Toronto – New Jersey 3:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (2:0 po s.n.) | Colorado – Vancouver 1:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 2:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
HC Olomouc
Čtvrtek 24.03.2022, 16:30 • Zimní stadion Eden, Praha • DHL extraliga juniorů - o umístění na 13.-19. místě • 13. kolo
Partner:
     
    57:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je Šimon GROCH, který z úhlu propálil celou slávistickou obranu. Asistence: Šimon Groch, Jan Kučera.
     
    55:35
    Slavia vyrovnává na 3:3!
    Přesilovou hru využívá Lukáš STRNAD, který z bezprostření blízkosti propálil puk golmanovi Frgálovi mezi betony. Asistence: Tomáš Labuzík, Jan Matuška.
     
    46:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Šimon Groch si najel za branku Slávie a zpoza branky poslal puk před ní, přímo na hůl Adama HAVLA, který střelou z první posílá svůj tým do vedení. Asistence: Šimon Groch a Jan Kučera.
     
    38:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je Aleš POLEDNA, který za záda slávistického golmana dorazil Kučerovu svižnou střelu. Asistence: Jan Kučera a Lukáš Přecechtěl.
     
    26:45
    Slavia otáčí zápas!
    Autorem branky je Tomáš JOKL, který nejprve zavezl puk do blízkosti brankáře Frgála, a poté dorazil Curranovu střelu ze strany. Asistence: Maxmilian Curran.
     
    19:10
    Slavia právě vstřelila branku a vyrovnává na 1:1!
    Radek Tomas vypálil z mezikruží velmi tvrdě a golman Frgál jeho střelu jen přibrzdil a posunul k dojíždějícímu Lukáši STRNADOVI. Slávistický útočník s přehledem doklepl puk do branky a v signalizované výhodě vyrovnává zápas. Asistence: Radek Tomas, Daniel Kříženecký.
     
    11:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    První šanci z přesilovky hosté sice nevyužili, tu druhou už ale ano. Kučera zavezl puk zpět do útočné třetiny a po rychlé předávce Kočímu se k přesnému zásahu ze střední vzdálenosti dostal
    Tomáš GALVAS. Asistence: Václav Kočí a Jan Kučera.

    Michael Schuster

    Branky a nahrávky: 20. Strnad (Tomas, Kříženecký), 27. Jokl (Curran), 56. Strnad (Labuzík, Matuška) – 12. Galvas (Kočí, Kučera), 39. Poledna (Kučera, Přecechtěl), 47. Havel (Groch, Kučera), 58. Groch (Kočí, Kučera)


    HC Slavia Praha: Kufa (Volevecký) – Hrdlička, Stejskal, Kříženecký, Němeček, Serov, Kluch, Kulinič, Švec – Strnad, Matuška, Curran, Labuzík, Kvasnička, Skalský, Tomas, Jokl, Vosmík
    Trenér: Petr Macek

    HC Olomouc: Frgál (Kubík) – Kočí, Přecechtěl, Groch, Sedláček, Šlahora, Stratil, Poledna, Galvas – Kučera, Miškovský, Havel, Fasner, Matašovský, Fibigr, Belan, Handl
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Micka, Zeliska – Svoboda, Svobodová
    bahis siteleri