Washington – Carolina 1:6 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 5:6 (kon.)
Edmonton – Arizona 6:1 (kon.) | Los Angeles – Seattle 1:6 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:6 (1:2, 0:1, 0:3)
Seattle Kraken
Úterý 29.03.2022, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:13 Daniel SPRONG - 1:6
     
    52:13
    Seattle právě vstřelil branku!
    DANIEL SPRONG po svém trejdu z Washingtonu září, trefuje se i ve svém třetím zápase za Seattle. Tentokrát měl ale obrovské štěstí, protože jeho střela mířila vedle a do branky se odrazila od Spenceho. Asistence: Riley Sheahan, Joonas Donskoi.
    47:34 Jared MCCANN - 1:5
     
    47:34
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken vedou už o čtyři branky! Stačilo pouhých 29 sekund a je tu další branka Seattlu. Před brankou Los Angeles zůstal úplně volný JARED MCCANN, který dokázal překonat Petersena střelou pod horní tyčku. Asistence: Morgan Geekie, Jamie Oleksiak.
    47:05 Jordan EBERLE - 1:4
     
    47:05
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu přiblížili překvapivému vítězství na ledě favorita! Nejprve přežili velkou šanci Los Angeles a pak se do samostatného úniku dostal JORDAN EBERLE, který ho vyřešil skvěle, překonal Petersena rychlou střelou na lapačku přesně k tyči. Bez asistence.
    33:55 Victor RASK - 1:3
     
    33:55
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují své vedení na 3:1! Seattle měl přečíslení tři na jednoho, kotouč převzal VICTOR RASK a měl dost času na to, aby z levého kruhu zamířil a trefil se přesně k tyči. Petersen toho navíc moc neviděl. Asistence: Yanni Gourde, Karson Kuhlman.
    08:24 Adam LARSSON - 1:2
     
    08:24
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté už jsou zase ve vedení! Tentokrát se prosadili z velmi nenápadné akce. Od modré čáry vypálil ADAM LARSSON a Petersen měl zakrytý výhled hned několika hráči, takže ne zrovna nejtvrdší rána prošla až do jeho brány. Asistence: Vince Dunn.
    05:23 Arthur KALIYEV - 1:1
     
    05:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí předvedli krásnou kombinaci v útočném pásmu a výsledkem je vyrovnávací gól! Kempe z osy kluziště napřáhl ke střele, ale místo střely nahrál na levý kruh ARTHURU KALIYEVOVI. Ten měl před sebou odkrytou branku, kterou nemohl minout. Asistence: Adrian Kempe, Viktor Arvidsson.
    00:14 Alexander WENNBERG - 0:1
     
    00:14
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté po 14 sekundách hry otevírají skóre dnešního utkání! V útočném pásmu vybojoval kotouč Dunn, předal ho Donatemu, který objel branku a zakončil. Petersen puk vyrazil jen před sebe a ALEXANDER WENNBERG ho dorazil bekhendem do sítě. Asistence: Ryan Donato, Vince Dunn.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 6. Kaliyev (A. Kempe, Arvidsson) – 1. Wennberg (Donato, Vince Dunn), 9. A. Larsson (Vince Dunn), 34. V. Rask (Gourde, Kuhlman), 48. Eberle, 48. McCann (Geekie, Oleksiak), 53. Sprong (Sheahan, Donskoi)


    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – Durzi, Björnfot, Stecher, O. Määttä, Spence, Moverare – A. Kempe, Kopitar (C), Iafallo – Arvidsson, Danault (A), T. Moore – Kupari, Byfield, Vilardi – Kaliyev, L. Andersson, Grundström.
    Trenér: McLellan

    Seattle Kraken: Driedger (Grubauer) – A. Larsson (A), Vince Dunn, Oleksiak, Soucy, Borgen, D. Pouliot – Eberle (A), Wennberg, Donato – Kuhlman, Gourde (A), V. Rask – Lind, McCann, Geekie – Donskoi, Sheahan, Sprong.
    Trenér: Hakstol

    Rozhodčí: Rooney, South – Nansen, Rody

    Diváci: 13 919
    bahis siteleri