Washington – Carolina 1:6 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 5:6 (kon.)
Edmonton – Arizona 6:1 (kon.) | Los Angeles – Seattle 1:6 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
Vancouver Canucks
Úterý 29.03.2022, 01:30 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:47 Vladimir TARASENKO - 4:1
     
    57:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí gólem do prázdné branky s největší pravděpodobností rozhodují! Jubilejní 500. bod v NHL si připisuje VLADIMIR TARASENKO, který dostal přihrávku od Saada a z útočné modré se nemýlil. Asistence: Brandon Saad a Brayden Schenn.
    42:13 Brad HUNT - 3:1
     
    42:13
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A vida! Hosté se prosadili ze své první kloudné akce ve třetí části! Bluesmani propadli v útočné třetině a Kosatky se dostaly do přečíslení 3 na 1. To táhl na pravém křídle BRAD HUNT, který se s tím nepáral, zakončil sám a trefil se k bližší tyčce Hussovy branky. Asistence: Juho Lammikko a Vasilij Podkolzin.
    40:49 Vladimir TARASENKO - 3:0
     
    40:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí začali třetí třetinu velmi aktivně a podtrhli to gólem! Robert Thomas vytáhl hru k modré čáře na Pavla Bučněviče. Ten si všiml před brankou volného VLADIMIRA TARASENKA. Tomu první střela nesedla a skončila jen na holi brankáře Haláka, dorážka už však zapadla do bližšího horního koutu svatyně Canucks – 3:0. Asistence: Pavel Bučněvič a Robert Thomas.
    14:02 David PERRON - 2:0
     
    14:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují svůj náskok! Ivan Barbašev obral ve vlastním obranném pásmu o puk Garlanda a společně s DAVIDEM PERRONEM vyrazil do přečíslení 2 na 1. V útočné třetině nahrál svému spoluhráči a ten překonal přesouvajícího se Haláka. Gólman Vancouveru dělal, co mohl, puk se dokonce otřel o hranu jeho levého betonu, ovšem na zabránění gólu to nestačilo – 2:0. Asistence: Ivan Barbašev.
    06:37 Marco SCANDELLA - 1:0
     
    06:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí stačili i prostřídat a svůj nápor využili ke vstřelení vedoucího gólu! Byl to poměrně kuriózní zásah! Vladimir Tarasenko nahazoval puk na branku z ostrého úhlu. Bohužel pro hosty Tarasenkův pokus tečoval bránící Dermott, který odstartoval sérii odrazů. Od ramene Haláka kotouč zamířil do horní tyčky, snesl se do brankoviště a tam mu pomohl za brankovou čáru MARCO SCANDELLA. Asistence: Vladimir Tarasenko a Robert Thomas.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. M. Scandella (Tarasenko, R. Thomas), 15. Perron (I. Barbašev), 41. Tarasenko (Bučněvič, R. Thomas), 58. Tarasenko (Saad, B. Schenn) – 43. B. Hunt (Lammikko, Podkolzin)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko, Leddy, Faulk, M. Scandella, C. Rosén, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), R. Thomas, Bučněvič – Kyrou, B. Schenn (A), I. Barbašev – Toropčenko, N. Walker, MacEachern.
    Trenér: Berube

    Vancouver Canucks: Halák (Demko) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Q. Hughes, B. Hunt, Dermott – Garland, J. T. Miller (A), Pearson – Boeser, Horvat (C), Elias Pettersson – Chiasson, Lammikko, Podkolzin – Lockwood, B. Richardson, N. Petan.
    Trenér: Boudreau

    Rozhodčí: Pochmara, Blandina – Flemington, Gawryletz

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri