Buffalo – Winnipeg 2:3 (2:3 po s.n.) | Detroit – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Edmonton – Los Angeles 4:3 (2:0 po s.n.)
Vancouver – St. Louis 3:4 (kon.) | Arizona – San Jose 5:2 (kon.) | Seattle – Vegas 0:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:4 (0:0, 2:3, 1:1)
St. Louis Blues
Čtvrtek 31.03.2022, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:11 Elias PETTERSSON - 3:4
     
    55:11
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek se prosazuje a snižuje na rozdíl jediné branky. Conor Garland vypálil a jeho tvrdou ránu do branky tečovat ELIAS PETTERSSON. Asistence: Conor Garland a J. T. Miller.
    49:29 Nathan WALKER - 2:4
     
    49:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V polovině třetí třetiny udělal hostující celek důležitý krok k výhře v tomto zápase, z dorážky se prosazuje z předbrankového prostoru NATHAN WALKER. Asistence: Mackenzie MacEachern a Justin Faulk.
    37:16 Ryan O'REILLY - 2:3
     
    37:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se dostává do vedení, z předbrankového prostoru se prosazuje rychlou střelou ke vzdálenější tyči RYAN O'REILLY. Asistence: Brayden Schenn a David Perron.
     
    36:27
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Vasilij Podkolzin – 2 min., držení).
    35:29 Robert THOMAS - 2:2
     
    35:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Při vlastním oslabení se po rychlé akci skvělým blafákem prosazuje hostující hráč. Do šance se dostal ROBERT THOMAS, který si poradil s brankářem. Asistence: Brandon Saad.
     
    34:20
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Mackenzie MacEachern – 2 min., podrážení).
    32:42 Elias PETTERSSON - 2:1
     
    32:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde znovu do vedení, po chybě Tarasenka, který přihrál na osu hrací plochy, se prosazuje tvrdou ránou ze střední vzdálenosti ELIAS PETTERSSON. Asistence: Nic Petan.
    27:26 Nick LEDDY - 1:1
     
    27:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno, tvrdou ránou od modré čáry se prosazuje NICK LEDDY. Puk propadl brankáři mezi rukou a tělem do branky. Asistence: Ryan O'Reilly a David Perron.
    20:31 Alex CHIASSON - 1:0
     
    20:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, po pěkné akci dostal přihrávku před branku ALEX CHIASSON. Jeho rychlé zakončení zamířilo přesně do horní části branky. Asistence: Brad Richardson a Oliver Ekman-Larsson.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 21. Chiasson (B. Richardson, Ekman-Larsson), 33. Elias Pettersson (N. Petan), 56. Elias Pettersson (Garland, J. T. Miller) – 28. Leddy (R. O'Reilly, Perron), 36. R. Thomas (Saad), 38. R. O'Reilly (B. Schenn, Perron), 50. N. Walker (MacEachern, Faulk)


    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – Ekman-Larsson (A), T. Myers, Q. Hughes, L. Schenn, Dermott, B. Hunt – Pearson, J. T. Miller (A), Garland – Elias Pettersson, Horvat (C), Boeser – Podkolzin, Lammikko, Chiasson – N. Petan, B. Richardson, Lockwood.
    Trenér: Bruce Boudreau

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Leddy, Parayko (A), M. Scandella, Faulk, C. Rosén, Bortuzzo – Saad, R. O'Reilly (C), Perron – Bučněvič, R. Thomas, Tarasenko (A) – I. Barbašev, B. Schenn, MacEachern – N. Walker, Toropčenko, L. Brown.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Meier, Dunning – Alphonso, Mills
    bahis siteleri