Boston – Toronto 4:6 (kon.) | Tampa – Carolina 4:3 (po pr.) | Florida – Montreal 7:4 (kon.)
Columbus – NY Islanders 3:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 4:1 (kon.)
Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 1:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
0:2 (0:0, 0:2, 0:0) Stav série: 1:2
Bílí Tygři Liberec
Středa 30.03.2022, 18:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off Extraligy dorostu • Semifinále
Partner:
     
    Máme dobojováno! Liberečtí dorostenci poráží Spartu ve třetím ve třetím semifinálovém klání 2:0 a jdou v sérii do vedení 2:1 na zápasy. Další pokračování série je na programu už zítra od 18.00 hodin. To je ode mě pro dnešek všechno, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (20:04:47)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Tohle už domácí nestihnou. V urputném souboji u mantinelu hosté ještě udrželi kotouč na svých hokejkách, sparťané se už k dalšímu tlaku nedostanou.
     
    59:18
    Sparťané rozjíždí svůj útok zpoza vlastní branky a sparťanští trenéři ještě odvolávají Hrabala z jeho pracoviště. Sparta v šesti.
     
    58:43
    Sparťané už hrají v plném počtu a mezitím Hrabal musel vytáhnout další úspěšný zákrok. Domácí brankář vyrazil kotouč svými betony do rohu kluziště.
     
    58:08
    Poslední dvě minuty třetí třetiny. Mezitím se liberečtí mladíci konečně naplno propracovali do útočného pásma a rozjíždí svou kombinaci.
     
    57:33
    Teď mohli domácí skórovat ve vlastním oslabení! Stepanchukovu střelu však zastavila hostující obrana a skóre zůstává neměnné.
     
    57:02
    Liberci začala zkrácená početní výhoda, ale sparťané se v počátku oslabení brání velmi úspěšně. Tygři se zatím nemohou dostat do souvislejšího tlaku.
     
    56:47
    Sparťané poslali kotouč pouze na zakázané uvolnění a hra se za malou chvíli vrátí zpátky před sparťanského brankáře Michaela Hrabala.
     
    56:35
    Síly na ledě se za chvíli vyrovnají. Na trestnou lavici usedl útočník Mikuláš Odehnal (SPA), který vyfasoval mešní dvouminutový trest za hákování.
     
    56:11
    Hois ještě napadal sparťanskou rozehrávku a následně hosté znovu posílají puk až na druhou stranu kluziště. Tato přesilová hra se domácím hráčům nedaří.
     
    55:41
    Hrabal raději vyjel proti napadajícímu Jansovi a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Liberečtí hráči se zatím brání výborně a nepouští Spartu do šancí.
     
    55:11
    Port neudržel kotouč na modré čáře a liberečtí hokejisté se osvobozují vyhozením kotouče na druhou stranu kluziště. Sparta musí začít od své branky.
     
    54:48
    Stepanchuk nahrnul kotouč do brankoviště a Žmola se už k zakončení nedostal. Vzápětí rozhodčí vylučují za podrážení Jakuba Ehrenbergera (LIB).
     
    54:01
    Andrej Fábry zkoušel přejít přes posledního obránce Tygrů v útočném pásmu, nicméně sparťanský útočník nebyl při svém počínání úspěšný.
     
    53:39
    Křišťan dojel kotouč za soupeřovou brankou a liberečtí obránci byli připravení. Hosté se přesouvají s kotoučem na hokejkách na druhou stranu kluziště.
     
    52:50
    Stepanchuk vystihl nepřesnou rozehrávku hostí a Žmolova střela byla ovšem nepřesná. Hambálek mohl zůstat v klidu.
     
    52:25
    Až teď. Jansa byl ještě osamocený na pravé straně kluziště, ale Hrabal ukryl střelu jednoho z libereckých hráčů do své náruče. Hra je znovu na chvíli přerušena.
     
    52:08
    Jakub Ehrenberger se probíjel do útočného pásma po levé straně kluziště, ale liberečtí hráči se k většímu ohrožení Hrabalovy branky už nedostali.
     
    51:56
    Hambálek si musí upravit svou výstroj, rozhodčí přerušili hru. Nyní se zdá být vše v pořádku, můžeme pokračovat. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    51:41
    Velká šance domácích! František Netušil osamocen na pravém kruhu pro vhazování a sparťanský mladík nastřelil pouze vyjetého Hambálka.
     
    51:18
    Damian Hrabčák nahodil kotouč ze středního pásma do útočné zóny a liberečtí hokejisté se ještě pokusili o atak na soupeřovu branku. Hrabal nemusel zasahovat.
     
    50:18
    Ficenec vypálil svižně od modré čáry a Hrabal přes zakrytý výhled neviděl téměř nic. Sparťané však měli štěstí, střela libereckého beka nebyla přesná.
     
    49:48
    Jeden z libereckých mladíků vystihl nepřesnou rozehrávku domácích hráčů v obranném pásmu a Hrabal musel zasahovat. Hrabal poslal kotouč k mantinelu.
     
    48:50
    Žmola se svým spoluhráčem se zkoušel prosadit přes střední pásmo, ihned za útočnou modrou čárou byli hosté připravení a odrazili další sparťanský protiútok.
     
    48:18
    Ovšem ne nadlouho. Daniel Várady vystřelil svižně od modré čáry a Hrabal svými betony poslal kotouč do bezpečí, konkrétně do rohu kluziště.
     
    47:51
    Martin Vašíček čekal, kudy vyplave kotouč zpod bruslí v osobním souboji u mantinelu. Sparťané nakonec byli úspěšnější a mají kotouč na svých hokejkách.
     
    47:18
    Jakubec se dobře vrátil zpět do obranného pásma a zamezil případnému útoku ze strany sparťanů. Hosté vzápětí rychle obrací hru na druhou stranu.
     
    47:01
    Další nebezpečná situace v útočném pásmu Bílých Tygrů. Hrabal i tentokrát musel být v pohotovosti a sparťanský gólman přerušil hru svou lapačkou.
     
    46:21
    Domácí hokejisté už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím Novákovu střelu od modré čáry zkrotil svým úspěšným zákrokem Hambálek.
     
    45:41
    Bogdan Stepanchuk ještě napadal libereckou rozehrávku na útočné modré čáře a sparťanský útočník našetřil cenné vteřinky z vyloučení útočníka Skuratova.
     
    45:08
    Radek Janata si vybruslil s kotoučem až na modrou čáru a liberecký útočník prověřil Hrabalovu pozornost. Sparťanský brankář ustál i následné dorážky.
     
    44:38
    Hrabal ustál velký tlak Tygrů ve sparťanském brankovišti a sparťanský brankář následně raději přerušil divokou pasáž hry. Sparťané se zatím brání úspěšně.
     
    44:15
    Janata z dobré pozice servíroval kotouč svým spoluhráčům před brankou, liberečtí hráči však brankáře Hrabala nepřekonali.
     
    43:57
    Jeden z libereckých obránců se nedostal k přesné střele od modré čáry, hosté se však i přesto dokázali vrátit na kotouč a nadále kombinují před Hrabalem.
     
    43:39
    Bude se znovu vylučovat. Hrabal ustál další závar v brankovišti a následně sudí posílají na trestnou lavici útočníka Alexandra Skuratova (SPA) za držení.
     
    43:00
    Jeden z týmů se provinil přihrávkou rukou a rozhodčí okamžitě přerušují hru. Bude se vhazovat ve středním pásmu, konkrétně blíže k brance Liberce.
     
    42:24
    Jakub Žmola našel v útočném pásmu Odehnala a sparťané zůstali usazeni v útočném pásmu. Hambálek však se svou obranou odvedl dobrou práci.
     
    42:18
    Macháčkovu střelu od modré čáry ještě tečoval jeden z hostujících hráčů v mezikruží a letící kotouč šel mimo branku. Sparťané se brání doslova zuby nehty.
     
    41:37
    Pekařova střela z levé strany kluziště zaplula přesně do Hrabalových betonů a sparťanský brankář vyrazil kotouč pro svůj tým do bezpečí. Hraje se dál.
     
    41:15
    Odehnalova formace se vydala do útočného pásma, kde se však dlouho neohřála a hosté následně obrátili hru na druhý konec kluziště. Hra pokračuje.
     
    40:18
    Byakov neodzbrojil libereckého útočníka, který se následně dostal do zakončení z levé strany kluziště. Hrabal zkontroloval kotouč svým pohledem.
     
    40:10
    Vyloučený obránce Várady je zpátky na ledové ploše a liberečtí hokejisté hrají znovu v plném počtu hráčů. Mezitím sparťané mají puk na svých hokejkách.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči obou týmů už jsou zpátky na ledové ploše, třetí třetina může pomalu odstartovat.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:34 hodin.
     
    Prostřední perioda je úspěšně za námi a Tygři si ponesou do kabin cenné dvoubrankové vedení. Hosté se dostali do vedení ve 28. minutě zásluhou Radka Janaty a stejný hráč o pár okamžiků později proměnil trestné střílení. Pokud chtějí sparťané dnes pomýšlet na vítězství, musí vstřelit minimálně dvě branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Šance ve vlastním oslabení! Janata s kotoučem na hokejce vzal veškerou zodpovědnost na sebe a svou střelou v přečíslení dva na jednoho prověřil Hrabala.
     
    39:18
    Poslední minuta druhé třetiny. Na led skáče Žmolova formace, nicméně liberečtí hráči posílají na druhou stranu kluziště jeden kotouč za druhým.
     
    38:51
    Lukáš Novák číhal na dlouhou přihrávku od svého spoluhráče, ale sparťanský útočník kotouč do samostatného úniku nezpracoval.
     
    38:15
    Domácí neuspěli na vhazování v útočném pásmu a Tygři se posléze dostávají do bezpečí. Fábry musí začít novou akci zpoza vlastní branky.
     
    38:01
    Sparťané mají před druhou přestávkou ideální příležitost na to, aby se vrátili zpátky do hry. Daniel Várady (LIB) vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za faul kolenem.
     
    37:28
    Hraje se ve svižném tempu. Sparťané se ještě udrželi na kotouči v útočném pásmu, ale liberecká obrana včas zapracovala a Hambálek nemusel zasahovat.
     
    36:51
    Byakov ještě zapracoval ve středním pásmu a sparťané o pár vteřin později získali kotouč na své hokejky. Mezitím oba týmy posílají na ledovou plochu čerstvou sílu.
     
    36:18
    Jakub Žmola neuspěl na vhazování v útočném pásmu a střela Byakova od modré čáry byla velmi nebezpečná. Hambálek celou situaci bez obtíží ustál.
     
    35:28
    Jansa se dostal před posledního obránce domácích a vzápětí zkoušel překonat Hrabala svou bekhendovou střelou. Rána libereckého mladíka šla nad branku.
     
    35:14
    Fábry poslal kotouč do středního pásma, kde však Tygři dobře zapracovali a podnikají další útočný výpad na druhou stranu kluziště k Michaelovi Hrabalovi.
     
    34:54
    Radek Janata si najížděl do prostoru před brankou a liberecký kapitán se i díky dobré práci sparťanské defenzivy k razantnějšímu zakončení už nedostal.
     
    34:42
    Hrabal si počkal na další prudkou ránu od modré čáry z liberecké strany a sparťanský brankář raději podržel kotouč ve své výstroji. Hra je na chvíli přerušena.
     
    34:28
    Sparťané se nyní příliš unáhlili ve své rozehrávce a rozhodčí píská zakázané uvolnění na straně Sparty. Hra se stěhuje zpátky před Michaela Hrabala.
     
    34:06
    Žmola hledal bekhendem zpoza branky v mezikruží připraveného Odehnala, ke kterému se však kotouč už nedostal. Liberecká obrana včas zapracovala.
     
    33:33
    Teď byli hosté příliš aktivní a jeden z libereckých mladíků byl v brankovišti. Hra je vykázána zpátky do středního pásma, vhazuje se v neutrální zóně.
     
    33:23
    Vašíček se chtěl prokličkovat do šance přes levou stranu kluziště, ale sparťanský útočník se přes libereckého obránce nedostal. Hosté míří dopředu.
     
    33:00
    Hrabal opět v permanenci, když zastavil libereckou střelu z nebezpečného prostoru před brankou. Sparťanský gólman následně přikryl kotouč v lapačce.
     
    32:39
    Obránce Ficenec se dobře vrátil do obranného pásma a obloukem poslal kotouč do středního pásma. Sparťané se nedokáží na delší dobu usadit před Hambálkem.
     
    32:17
    Hrabal předvedl ve svém pracovišti parádní semafor proti střele jednoho z hostujících hráčů od modré čáry. Sparťanský brankář podržel kotouč v lapačce.
     
    31:58
    Hezká individuální akce Jakuba Žmoly! Sparťanský útočník se zbavil napadajícího obránce a následně poslal kotouč do tyčky liberecké branky.
     
    31:11
    Martin Vašíček spolu s Fábrym číhali na přihrávku od svého spoluhráče ze středního pásma, nicméně Král se dobře vrátil a zastavil sparťanský útok.
     
    30:33
    Další úspěšný zákrok Hrabala ve sparťanském brankovišti. Domácí gólman zastavil nebezpečnou střelu od modré čáry a ještě udržel svůj tým ve hře.
     
    29:45
    Arkadiy Byakov čekal na přihrávku před brankou, sparťanský obránce se však ke kotouči nakonec nedostal. Liberečtí obránci mají puk na hokejkách.
     
    28:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o dva góly! RADEK JANATA si položil Hrabala a následně zasunul kotouč podél betonu přesně do branky. Sparťanský brankář neměl šanci zasáhnout, liberečtí hráči jdou do dvoubrankového vedení.
     
    28:42
    Jeden z domácích borců se provinil v obranném pásmu podrážením a rozhodčí nařizuje trestné střílení! K nájezdu se připravuje kapitán Radek Janata.
     
    27:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď se však hosté už prosazují a jdou v polovině utkání do vedení! Špilka našel RADKA JANATU, jehož přesná střela zaplula až do sparťanské branky. Domácí musí dotahovat. Asistence: Vasyl Špilka.
     
    27:41
    Sparťané se v oslabení zatím brání výborně. Obránce Ehrenberger se musí vrátit pro kotouč až do obranného pásma, domácí hokejisté zatím odolávají.
     
    27:12
    Liberec bude hrát přesilovou hru. Sparťané špatně střídali a jdou pykat na trestnou lavici. Trest jede odsedět Albert Vrabec (SPA). Domácí hrají v oslabení.
     
    26:28
    Hosté zatlačili na svého soupeře v útočném pásmu a Janata se k úspěšné dorážce už nedostal. Sparťané posléze obrací hru na druhou stranu kluziště.
     
    25:51
    Jakub Žmola se na druhé straně kluziště probíjel do útočného pásma a sparťanský útočník svým bekhendovým pokusem prověřil Hambálka.
     
    25:11
    Velká šance hostí! Adam Král obešel dva sparťanské hráče a následně poslal přesnou přihrávku svému spoluhráči. Hrabal předvedl úspěšný zákrok.
     
    24:25
    Andrej Fábry se rozjel velmi svižně, ale sparťanský útočník nebyl úspěšný se svým bekhendovým pokusem. Hambálek udržel nerozhodné skóre.
     
    24:25
    Útočník Šimon Potoma ujel do samostatného úniku a na poslední chvíli ho zahákoval v obranném pásmu Vojtěch Hois (LIB). Sudí nařizuje trestné střílení.
     
    23:41
    Vojtěch Port zastavil střelu jednoho z hostujících obránců od modré čáry a sparťanský obránce vzápětí vyvezl kotouč do středního pásma. Hraje se dál.
     
    23:29
    Janata zkusil vypálit od modré čáry a jeho ránu zablokoval první clonící hráč na straně domácích. Kotouč vzápětí končí až v ochranné síti za brankou domácích.
     
    23:20
    Vojtěch Hois se svou formací se dostal do útočného pásma a Hrabal zneškodnil nebezpečnou střelu z dálky. Sparťanský brankář podržel kotouč ve výstroji.
     
    22:44
    Martin Vašíček se prodral s kotoučem před posledního obránce hostí a talentovaný útočník následně narazil na připraveného Hambálka.
     
    22:08
    Netušil bojoval o kotouč v obranném pásmu, ale liberečtí hráči se ještě na chvíli zdrželi v útočném pásmu. Fábry však svou dobrou prací vyhnal Tygry.
     
    21:41
    Samuel Jansa vyzkoušel Hrabalovu pozornost svou střelou z pravého kruhu pro vhazování a sparťanský brankář vytasil své betony.
     
    21:21
    Špilka chtěl pokračovat v útočném pásmu, ale rozhodčí přerušují hru. Kotouč se zřejmě dotkl ochranné sítě, každopádně se vhazuje před Hrabalem.
     
    20:40
    Lukáš Novák se svou formací se dostal na chvíli do útočného pásma, ale Hambálek nemusel zasahovat. Hostující obrana poslala kotouč do bezpečí.
     
    20:11
    Martin Vašíček podobně jako v první třetině ovládl vhazování ve středovém kruhu a sparťané mají kotouč na svých hokejkách. Obránci zakládají útočnou akci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči už jsou zpátky na ledové ploše, utkání může pokračovat.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:47 hodin.
     
    První třetina je úspěšně za námi a na úvodní gól zatím čekáme. Nutno podoktnout, že více ze hry měli liberečtí Tygři, kteří však zatím nenašli recept na dosud vynikajícího Hrabala. Brankář Hambálek však také musel předvést řadu zákroků a oba gólmani zatím drží nerozhodný stav 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Liberecká obrana včas zapracovala a Netušil se nedostal do samostatného úniku. Sparťanský útočník marně zpracovával dlouhou přihrávku.
     
    19:08
    Poslední minuta první třetiny. Novák zkoušel projet do útočného pásma po pravé straně kluziště, ale sparťanský mladík se do zakončení nedostal.
     
    18:51
    Vasyl Špilka se prodral v prostoru před brankou k zakončení a Hrabal raději podržel kotouč ve své lapačce. Sparťanský brankář podržel domácí tým.
     
    18:25
    Jaromír Pérez se snažil přejít do útočného pásma v situaci jeden na jednoho a poslední sparťanský obránce zamezil případnému nebezpečí v domácím obranném pásmu.
     
    18:00
    Liberečtí si nerozuměli ve své rozehrávce a posílají kotouč na druhou stranu kluziště až na zakázané uvolnění. Hra se za chvíli vrátí zpátky před Hambálka.
     
    17:24
    Radoslav Cichoň musel přišlápnout do obranného pásma, aby poslal kotouč proti dojíždějícímu protihráči do bezpečí. Sparťanský bek celou situaci zvládl.
     
    16:57
    Martin Vašíček byl úplně sám před libereckou brankou a Hambálek následně musel zasahovat. Liberecký brankář podržel svůj tým a raději přerušil hru.
     
    16:26
    Domácí sparťané poprvé výrazně v tomto utkání uzavřeli hosty v jejich obranném pásmu a Hambálek musel být v pohotovosti.
     
    15:39
    Průšek si zpracoval kotouč ve středním pásmu a nahodil ho na druhou stranu kluziště. Sparťané si berou puk a rychle obrací hru na opačný konec kluziště.
     
    15:23
    Křišťan udělal rychlou kličku na útočné modré čáře, ale sparťané se do útočného pásma nedostali. Rozhodčí píská postavení mimo hru na domácí straně.
     
    14:51
    Lukáš Novák nabral rychlost z obranného pásma a sparťanský útočník projel celé kluziště na druhou stranu. Sparťané však ztratili kotouč v rohu kluziště.
     
    14:35
    Samuel Jansa i v pádu dokázal zakončit, ale střela libereckého útočníka nebyla příliš přesná. Sparťané dostávají kotouč na druhou stranu kluziště.
     
    14:18
    Urputný souboj v rohu kluziště nakonec ovládli Tygři, kteří vyslali na sparťanskou branku další jedovatou střelu. Hrabal opět prokázal své kvality.
     
    13:42
    Daniel Pekař bojoval proti dvěma sparťanům o kotouč za domácí brankou a hosté ještě na chvíli udrželi hru v útočném pásmu. Hrabal však nemusel zasahovat.
     
    12:50
    Hosté ještě udrželi hru v útočném pásmu a Jakubec střílel od modré čáry. Rána libereckého beka nebyla přesná, sparťanská defenziva tlaku odolala.
     
    12:39
    Velká šance Tygrů. Jobek byl sám před sparťanským brankářem a liberecký útočník nedokázal překonat vynikajícího Hrabala, který podržel svůj tým.
     
    11:48
    Petr Křišťan přešel se svými spoluhráči do útočného pásma Vašíček ještě zabojoval o kotouč v útočném pásmu. Domácí se však nakonec ke střele nedostali.
     
    11:08
    Matouš Jakubec vybízel do rychlé jízdy Péreze na pravé straně kluziště, ale druhý jmenovaný přihrávku od libereckého beka nezpracoval. Kotouč mají domácí.
     
    10:41
    Stepanchuk našel na druhé straně Odehnala, který však dlouhou přihrávku od svého spoluhráče nezpracoval podle svých představ. Hra pokračuje dál.
     
    09:59
    Vašíček spolu s Fábrym ještě napadali libereckou rozehrávku v útočném pásmu, hosté se i přesto dostali s kotoučem na hokejkách do neutrální zóny.
     
    09:25
    Ehrenberger zabrzdil hru v útočném pásmu a následně vybídl jednoho ze svých spoluhráčů na modré čáře. Střela jednoho z Tygrů nebyla přesná.
     
    08:48
    Hosté byli znovu usazeni v útočném pásmu a domácí vzápětí podnikli rychlý protiútok. Žmola se však díky dobré defenzivě Tygrů ke střele nedostal.
     
    07:57
    Domácí hokejisté už hrají v plném počtu. Fábry zkoušel obhodit jednoho z libereckých obránců, což se mu nepovedlo. Netušil se tak ke kotouči už nedostal.
     
    07:16
    Ehrenberger nahodil kotouč na sparťanskou branku a Hrabal i přes obtížný výhled střelu viděl a poslal puk do rohu kluziště. Sparta zatím tlaku odolává.
     
    06:34
    Hrabal znovu v permanenci. Sparťanský brankář zastavil nebezpečnou ránu Macháčka od modré čáry. Liberečtí jsou v přesilovce zatím velmi aktivní.
     
    06:22
    Teď měli domácí štěstí. Janatova prudká střela z kruhu orazítkovala tyčku sparťanské branky a kotouč vzápětí skončil v rohu kluziště.
     
    05:50
    Radek Janata poslal kotouč do hloubi útočného pásma a liberečtí hokejisté se pomalu usazují před Hrabalem. Sparťanský gólman zatím nemusel zasahovat.
     
    05:44
    Hosté zkusili vystřelit hned po vhazování v útočném pásmu a Hrabal si na střelu od modré čáry počkal a ukryl kotouč ve své lapačce. Hra je znovu přerušena.
     
    05:40
    Liberečtí hokejisté budou hrát za malou chvíli přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl pro změnu Daniel Jakab (SPA), který dostal "dvojku" za napadení.
     
    05:08
    Hrabal musel být ve střehu! Ficenec vystřelil ze středního pásma prudkou dělovku a sparťanský brankář zasáhl svými betony.
     
    04:31
    František Netušil se probil s kotoučem do útočného pásma podél levého mantinelu, ale sparťanský útočník se nakonec k razantní střele nepropracoval.
     
    03:56
    Až teď musel Hambálek zasahovat proti jedné ze sparťanských střel od mantinelu. Liberecký brankář raději podržel kotouč ve své lapačce a přerušil hru.
     
    03:41
    Ani tentokrát se domácím borcům nedaří udržet v útočném pásmu. Liberečtí hráči se zatím v klidu brání a posílají další kotouč až na druhou stranu kluziště.
     
    03:18
    Mikuláš Odehnal se svou formací neudržel kotouč v útočném pásmu a hosté se vzápětí osvobozují výhozem puku na druhou stranu kluziště. Hra pokračuje dál.
     
    02:25
    První větší rozruch v útočném pásmu domácích! Portova rána od modré čáry byla velmi prudká, ale liberecký brankář nemusel zasahovat.
     
    02:07
    Sparta bude hrát za chvíli přesilovou hru. Na trestnou lavici obránce Daniel Várady (LIB) na dvě minuty za faul kolenem. Liberečtí se musí bránit.
     
    01:45
    Daniel Jakab zasekl hru v útočném pásmu, ale sparťanský útočník posléze pouze odevzdal kotouč soupeři. Oba týmy mezitím posílají na led čerstvé síly.
     
    01:11
    První velká šance zápasu! Jobek byl zcela sám před sparťanskou brankou a liberecký útočník nastřelil pouze do sparťanského brankáře.
     
    00:48
    Pavel Průšek nahodil kotouč po vyhraném vhazování ve středním pásmu do útočné zóny a následná liberecká střela šla pouze do zadního mantinelu.
     
    00:18
    Brankář Hrabal si připsal první úspěšný zákrok a sparťané vzápětí dostávají hru na druhou stranu kluziště. Tam jsou však připravení hosté, kteří obrací hru.
     
    00:07
    Martin Vašíček uspěl na úvodní vhazování ve středovém kruhu, ale domácí hokejisté posléze posílají kotouč pouze na zakázané uvolnění. Hra je přerušena.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči se už vrátili zpátky ze svých kabin na ledovou plochu, vše je připraveno na start dnešního utkání. Třetí semifinálová bitva mezi Spartou a Libercem může odstartovat!
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásný středeční podvečer u sledování dorosteneckého play off. Utkání mezi Spartou a Libercem startuje za necelých dvacet minut a vy si mezitím můžete přečíst sestavy obou celků pro tento zápas.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – R. Cichoň, Hašek, Byakov, Vrabec, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Potoma, Jakab, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Netušil, Žmola (C), Křišťan.
    Trenér: F. Ptáček

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Petříček) – Ehrenberger, Várady, Jakubec, Král, Průšek, Macháček, Ficenec – Hrabčák, Pekař, Fiala (A), Hois (A), Pérez, Vološín, Špilka, Jansa, Jobek, Janata (C).
    Trenér: M. Plodek

    Rozhodčí: Kosnar – Rubáš, Tvrdík.
     
    Krásný středeční podvečer u sledování dorosteneckého play off! Série mezi Spartou a Libercem se za nerozhodného stavu 1:1 přesouvá do Prahy a sparťané ve třetím semifinálovém utkání vyzvou na svém ledě Liberec. Utkání startuje v 18.00 hodin, přeji všem příjemnou hokejovou zábavu.
     
    Liberec může být spokojený se svým vstupem do semifinále play off. Liberečtí mladíci porazili Spartu na svém ledě vysoko 7:3 a úspěšně odstartovali napínavou sérii. Druhý vzájemný duel v rámci letošního play off už však Tygři neuzmuli, když prohráli těsně 2:4. Jediné dvě branky domácích obstaral Samuel Fiala a Milan Tadeáš Jobek. První jmenovaný si v aktuálním play off připsal už osm gólů. Prosadí se i v Praze?
     
    Sparta prožila neúspěšný vstup do semifinále play off, když svěřenci Františka Ptáčka podlehli Liberci vysoko 3:7. Dle slov sparťanského kouče si dorostenečtí mladíci vyříkali některé věci a do druhého utkání znovu na libereckém ledě nastoupili v jiném nasazení. Sparťané vyhráli 4:2 a srovnali stav semifinálové série na 1:1. Rozhodující branku obstaral ve druhé třetině v přesilové hře Martin Vašíček.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 28. Janata (Špilka), 29. Janata (TS)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – R. Cichoň, Hašek, Byakov, Vrabec, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Potoma, Jakab, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Netušil, Žmola (C), Křišťan.
    Trenér: F. Ptáček

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Petříček) – Ehrenberger, Várady, Jakubec, Král, Průšek, Macháček, Ficenec – Hrabčák, Pekař, Fiala (A), Hois (A), Pérez, Vološín, Špilka, Jansa, Jobek, Janata (C).
    Trenér: M. Plodek

    Rozhodčí: Kosnar – Rubáš, Tvrdík
    Sparta 3 2 Liberec
    #1 Sobota 26.03.2022 • 16:00
    Liberec - Sparta 7:3
    #2 Neděle 27.03.2022 • 13:15
    Liberec - Sparta 2:4
    #3 Středa 30.03.2022 • 18:00
    Sparta - Liberec 0:2
    #4 Čtvrtek 31.03.2022 • 18:00
    Sparta - Liberec 5:4 po s.n. (2:1)
    #5 Sobota 02.04.2022 • 16:15
    Liberec - Sparta 2:3 po s.n. (0:1)
    bahis siteleri