Maďarsko – Česko 0:4 (kon.)
konec
Maďarsko
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
Česko
Středa 23.03.2022, 14:00 • Kajaani • Evropský olympijský festival mládeže (ženy U16)
Partner:
     
    21:05
    Česko právě vstřelilo branku!

    Nepolevit ani na chvíli, jinak přijde trest! Bogatiová už si myslela, že má kotouč pod kontrolou, když z levého kruhu z ostrého úhlu pálila Šapovalivová. Tak tomu ale nebylo a volnou touš našla ANNA VANÍČKOVÁ, která už před sebou měla snadný úkol. Asistence: Adéla Šapovalivová.
     
    17:21
    Česko právě vstřelilo branku!

    A je tam další! Střela z pravého kruhu byla vyražena, ovšem ne podržena. Odraz od betonu si vzala z levého křídla najíždějící KLAUDIE SLAVÍČKOVÁ, která už zakončovala do odkryté svatyně ležící Bogatiové. Asistence: Adéla Šapovalivová, Anna Vaníčková.
     
    16:14
    Česko právě vstřelilo branku!

    Velice rychlé využitá přesilovka! Bomba od modré proletěla chumlem před bránou až za záda nic netušící Bogatiové! Druhou českou trefou se blýsknula ELIŠKA HOTOVÁ! Asistence: Beáta Narovcová, Tereza Plosová.
     
    06:33
    Česko právě vstřelilo branku!

    A Češky otevírají skóre! Stadionem se rozeznělo "Zavolejte stráže" po trefě ADÉLY ŠAPOVALIVOVÉ. Asistence: Dominika Malicka, Klaudie Slavíčková.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 7. Šapovalivová (Malicka, Slavíčková), 17. Hotová (Narovcová, Plosová), 18. Slavíčková (Šapovalivová, Vaníčková), 22. Vaníčková (Šapovalivová)


    Maďarsko: Bogati (Revesz) – Chlepko, Gabor, Veghelyi, Gal, Balog, Tolnai – Imets, Milibak, Metzler – Szucs, Simon, Torontali – Horvath, Karpati, Toth – Kovacs, Cserjesi, Kolozsvari
    Česko: Dalecká (Hesová) – Hotová, Narovcová, Vaníčková, Slavíčková, Vališová, Velinská – Plosová, Pištěková, Juříčková – Malicka, Brichová, Šapovalivová – Čabelová, Mazancová, Příhodová – Matějová, Vrhelová, Wojnarová
    bahis siteleri