boleslavští hokejisté hráli v šesti, čehož si rozhodčí okamžitě všimli. Trest za hráčskou lavici jede odpykat Miroslav Dobner (MBL). Sparta hraje přesilovku.
     
    42:21
    Skok si zpracoval přihrávku od svého spoluhráče a vybídl jednoho ze svých spoluhráčů! Hrabal vytasil své betony a zastavil boleslavskou střelu.
     
    38:43
    Stanislav Gron vystřelil v dobré pozici z pravého kruhu pro vhazování, ale rána boleslavského útočníka nebyla přesná.
     
    37:36
    Hezká individuální akce Martina Vašíčka! Sparťanský útočník se zbavil posledního obránce hostí a vzápětí střílel těsně vedle boleslavské branky.
     
    33:21
    V témže čase si boleslavští trenéři vzali oddechový čas na poradu, aby sdělili své pokyny směrem ke svým svěřencům. Hosté hrají přesilovku.
     
    33:21
    Sotva se sparťané ubránili, v dalších vteřinách se budou znovu bránit. Na trestnou lavici usedl obránce Tadeáš Mack (SPA), který se provinil podrážením.
     
    32:08
    Nikita Moyseyev číhal u pravé tyčky na přihrávku od svého spoluhráče, nicméně boleslavský útočník se k razantnějšímu zakončení nedostal.
     
    30:59
    Hosté budou hrát za malou chvíli další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl za hákování útočník František Netušil (SPA). Sparta hraje v oslabení.
     
    28:11
    Nebezpečná situace v útočném pásmu hostí! Po střele Vochvesta od modré čáry byl kotouč tečován, ale naštěstí pro domácí tým puk šel těsně vedle branky.
     
    27:31
    Dobrá šance na straně hostů! Miroslav Dobner osamocen ve střelecké pozici před brankou a brankář Hrabal musel být v pozoru.
     
    26:03
    Dobner společně se Steklým ujeli v útočném pásmu do přečíslení dvou proti jednomu, ale vracející se obránce domácího týmu odvedl výbornou práci.
     
    23:38
    Velká šance hostí! Jeden z boleslavských útočníků, zřejmě útočník Gron, se dostal do samostatného úniku. Hrabal podržel svůj tým.
     
    23:00
    Hosté mají dobrou šanci na to, aby se vrátili zpátky do zápasu. Útočník Bogdan Stepanchuk (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za vysokou hůl.
     
    22:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané vedou o tři branky! ANDREJ FÁBRY se rozjel svižně a svým bekhendovým blafákem nedal Horovi šanci zasáhnout. Boleslavští hokejisté ztrácí v utkání už tři branky. Bez asistence.
     
    22:43
    Andrej Fábry se dostal do samostatného úniku a kapitán Boleslavi Vojtěch Hradec (MBL) zatáhl za záchranou brzdu. Sparta pojede trestné střílení!
     
    22:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté vedou již o dvě branky! LUKÁŠ NOVÁK vystihl soupeřovu rozehrávku a bez větších potíží poslal kotouč do sparťanské branky. Boleslavští hokejisté ztrácí v utkání dvě branky. Asistence: Petr Poláček, Petr Křišťan.
     
    20:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Fábry sice neúspěšně hledal své spoluhráče, sparťané se však o pár vteřin později přeci jen prosazují! Po Fábryho přihrávce se prosadil MARTIN VAŠÍČEK, který posílá svůj tým z mezikruží do vedení. Asistence: Andrej Fábry, Vojtěch Port.
     
    17:01
    Obrovská možnost pro domácí tým! Křišťan ujel sám na soupeřova brankáře, ale sparťanský útočník nebyl úspěšný, podobně jako Netušil.
     
    13:47
    Velká příležitost na straně domácího týmu! Andrej Fábry udělal výhybku na střed kluziště a vzápětí zkusil prostřelit Horu. Boleslavský brankář zasáhl.
     
    11:50
    To byla střela! Stepanchuk obětavě padl do rány jednoho z hostí od modré čáry a sparťanský útočník odjíždí s bolestivou grimasou na střídačku.
     
    06:21
    Hrabal musel být v pozoru! Sparťanský brankář pomocí svých betonů vyrazil nebezpečnou ránu jednoho z hostujících hráčů z pravého kruhu.
     
    04:41
    Další střelecký pokus na straně domácích. Vašíčkovu ránu vyrazil Hora až do ochranné sítě. Hra je nyní na malý moment přerušena.
     
    03:41
    Sparťané se usadili v útočném pásmu a Bartoňovu ránu od modré čáry zneškodnil svým zákrokem připravený Hora. Vzápětí se hosté osvobozují.
     
    03:30
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Na trestnou lavici usedl útočník Nikita Moyseyev (MBL), který od rozhodčích vyfasoval dvě minuty za podrážení.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 21. Vašíček (Fábry, Port), 23. Novák (Poláček, Křišťan), 23. Fábry (TS), 56. Vašíček – 58. Gron (Vochvest, Moyseyev)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Poláček, Netušil, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    BK Mladá Boleslav: Hora (Vystrčil) – Skok, Sypecký, Vochvest, Hlinský, Vlasák (A), Průšek – Šachl, Hasman, Hradec (C), Dobner, Steklý, Moyseyev, Král, Vítek (A), Gron, Šindelář, Lisler.
    Trenér: Václav Pletka

    Rozhodčí: Kostourek – Beneš, Kučera
    Sparta 3 1 Mladá Boleslav
    #1 Středa 16.03.2022 • 17:30
    Mladá Boleslav - Sparta 4:5
    #2 Čtvrtek 17.03.2022 • 14:30
    Mladá Boleslav - Sparta 2:1 po prodl.
    #3 Neděle 20.03.2022 • 13:00
    Sparta - Mladá Boleslav 4:1
    #4 Pondělí 21.03.2022 • 18:00
    Sparta - Mladá Boleslav 6:2
    bahis siteleri