Plzeň – Královo Pole 32:33 (po s.h.)
po s.h.
Talent tým Plzeňského kraje
32:33 (13:14) Stav série: 0:1
SKKP Handball Brno
Středa 23.03.2022, 17:15 • SH 1 Plzeň • Play-off Chance Extraligy mužů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům házené přeju krásné středeční odpoledne. Vítám vás při sledování čtvrtfinále Chance play off STRABAG RAIL Extraligy mužů, u zápasu mezi týmy Talent tým Plzeňského kraje a SKKP Handball Brno.
     
    Talent tým Plzeňského kraje

    Plzeň vstupuje do vyřazovací části z druhé pozice, když se ziskem 38 bodů nestačila pouze dvoubodovým rozdílem na Karvinou. Házenkáři z Plzeňského kraje už letos jednu trofej získali, ve finále poháru vyzráli výsledkem 24:27 na Nové Veselí. Velmi obstojně zvládli i závěr základní části, v posledních pěti střetnutích nestačili pouze na Zubří, jinak porazili Jičín, Brno a i lídra z Karviné.
     
    SKKP Handball Brno

    Házenkáři z Brna budou vstupovat do čtvrtfinálové série v roli velkého outsidera. Do play-off postoupili ze sedmé příčky, za sebou o jediný bod nechali Kopřivnici a o dva body zaostali za Novým Veselím. Na vítězství čeká Brno už pět zápasů, během nichž uhrálo alespoň jeden bod za remízu s pražskou Duklou. Překvapivá byla hlavně poslední porážka o gól na půdě Hranic, které za celou sezónu posbírali pouhých šest bodů.
     
    Úvodní sestavy:

    Talent tým Plzeňského kraje: Herajt, K. Šmíd – Douda, Kaplan, T. Nejdl, Linhart, Šafránek, M. Škvařil, Sedlák, Korbel, Vinkelhöfer, Stehlík, M. Říha, Chmelík, Šindelář, Režnický.
    Trenér: Petr Štochl

    SKKP Handball Brno: Chmela, Bavlnka – Ratkovský, Kocich, Došen, Živanov, R. Flajsar, Strack, Kikanović, Žvak, Stein, Zahradníček, Bosák, Burget.
    Trenér: Pavel Hladík

    Rozhodčí: Halada, Kosmák.
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    1
    První útok patřil házenkářům Plzně. Gólem ovšem neskončil, protože brněnská obrana s velkým přehledem pokryla nahrávku na pivota. (0:0)
     
    2
    Na druhé straně skvělý zákrok gólmana! Herajt se vrhl ke své levé tyče a rukou balón vytěsnil mimo hrací plochu. (0:0)
     
    3
    Stále čekáme na první gól. Někteří domácí fanoušci už se radovali, ale míč nakonec prosvištěl po ráně z levého křídla nad břevnem. (0:0)
    3
    O první gól se postaral Šindelář! Udělal tak fanouškům velkou radost, ti si poprvé mohli zakřičet a zatleskat až ve třetí minutě. (1:0)
     
    4
    Rázem ovšem přichází pro domácí komplikace, protože Stehlík zastavil protiútok soupeře jen za cenu faulu a je vyloučen na dvě minuty. (1:0)
    4
    A početní převahu jako první využívá Luka Kikanović. Našel si prostor na pravém křídle, hodem na přední tyč dokonale zaskočil domácího brankáře. (1:1)
    5
    Hosté přestáli útok oslabeného soupeře a sami se vydal na zteč. A uspěli, z levé spojky rozvlnil síť prudkou ránou Martin Kocich. (1:2)
     
    6
    Tentokráte nedošlo k vyloučení, ale k potrestání žlutou kartou. Tu vyfasoval hostující hráč Erik Žvak za podražení rozběhnutého konkurenta. (1:2)
     
    7
    Další faul hostujícího mužstva, po němž rozhodčí nařídil sedmimetrový hod ve prospěch Talentu. Ten si vzal na starosti Douda, Chmela jej vychytal pravou nohou! (1:2)
    8
    To se povedlo. Nejprve Karel Šmíd převedl parádní zákrok pravou nohou, načež vyslal do úniku Petra Linharta, jenž z pravého křídla mířil neomylně k bližší tyčce. (2:2)
    8
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Jakub Bosák potrestal pasivnější bránění osobního strážce, hod k pravé tyči proměnil v nechytatelnou střelu. (2:3)
    9
    Utkání se zatím vyvíjí velmi nečekaným směrem! Ránou zleva na zadní tyč uspěl rovněž Sebastian Strack, Brno vede dvoubrankovým rozdílem. (2:4)
    10
    Velkého favorita okamžitě vrací na dostřel Jakub Šindelář. Proskočil mezi dvojicí protihráčů a tváří v tvář brankáři taktéž nezaváhal. (3:4)
    11
    Parádní rána z levého křídla, jejím autorem Luka Kikanović. Karel Šmíd spatřil míč v poslední chvíli, nedokázal dostatečně rychle zareagovat. (3:5)
    11
    Ubráněný útok a skvěle provedený brejk, není co řešit. Bosák si v koncovce poradil na jedničku, Šmídovi hodil hrací předmět neomylně nad pravou nohu. (3:6)
     
    11
    Oddechový čas pro domácí. (3:6)
     
    12
    Bavlnka zatíná ruce v pěst. Na jedničku zmenšil střelecký úhel protihráči, aby následně dal ruce nad hlavu a právě horními končetinami zabránil balónu v cestě do sítě. (3:6)
    12
    Druhý gól v zápase zaznamenal Petr Linhart. Potrestal rozestoupenou obranu a z pivota střílel v pádu nechytatelně do pravé šibenice. (4:6)
    13
    Svůj střelecký účet otevírá Jakub Douda! Nabral velkou rychlost a po levé lajně utekl všem protihráčům, samostatný únik završil tvrdou střelou do levého horního rohu. (5:6)
     
    14
    Zasloužený potlesk z tribun si vysloužil Karel Šmíd. Domácí gólman správně očekával střelu do pravého dolního rohu, připsal si úspěšný zákrok nohou. (5:6)
    15
    Máme vyrovnáno! S projektilem ze spojky si ještě Bavlnka poradil, jenže míč vyrazil přímo k Petru Vinkelhöferovi, jeho střelu již zastavit nedokázal. (6:6)
    16
    Brno si bere těsný náskok zpět proměněnou sedmičkou. K její exekuci se postavil Martin Kocich, míč nasměroval mimo dosah gólmana k pravé tyči. (6:7)
    16
    Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Střela ze spojky nabrala dobrou výšku i rychlost, Bavlnka dal ruku k pravé šibenici příliš pozdě. (7:7)
    17
    Podruhé v utkání vede Talent. Petr Vinkelhöfer si v úniku poradil neomylně, před nárazem do gólmana zakončil do pravého dolního růžku. (8:7)
    18
    Mužstvo z brněnského Králova Pole určitě nesloží zbraně předem. To potvrdil Jan Zahradníček, balón nasměroval nechytatelně nad hlavu branáře. (8:8)
    18
    Zodpovědnost na sebe vzal Marek Korbel a počínal si s velkým přehledem. Počkal na pohyb gólmana, pak hodil balón na opačnou stranu. (9:8)
    19
    Luka Kikanović má zatím velmi dobrou úspěšnost střelby. Aktuálně už má na kontě už tři góly, když zacílil nechytatelně po pravici brankáře. (9:9)
    20
    Jak je vidět, tak Plzeň nemá jednoho střelce, gól může dát prakticky kdokoliv. Třeba Tomáš Nejdl, který hodil balón k levé tyči a mohl se radovat ze svého prvního úspěchu. (10:9)
    20
    Avšak i v tomto případě následovala blesková reakce. Martin Kocich prosvištěl jako vítr po pravé straně, z křídla pak střílel nechytatelně do vzdálenějšího rohu. (10:10)
    21
    Další střela Tomáše Nejdla, další gól! Nezastavil jej ani faul jednoho z protihráčů, v pádu dokázal míč hodit nad nohu lehce vyběhnuvšího Bavlnky. (11:10)
     
    21
    Byl to Erik Žvak, který fauloval Nejdla těsně před zakončením. Rozhodčí jeho prohřešek ocenili dvěma minutami, Plzeň si zahraje první přesilovku. (11:10)
     
    22
    Oddechový čas pro hosty. (11:10)
    22
    Oddechový čas přinesl kýžené ovoce. Při hře v oslabení sáhli hosté podle očekávání k powerplay, během této herní situace skóroval Marko Došen. (11:11)
     
    22
    Talent disponuje výhodou o dva hráče! Vedle Žvaka si na židli sednul Martin Kocich, i tento hráč inkasoval menší dvouminutový trest za faul v blízkosti poloviny hřiště. (11:11)
    23
    Po pěkné a hlavně rychlé kombinace vrací domácímu favoritovi vedení Petr Linhart. Bavlnka na jeho prudké zakončení reagoval příliš pozdě. (12:11)
     
    24
    Tomáš Nejdl se provinil proti pravidlům a i on je rozhodčími poslán na dvě minuty mimo hru. V posledních okamžicích se hra hodně kouskuje. (12:11)
    24
    Už v přesilové hře vrátil skóre do vyrovnané podoby Luka Kikanović. Jeho hodu pomohla do sítě i levá část brankové konstrukce. (12:12)
     
    25
    Podruhé hosté přesilovku nevyužili. Ze spojky nebezpečně střílel Marko Došen, Karel Šmíd se ovšem prezentoval výborným zákrokem. (12:12)
     
    26
    Na druhé straně skvěle zakročil Bavlnka, jenž zkusil do rychlého brejku vyslat Kikanoviće, proti němu ovšem vystoupil a míč zachytil brankář Šmíd. (12:12)
    27
    Další únik už končí brněnským gólem. Sebastian Strack zakončil nečekaně ještě z poměrně velké vzdálenosti, čímž zaskočil i Šmída. (12:13)
     
    27
    Ze spojky vyprodukoval zajímavou ránu Douda. Bavlnka šel k zemi a šťastně sledoval, jak hrací předmět letí nad břevno jeho svatyně. (12:13)
     
    28
    Mimo hlavního dění hry došlo k menší roztržce mezi dvěma hráči. Rozhodčí raději hru přerušil a oběma házenkářům slovně domluvil. Také naznačil, že příště už budou následovat dvě minuty. (12:13)
     
    29
    Domácí fanoušci už se chtěli radovat, ale proti vyrovnání se postavil Bavlna, jeho reflexivní zákrok pravou rukou neměl chybu. (12:13)
     
    29
    Karel Šmíd nechtěl zůstat pozadu a i on předvedl velmi pohledný zákrok. Pravou nohou balón vykopl o kousek vedle tyčky. (12:13)
    30
    Do poslední minuty první půle si schoval gól Milan Škvařil. Z levého křídla zamířil nad hlavu Bavlnky, ten v tomto případě vůbec nereagoval. (13:13)
     
    30
    Rychlý útok hostů zastavil Petr Vinkelhöfer jen za cenu nedovoleného zákroku, za nějž si nevysloužil dvouminutový trest, nýbrž žlutou kartu. (13:13)
    30
    Parádní pas do úniku pro Jana Zahradníčka. Hráč Brna si poradil se zpracováním a sám před gólmanem zacílil nechytatelně do levého dolního rohu. (13:14)
     
    30
    První poločas skončil. (13:14)
     
    Po prvním poločase se utkání mezi Plzní a Brnem vyvíjí nečekaným směrem, hosté totiž vedou těsně o jeden gól 14:13. Velký domácí favorit měl navrch jen krátce po začátku zápasu a pak ještě dvakrát v úvodu závěrečné desetiminutovky úvodního dějství. Jinak ovšem po většinu času disponoval těsným náskokem celek z Králova Pole, který ukazuje, že to s ním Talent nebude mít vůbec snadné. Pokud by ve druhé půli udržel vedení a zvítězil, jednalo by se o velké překvapení.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:06.
     
    31
    Začal druhý poločas. (13:14)
     
    31
    První útok druhého poločasu patřil a stále patří plzeňským házenkářům. Ti se ještě k zakončení nedostali, dvakrát je zastavil nedovolený zákrok soupeře. (13:14)
    32
    Nakonec ke střele došlo, a to rovnou ke gólové! Trefil se Milan Škvařil, když ze spojky skryl střelu, ta Šmídovi zapadla k levé tyči. (14:14)
    32
    Nejlepší střelec Králova Pole v utkání Luka Kikanović nastoupil ve velkém stylu i do druhé půle. Prosmýkl se po levé lajně a brankáři míč poslal neomylně nad levou ruku. (14:15)
     
    33
    Navíc došlo k faulu na zakončujícího hráče, o nějž se postaral Jakub Stehlík, ten je dnes už podruhé vyloučen na dvě minuty. (14:15)
     
    33
    Bavlna dnes chytí velmi spolehlivě. Bleskově zareagoval na střelu pod břevno, míč pravou rukou vytěsnil nad horní tyčku. (14:15)
    34
    A vzápětí házenkáři Brna dávají gól v přesilové hře. Nikým neatakován zakončoval zleva Marko Došen nad nohu bezmocného Šmída. (14:16)
    34
    Při powerplay rozvlnil síť Milan Škvařil. Tomu výrazně znesnadnil situaci bránící spoluhráč, přes nějž gólman moc neviděl. (15:16)
    35
    Z pravého křídla si naskočil do brankoviště Jan Chmelík a ještě před dopadem do něj zacílil do levého dolního rohu. Máme opět vyrovnáno! (16:16)
     
    35
    Milan Škvařil vstřelil ve druhé půli dva góly, nyní si jde odpočinout na dvě minuty. Protihráči postavil do cesty strom, ten se od něj následně odrazil a v bolestech zůstal ležet na zemi. (16:16)
     
    36
    Hostujícímu hráči pískáno prorážení, takže domácí mohou získat vedení na svou stranu v oslabení. Šmíd podle očekávání pustil do hry dalšího hráče do pole. (16:16)
    37
    Odvážná zadovka domácímu hráči nevyšla. Došen zvedl hlavu a do úniku vyslal Jana Zahradníčka, který zakončil nekompromisně mezi nohy Šmída. (16:17)
     
    38
    S ráno ze spojky si Bavlnka věděl rady, načež nemusel řešit dorážku Jana Chmelíka z pravého křídla, protihráč totiž stoupl do brankoviště. (16:17)
    38
    Při dalším útoku Talentu si dal Jan Chmelík velký pozor, aby nehrál proti pravidlům. Únik zakončil včas, Bavlnka na prudkou střelu nedosáhl. (17:17)
     
    39
    Další přesilovka pro Brno. Proti pravidlům hrál Jakub Šindelář, rozhodčí po rychlé dohodě sáhli k vyloučení plzeňského hráče. (17:17)
    39
    Marko Došen ztratil stabilitu, což jej ovšem vůbec nerozhodilo. Vystřelil šikovně o zem, Šmídovi míč propadl smolně mezi nohama. (17:18)
     
    40
    Konstruktivní rozehrávka hostům nevyšla. Martin Kocich nezvládl zpracování a než se vzpamatoval, získal hrací předmět protihráč. (17:18)
    41
    Krátce po konci přesilové hry byla ve prospěch Brna nařízena sedmička. Tu si opět vzal na starost Martin Kocich, stejně jako v prvním případě se nemýlil! (17:19)
    42
    Premiérový úspěch v zápase pro Jana Stehlíka. Z pravé spojky sáhl k zajímavému zakončení, když zakončoval s rukou zhruba na úrovni pasu, šikovným podstřelem Bavlnku dokonale zaskočil. (18:19)
    43
    Vzápětí skóruje Jakub Šindelář a skóre střetnutí hlásí vyrovnaný stav! Bavlnka nedosáhl na střelu zleva k zadní tyčce. (19:19)
    44
    Hosté jsou znovu o krok napřed. Podobně jako před chvílí Stehlík, tak i Dušan Živanov skóroval v zápase vůbec poprvé. (19:20)
    44
    To Jakub Šindelář už má na kontě čtyři góly. Z pravého křídla hodil balón na přední tyč, s touto možností Bavlnka nepočítal. (20:20)
    45
    Brněnští házenkáři mají zase lehce navrch. Martin Kocich vypálil pořádnou dělovku od pravé lajny, Karel Šmíd reagoval příliš pozdě. (20:21)
    45
    Pěkná rána i na druhé straně, pro změnu zleva v podání Jakuba Doudy. Také v tomto případě brankář reagoval až v momentě, kdy měl míč za zády. (21:21)
     
    46
    Domácí jsou v utkání poměrně často vylučovaní. Dalším hráčem poslaným na dvě minuty mimo hru se stal Ondřej Šafránek. (21:21)
    47
    Na využití přesilové hry jsme příliš dlouho nečekali. Dušan Živanov si zprava sběhl na střed, odkud odrazem o zem zamířil nad pravou nohu brankáře. (21:22)
    48
    Luka Kikanović vystihl rozehrávku soupeře, načež zpozoroval, že soupeř hraje powerplay, do prázdné brány Talentu zacílil neomylně. (21:23)
    48
    Další chyba při kombinaci a do odkryté domácí brány mířil přesně pro změnu Radek Flajsar! Hosté vedou o tři góly a senzace je zase o něco blíž. (21:24)
     
    49
    Oddechový čas pro domácí. (21:24)
     
    49
    Důležitý krok k vítězství Brna udělal Bavlnka! Skvěle zareagoval na střelu do pravého dolního rohu, nohou zaznamenal skvělý zákrok a ještě dokázal míč zachytit v brankovišti. (21:24)
    50
    Jenže ani Brno v útoku neuspělo, načež trestal Jan Stehlík. Naskočil z pravého křídla do brankoviště a vystřelil gólově k bližší tyči. (22:24)
     
    50
    Dušan Živanov chtěl ještě v poslední chvíli zastavit střílejícího Stehlíka, což se mu nepodařilo, místo pomoci nyní na dvě minuty svůj tým oslabuje. (22:24)
    51
    S velkým přehledem dnes pálí Luka Kikanović. Z levé spojky vypálil dělovku do protějšího horního rohu, Šmíd neměl šanci. (22:25)
    51
    Blesková odpověď domácích. Ondřej Šafránek si vytvořil prostor na levém křídle, hodem na zadní tyč vměstnal balón do sítě. (23:25)
    52
    Jenže s ledovým klidem zakončoval rovněž Jan Zahradníček. Zkontroloval postavení brankáře a z pravého křídla vystřelil pod jeho pravou nohu. (23:26)
    52
    Hosté hráli powerplay, což se jim vymstilo. Balón získal Jan Chemlík, který balón poslal do prázdné brány, Bavlnka mezi tři tyče doběhnout nestihl. (24:26)
    53
    Talent žije! Tomáš Nejdl proskočil mezi dvojicí protihráčů a ve výskoku skóroval odrazem balónu od břevna. (25:26)
    54
    Vyrovnáno! Milan Škvařil si stoupl na sedmičku, s níž si poradil dle svých představ. Rozvlnil síť a domácího favorita vrátil na úroveň soupeře. (26:26)
     
    55
    Oddechový čas pro hosty. (26:26)
    56
    Martin Kocich zůstává při sedmičkách stoprocentní! V klíčovou chvíli udržel nervy na uzdě a vrátil Brnu vedení. (26:27)
    57
    Stav vrací do vyrovnané podoby Tomáš Nejdl. Na pivotovi si vypracoval prostor ke střele, balón nasměroval do pravé šibenice. (27:27)
     
    58
    Domácí byli blízko tomu, aby se v koncovce zápasu ujali vedení. Oblouček z pivota mířil přes gólmana, Bavlnku ovšem zachránila břevno. (27:27)
     
    59
    Vzápětí měl Bavlnka znovu velké štěstí, když reagoval pozdě na střelu od levé lajny, v tomto případě jej podržela pravá část brankové konstrukce. (27:27)
    59
    Plzeňské házenkáře posílá do vedení Jan Chmelík! Z pravého křídla se natlačil před bránu a zamířil k levé tyči pod levou nohu gólmana. (28:27)
    60
    Blesková odpověď Brna. To sehrálo akci na svého Radka Flajsara, který prudkou ránou nedal Šmídovi šanci pomýšlet na úspěšný zákrok. (28:28)
     
    60
    Devatenáct vteřin před koncem si domácí kouč Petr Štochl bere oddechový čas. Je pravděpodobné, že pokud Plzeň skóruje, soupeř už nebude mít dostatek času na odpověď. (28:28)
     
    60
    Druhý poločas skončil. (28:28)
     
    Šedesát minut o vítězi nerozhodlo. Na řadu nepřichází prodloužení, nýbrž sedmimetrové hody! Můžeme se těšit na dramatické rozuzlení velmi pohledného střetnutí.
     
    Sedmimetrové hody začínají. (28:28)
    1:0
    Jako první házel domácí Jakub Douda. Poradil si s velkým přehledem, za hodem k levé tyči se Bavlnka jenom podíval.
    1:1
    Za domácí odpověděl Martin Kocich. V zápase se nemýlil ani jednou ze tří případů, úspěšný byl i v rozstřelu.
    2:1
    Jan Stehlík vsadil na razanci a balón hodil pod břevno. Hostující gólman reagoval pozdě, rukama na balón nedosáhl.
    2:2
    Po dvou sériích oba celky stoprocentní. Dušan Živanov zamířil k levé tyčce a Karel Šmíd měl smůlu, balón mu proletěl nad levou nohou.
     
    2:2
    O první selhání se postaral domácí házenkář Milan Škvařil. Mířil pod břevno do střed bránu, Bavlnka zasáhl pravou rukou!
    2:3
    Radek Flajsar naopak hodem do levého dolního rohu proměňuje, což znamená, že Brno je ve výhodě!
    3:3
    Pokud by Ondřej Šafránek neproměnil, byla by Plzeň v kritické situaci. Ale domácí hráč situaci zvládl a skóroval hodem k pravé tyči.
     
    3:3
    Ve čtvrté sérii zapisuje první úspěšný zákrok Karel Šmíd! Počkal si na střelu Vladimíra Ratkovského a pravou nohou balón vykopl mimo nebezpečí!
    4:3
    Petr Vinkelhöfer proměnil a Plzeň je blízko vítězství! Tíha okamžiku je na Kikanovićovi, ten musí dát!
    4:4
    A dává. Luka Kikanović zachoval chladnou hlavu, hodem o zem poslal balón nad levou nohu v tomto případě bezmocného Šmída.
    4:5
    Teď už se jede systémem náhlé smrti. Martin Kocich se postavil v rozstřelu na sedmičku podruhé a proměnil, vyvinul tak tlak na Jakuba Doudu. Jak si plzeňský hráč poradí?
     
    4:5
    Jakub Douda selhal, balón poslal mimo bránu! To znamená, že Brno zapisuje senzační výhru, která navíc přichází na horké půdě soupeře!
     
    Konec zápasu. (28:29)
     
    Talent tým Plzeňského kraje – SKKP Handball Brno 32:33 (13:14)
    Nejvíce branek: T. Nejdl 4, M. Škvařil 4/1, Chmelík 4 – Kocich 8/5, Kikanović 8/1, Zahradníček 4. Rozhodčí: Halada, Kosmák. Sedmimetrové hody: 8/5 – 9/8. Vyloučení: 6:3.
     
    První čtvrtfinálové utkání mezi Plzní a Brnem dopadlo obrovským překvapením. Hosté z jihu Moravy totiž zaskočily obrovského favorita a zvítězili po sedmimetrových hodech 33:32.

    Vítězství Hladíkovy družiny je zasloužené. Tahala totiž po většinu času za delší konec provazu, nicméně v závěru druhé půle polevila a Plzeň této situace využila. Talent mohl v posledních vteřinách druhé rozhodnout, ale útok nedovedl do zdárného konce. Následoval tedy sedmimetrový rozstřel, který došel až do šesté série. V ní nejprve nezaváhal hostující Martin Kocich, načež Jakub Douda neustál tíhu okamžiku, bránu minul a rozhodl tak o brněnském vítězství.

    Druhé utkání je na programu příští středu opět v Plzni, začátek zápasu je naplánován na 17 hodin. (19:01:16)

    Milan Huppert

    Talent tým Plzeňského kraje
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    16 B F. Herajt 0/0 0 0
    61 B K. Šmíd 0/0 0 0
    3 LS J. Douda 3/1 2 0
    27 PK J. Chmelík 4/0 0 0
    7 SS L. Kaplan 0/0 0 0
    20 PS M. Korbel 1/0 0 0
    10 PS P. Linhart 3/0 0 0
    9 SS T. Nejdl 4/0 0 1
    77 P D. Režnický 1/0 0 0
    26 LS M. Říha 0/0 0 0
    17 LK P. Sedlák 0/0 0 0
    23 PS J. Stehlík 3/1 0 2
    11 LK O. Šafránek 2/1 0 1
    66 P J. Šindelář 4/0 0 1
    13 LS M. Škvařil 4/1 1 1
    21 LK P. Vinkelhöfer 3/1 0   0
    Celkem 32/5 3 1 6 0
    SKKP Handball Brno
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    40 B J. Bavlnka 0/0 0 0
    1 B T. Chmela 0/0 0 0
    95 LK J. Bosák 2/0 0 0
    24 PK D. Burget 0/0 0 0
    8 P M. Došen 3/0 0 0
    19 LK R. Flajsar 3/1 0 0
    28 LS L. Kikanović 8/1 0 0
    7 SS M. Kocich 8/5 0 1
    2 SS V. Ratkovský 0/0 1 0
    66 PS A. Stein 0/0 0 0
    25 LS S. Strack 2/0 0 0
    93 PK J. Zahradníček 4/0 0 0
    14 PS D. Živanov 3/1 0 1
    32 P E. Žvak 0/0 0   1
    Celkem 33/8 1 1 3 0
    Rozhodčí: Halada, Kosmák
    Plzeň 3 2 Královo Pole
    #1 Středa 23.03.2022 • 17:15
    Plzeň - Královo Pole 32:33 po s.h.
    #2 Středa 30.03.2022 • 17:00
    Plzeň - Královo Pole 26:25
    #3 Středa 06.04.2022 • 18:00
    Královo Pole - Plzeň 23:22
    #4 Sobota 09.04.2022 • 17:00
    Královo Pole - Plzeň 20:30
    #5 Neděle 10.04.2022 • 10:30
    Plzeň - Královo Pole 30:20
    bahis siteleri