Vsetín – Třebíč 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (1:1, 1:0, 3:1) Stav série: 1:0
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 31.03.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Baráž o Ligu juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    I přes nízkou produktivitu zůstali čtyři vsetínští hráči mezi nejlepšími pěti v kanadském bodování play-down. Jsou jimi Jan Ramert, Petr Przybyla (oba 3+5), Adam Bachánek (4+4) a Matyáš Horský (4+5). Ve druhém kole play-down se Valaši mohli spolehnout také na Davida Tkadlece (92,18 %) v bráně.

    Ve druhém kole Valaši sice neuspěli, i tak ale zůstali na předních příčkách některých týmových statistik části o udržení. Mají například nejvyšší úspěšnost střelby, nebo také procentuálně nejlepší přesilovky. I když zde se k nim velmi blízko přiblížila Poruba, hlavně díky stoprocentní úspěšnosti v posledním vzájemném zápase.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Po úspěšném prvním kole play-down narazili vsetínští junioři na Porubu, která vyřadila Ústí. Série dle očekávání přinesla spíše defenzivní hokej, což se ukázalo hned na prvním výsledku. Vsetín, i kvůli jednomu smolnému gólu, prohrál 1:2. V předchozím kole ovšem Valaši také první zápas prohráli a dokázali bilanci otočit. Jenže tentokrát se nevyvedl ani druhý duel. Vsacané sice stáhli dvoubrankové vedení, které si domácí Poruba vytvořila v první třetině, následný průběh si ale nepohlídali a padli 2:5.

    V domácím prostředí však naopak zabojovali a odmítli rychlý konec druhého kola. V utkání padly tři góly, všechny až po 56. minutě a hráči ve žluto-zelené kombinaci se radovali z hubené výhry 2:1. Cílem bylo vrátit se do Ostravy na pátý rozhodující zápas, ale to Vsetínským nevyšlo. Ve čtvrtém utkání sice skórovali jako první, ale pak je potopila vlastní nedisciplinovanost. Poruba slavila po výhře 6:1 záchranu v soutěži, klíčovým bylo z pohledu hostů to, že využili všechny čtyři přesilovky.
     
    S vysokými výhrami v základní části jdou samozřejmě ruku v ruce také dobré individuální statistiky tahounů týmu. Tím největším se s 43 body (24+19) v 25 zápasech stal kapitán Zdeněk Vedral, následován Denisem Štorkem (21+19). V nadstavbové skupině už převzal žezlo David Michalčuk, který ve 14 duelech této části soutěže nasbíral 33 bodů (16+17), což činí průměr 2,4 bodu na zápas.

    V nadstavbě i následné play-off doplnil tuto skupinu také Zdenko Hudeček, který přišel do Třebíče po základní části z Frýdku-Místku. Společně s ním kádr doplnil i Adam Spurný a Jakub Hykl, ovšem tato trojice nebude moct do barážových bojů zasáhnout, protože neodehrála v týmu dostatečný počet zápasů, což bude pro Třebíč značným oslabením. Silná stránka týmu je ovšem v brankovišti, které stráží Lukáš Vejmelka.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč

    Třebíč se stala nejlepším týmem Regionální ligy juniorů, za čímž kráčela už od samotného začátku sezony. V základní části dominovala, ani jednou se nestalo, že by Horácká Slavia odcházela ze zápasu bez bodu a k tomu navíc přidávala vysoké výhry jako 11:1 nebo 8:0. Pro mnoho ostatních byla Třebíč favoritem od samého začátku. První prohra přišla až v nadstavbové části, ale byla jediná a tým z Vysočiny se tak, dalo by se říct téměř bez námahy, objevil v play-off. Cíle týmu ovšem ležely ještě dál. Od začátku sezony totiž bylo jasné, že tento tým půjde za postupem.

    V semifinále a finále už to ovšem tak jednoduché nebylo, protože se od zbytku startovního pole opravdu oddělily čtyři nejlepší týmy soutěže. Obě kola vyřazovací části se hrála na dva zápasy, přičemž rozhodovalo konečné skóre, čili součet výsledků z obou těchto duelů. Jako první si Třebíč poradila s Benátkami nad Jizerou, ale už tento dvojzápas přinesl dramatické momenty. Sezonu regionální soutěže pak završilo finále mezi Třebíčí a Táborem.

    V prvním zápase se Třebíči nepovedly vstupy do třetin, ale tyto ztráty dokázali hosté na táborském ledě dohnat. Osudným se jim ovšem stalo vyloučení v posledních minutách a gól patnáct sekund před koncem. Domácí utkání tak museli pro postup do baráže vyhrát s minimálně dvoubrankovým rozdílem. Třebíčští mladíci v tomto případě potvrdili, že na domácí utkání se mohou v letošní sezoně spolehnout a po velmi povedené druhé třetině slavili výhru 6:4.

    Nyní se postaví proti Vsetínu v baráži, a i když se jedná o soupeře z nižší soutěže, nebudou to mít Valaši jednoduché. Bílé hvězdy už totiž mají obrázek toho, co čekat. Před sezonou se v rámci přátelských zápasů utkaly s brněnskými celky z Ligy juniorů a vedly si více než dobře.
     
    Vítám všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy VHK ROBE Vsetín a SK Horácká Slavia Třebíč, a to v rámci prvního zápasu Baráže o Ligu juniorů.
    Hraje se na dva vítězné zápasy, přičemž výhra v baráži znamená možnost hrát v příští sezoně Ligu juniorů. Poražený se bude muset spokojit s regionální soutěží.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Mojžíš, Fojtík, Liss, Sýkora, Čapka, Sviták (A) – Przybyla, Maštalíř, Broža, Ürge, Bednařík (C), Ramert, Janíček, Horský, Koláček, Jurek, Bachánek (A).
    Trenér: Aleš Bachánek

    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Martin) – Svoboda, Růžička, Novák, Patočka, Šplíchal – Daňhel, Dolníček, Přidal, Kotačka, Štorek, Vedral (C), Krotký, Kuba, Hrbáček.
    Trenér: David Dolníček

    Rozhodčí: Škach, Grygera – Kučera, Blažek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    Horský se chopil kotouče ihned po vhazování a vydal se sám proti dvěma třebíčským obráncům. Svoboda s Novákem zastavili vsetínského útočníka na kruzích a dostávají se k puku.
     
    00:59
    Přidalovo nahození z levého kruhu přeletělo Málkovu branku. Vsetínský brankář i tak pro jistotu vytáhl svou vyrážečku.
     
    01:36
    Čapkovu střelu od modré ještě těsně před brankovištěm tečoval Ramert. Kotouč končí pod Vejmelkovými betony.
     
    01:58
    Hraje se v útočném pásmu Vsetína, do střeleckých pozic se však domácí nedostávají.
     
    02:15
    Vsetínský brankář chtěl rozehrát kotouč vedle levé tyče své branky, ale Svoboda jeho přihrávku napadl důrazněji, než bylo potřeba, a Málek zůstává ležet u zadního mantinelu. Zvedá se za pomoci svých spoluhráčů.
     
    03:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Málek zastavil několik střel z levého křídla a vyslal do útoku svého spoluhráče. Nejprve k odkryté levé tyči mířil Jan Ramert, Vejmelka ovšem stihl přemístit svůj beton a puk se odrazil k Ondřeji Brožovi, který objel branku a vybídl ADAMA KOLÁČKA. Vsetínský dorostenec už jen z první dopravil kotouč za rozpohybovaného gólmana. Asistence: Ondřej Broža, Jan Ramert.
     
    03:54
    Mohlo být srovnáno. Na druhé straně zůstal kotouč po Kotačkově střele u Málkova levého betonu, kam si dojížděl Dolníček. Volného prostoru u levé tyče ale svou dorážkou nevyužil.
     
    04:28
    Proti Brožově střele z pravého křídla vytáhl Vejmelka na poslední chvíli svůj beton. Valaši po vyhraném vhazování zůstávají v útočném pásmu.
     
    05:30
    Třebíč má sice kotouč na svých hokejkách, ale nemůže se dostat z pásma. Hosté si zatím pouze přihrávají okolo mantinelu, což mělo aktuálně za důsledek pouze to, že puk skončil na jejich střídačce.
     
    06:15
    Přidal na levém křídle neprošel přes Ramerta a Málek tak zasahovat nemusel. Hra se rychle přesouvá na druhou stranu.
     
    06:38
    Broža s Ramertem a Koláčkem opět nebezpečně operují před třebíčskou brankou. Hosté si musí na tuto trojici dávat velký pozor. Naposledy kotouč proletěl jen těsně nad horní tyčí.
     
    06:57
    Hra je v posledních minutách hodně rozkouskovaná. Zastavilo ji například zakázané uvolnění nebo ofsajd Třebíče.
     
    07:41
    Kotačka na vrcholu levého kruhu nevystřelil přes bránícího Čapku. Málek příliš mnoho práce nemá a Vsacané poměrně jednoduše získávají útočné pásmo.
     
    08:35
    Fojtík svou rozehrávkou od modré čáry překvapil třebíčskou obranu a Ramert měl tak hodně prostoru na křižnou přihrávku Sýkorovi k pravé tyči. Pas ovšem nebyl přesný a puk končí v rohu kluziště.
     
    09:03
    Vsetínští hrají hlavně v mezikruží svého útočného pásma. Dobrou práci ale odvádí i hostující obrana, Novák ztečoval jednu ze vsetínských střel do ochranné sítě.
     
    09:55
    Przybyla s Bednaříkem mířili na soupeřovu bránu v situaci dva na dva. Třebíčská defenziva působí daleko jistějším dojmem, než tomu bylo v úvodu střetnutí, a přihrávku zachytila.
     
    10:18
    Patočkova střela od modré čáry se zastavila o prvního bránícího hráče Vsetína. Bílé hvězdy pokračují ve své kombinaci.
     
    10:50
    Kotačka se přiblížil ke vsetínské brance, ale jeho pokus z nulového úhlu směřoval pouze do boční sítě.
     
    11:21
    Centrum dění se opět přestěhovalo před Vejmelku. Nejaktivnějším střelcem je obránce Fojtík, který dvakrát zakončil z levého kruhu a jednou od modré čáry. Všechny pokusy směřovali do pravého horního rohu, kde gólman zasáhl ramenem.
     
    12:23
    Třebíčský brankář vůbec neviděl na Ramertovu skrytou střelu a štěstí měl i při zakončení Horského od levé tyče, kdy vsetínský útočník hledal volné místo v bližším horním rohu. Valaši se tlačí do brankoviště.
     
    13:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID DOLNÍČEK to vzal v situaci dva na jednoho na sebe a z levého křídla poslal kotouč přesně do vzdálenějšího horního rohu. Ve 14, minutě zápasu je tedy vyrovnáno. Asistence: Lukáš Přidal.
     
    13:53
    Vsetínští svou hru nemění a opět se stahují kolem Vejmelkova brankoviště. Jejich střelecké pokusy končí na betonech hostujícího gólmana a hráči v červených dresech vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    13:59
    Sýkorova střela z větší vzdálenosti ihned po vhazování minula levou tyč hostující branky. Neuspěl ani Ramert s dorážkou.
     
    14:54
    Vsetínští zvládli ubránit pobyt Třebíče v útočném pásmu a nedovolili soupeři ani jednu střelu. Hned po zisku kotouče se mezi hráči prosmýkl Horský. Jeho zakončení končí ve Vejmelkově výstroji.
     
    15:25
    Janíčkova nepřesná přihrávka vyhnala Vsetínské až do středního pásma. Následná snaha Valachů o přechod modré čáry končí zakázaným uvolněním.
     
    15:53
    V uplynulých minutách byly na ledě vidět hlavně individuality z řad vsetínského týmu. Liss, stejně jako předtím Horský, prokličkoval mezi bránícími hráči, ale nakonec jej před brankovištěm odzbrojil Svoboda. Bezprostředně se k volnému puku a střele dostal Broža, jehož rána trefila připraveného gólmana.
     
    17:05
    Také na druhé straně vidíme útočné výpady. Vedrala v mezikruží zastavila čtveřice vsetínských hráčů.
     
    17:14
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Kotačka – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:39
    Sviták svou střelou trefil bránícího Patočku, místo druhého pokusu přihrál na pravé křídlo Bednaříkovi. Proti pokusu vsetínské kapitána zasahuje u levé tyče Vejmelka.
     
    18:04
    Janíček našel křižnou přihrávkou Bednaříka, ten ovšem puk nezpracoval podle představ a směrem k odkryté bráně nevystřelil.
     
    18:46
    Vsetínští z další kombinace nevystřelili. Hosté se osvobozují.
     
    19:14
    Hosté v plném počtu. V posledních sekundách přesilové hry se ještě ke slovu dostali Horský s Ramertem, ani jeden však nedokázal Vejmelku u levé tyče překonat.
     
    19:38
    Horský měl před sebou odkrytou levou část branky. Vejmelka po letícím kotouči skočil a zastavil jej ještě před brankovou čárou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Baráž o Ligu juniorů má za sebou svou první třetinu. V té se nejprve po aktivním úvodu prosadili domácí, když souhru okolo brankoviště dokončil střelou za rozpohybovaného gólmana Adam Koláček. Hosté mohli z přečíslení rychle srovnat, ale Málek si celou situaci pohlídal a Dolníčkovi dorážku k levé tyči nepovolil. Tok hry často přerušovala zakázaná uvolnění nebo ofsajdy, více šancí ale měli Vsetínští, jejichž střely končily na Vejmelkovi v třebíčské brance. Zato Málek na druhé straně příliš práce neměl, což se zřejmě podepsalo také pod situací ve 14. minutě, kdy David Dolníček skóroval z přečíslení dva na jednoho po střele z levého kruhu do vzdálenějšího horního rohu. Od té doby to hráči na obou stranách brali na sebe spíše individuálně, ale blízko k opětovnému vedení byli Horský s Ramertem. Vsetínští si taky zahráli v početí výhodě, kterou i přes táhlý tlak nevyužili.
    Druhá třetina začne cca v 18:18.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Kuba získal kotouč v mezikruží útočného pásma, ale ve střele mu zabránil Horský. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    21:18
    Ani jednomu celku se zatím ve druhé třetině nedaří usadit v útočném pásmu. Sviták to zkusil prudkou střelou z vrcholu levého kruhu, která končí v gólmanově výstroji.
     
    21:45
    Čapkovu střelu od modré ztečoval Růžička k levé tyči, a ta tak branku neohrozila. Vejmelka ale přece jen vytáhl svou lapačku a vedle své brány zasahuje.
     
    21:57
    Mojžíšova střela hned po vhazování orazítkovala Vejmelkův levý beton. Vsetínští pokračují ve svém tlaku v útočném pásmu.
     
    22:37
    Dolníček se dostal s kotoučem na hokejce přes střední pásmo, ale v útočné třetině stál u mantinelu obklopen třemi hráči Vsetína, a tak kotouč pouze nahodil. Nemířil vůbec přesně a puk končí na pravém kruhu.
     
    23:10
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    23:25
    Sviták nabízel svou střelu od modré na teč. Bachánek ani Jurek ovšem kotouč u pravé tyče nezasáhli a Třebíč se osvobozuje.
     
    24:03
    Valaši jsou zpět v pásmu. Bednaříkova střela k bližší tyči se od lapačky odrazila na boční síť.
     
    24:16
    Po Svitákově střele z větší vzdálenosti zůstal kotouč ležet u levé tyče, kde jej našel Bednařík. Vsetínský kapitán ovšem nedokázal puk procpat mezi lapačkou a brankovou konstrukcí.
     
    24:47
    Po třebíčském vyhození zavezl Przybyla puk zpátky do pásma. Střelu od modré tečoval směrem na gólmana brankovištěm projíždějící Sýkora. Vejmelka byl pozorný a s tímto kotoučem si poradil.
     
    25:03
    Hostující brankář zneškodnil Lissovu střelu zápěstím z mezikruží a poradil si i s pokusem Mojžíše z vrcholu pravého kruhu ihned po vhazování.
     
    25:10
    Hosté hrají v plném počtu. I tato přesilovka nevypadala ze vsetínského pohledu vůbec zle, ale hosty podržel gólman Vejmelka.
     
    25:24
    Po Brožově střele z ostrého úhlu zůstal kotouč v třebíčském brankovišti nikým nehlídaný a v tu samou chvíli zaváhal i Vejmelka, který se zdržel u levé tyče a nechal tak bránu zcela prázdnou. Naštěstí pro něj nestál v předbrankovém prostoru nikdo ze Vsetínských.
     
    25:50
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Přidal – 2 min., podrážení).
     
    26:15
    Przybylova střela od modré čáry zůstala ležet u betonů, kde si jej jako první všimli Fojtík s Horským. Ani jednomu vsetínskému útočníkovi se nepodařilo přehodit Vejmelkův levý beton.
     
    26:29
    Przybyla zachytil kotouč na modré čáře a zabránil tak třebíčskému vyhození. Následně prokličkoval mezi bránící čtveřicí a sám před gólmanem zakončil do horních pater branky. Vejmelka vyráží kotouč vyrážečkou nad sebe.
     
    26:35
    Domácí střelami nešetří, ale gólman Třebíče na všechny pokusy dobře vidí a nemá s nimi problém, což platí i o Ürgeho střele z pravého kruhu. Hra je přerušena.
     
    27:37
    Bednařík vyčkával za brankou, a nakonec se rozhodl Vejmelku překvapit zakončením okolo levé tyče. Hostující brankář si i s tímto nečekaným pokusem poradil.
     
    27:50
    Hosté v plném počtu.
     
    27:54
    Kotouč možná až příliš často skáče po třebíčském brankovišti. Sýkorovo nahození z ostrého úhlu proniklo za Vejmelkova záda, ale přes brankoviště odklouzalo až k mantinelu.
     
    29:13
    Horský bez problémů prošel podél mantinelu z obranného do útočného pásma, kde také na levém kruhu vystřelil. I o tomto pokusu ovšem platí to, co o ostatních vsetínských střelách. Vejmelka na ni viděl a nepředstavovala pro něj žádnou věští hrozbu.
     
    29:50
    Valaši se provinili zakázaným uvolněním a ihned po vhazování otestoval Málkovy reflexy hostující Kuba. Pro vsetínského brankáře to byl první zákrok po hodně dlouhé době.
     
    30:28
    Svitákova střela z vrcholu levého kruhu už tak mířila mimo branku, Vejmelka ještě kotouč u vzdálenější tyče hokejkou poposunul. U kotouče jsou ale v rohu kluziště první domácí, kteří mohou pokračovat ve své kombinaci.
     
    31:18
    Přečíslení dva na jednoho zakončil na levém křídle Vedral, kterému se na druhé straně nabízel ještě Hrbáček. Kapitán hostujícího celku přestřelil. Zároveň se nedovoleným zákrokem provinil Jurek a bude se vylučovat.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jurek – 2 min., sekání).
     
    31:47
    Patočkova střela od modré se zastavila o Málkův levý beton, kde už čekal Přidal. Překonat vsetínského gólmana se mu ale nepodařilo. Třebíčští mohou v této přesilové hře těžit mimo jiné z podpory svých fanoušků, kteří na dnešní utkání přijeli.
     
    32:23
    Valaši předvedli ve vlastním oslabení únik po ose hřiště, ale na pozorného Vejmelku si nepřišli. I tak zůstává hra v obranném pásmu Třebíče.
     
    32:56
    Stále se hraje před třebíčským brankovištěm a Janíček po svém neúspěšném pokusu vybídl přihrávkou zpoza branky Ramerta, který zakončoval z první a trefil připraveného brankáře.
     
    33:18
    Domácí v plném počtu. Třebíč začala početní výhodu dobře, ale po vsetínském úniku už se nedokázala vrátit zpět do pásma a vypadalo to spíš na početní výhodu domácích.
     
    34:26
    Hosté mají kotouč pod kontrolou, ale jejich snaha o přechod do útoku končí zakázaným uvolněním.
     
    34:44
    Čapkova střela mířila mimo a od zadního mantinelu se odrazila až do středního pásma. Ani tam ji ale vsetínský bek nestihl a musel pro kotouč až za vlastní branku.
     
    35:20
    Třebíčští vyhráli souboj o kotouč za brankou gólmana Málka, až ke střele se ale nepropracovali. Valaši svého soupeře vyhnali z pásma a hostující obránci začínají s rozehrávkou.
     
    36:15
    Před třebíčským brankovištěm se sešlo několik bránících i clonících hráčů a Vejmelka tak vůbec neviděl na Mojžíšovu střelu od modré. Kotouč navíc jeden z hráčů zvedl a hostujícímu brankáři nezbývalo nic jiného, než se po něm zkusit natáhnout lapačkou.
     
    36:28
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Přidal – 2 min., podrážení).
     
    36:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši svou čtvrtou přesilovku v utkání využívají už po čtyřech sekundách. Richard Liss našel přesnou přihrávkou ve středu útočného pásma MATYÁŠE HORSKÉHO, a ten svou rolu nejproduktivnějšího hráče potvrdil střelou do levého horního rohu. Asistence: Richard Liss.
     
    36:32
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Přidal – 2 min., nesportovní chování).
     
    37:45
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Kotačka.
     
    38:03
    Vsetínští už se radovali z využité přesilovky pět na tři, ale branka nakonec neplatí. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    38:32
    Přidal je zpět ve hře, Valaši budou mít k dispozici ještě klasickou početní výhodu v pěti proti čtyřem.
     
    39:05
    Do Jurkovy střely z pravého kruhu na poslední chvíli skočil jeden z hostujících bránících hráčů. Vsetínští pokračují ve svém přesilovkovém náporu.
     
    39:26
    Svitákova střela skončila na boční síti, odkud se odrazila před brankoviště. Vejmelka přikrývá kotouč lapačkou.
     
    39:45
    Hosté v plném počtu.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Broža – 2 min., podrážení).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina dlouho hledala své tempo a výraznější aktivita se nakonec přiklonila ke Vsetínu. Hlavně díky přesilovým hrám. Ty se ale zprvu Valachům nedařilo využívat a Třebíč hrozila z úniků a přečíslení. Na vsetínské straně byli nejblíže gólu Ramert s Matyášem Horským a právě druhý jmenovaný se dočkal čtyři sekundy po vyloučení hostujícího Přidala za podrážení. Valaši se prosadili i v další početní výhodě, ale tato branka nebyla uznána. Mezitím už došlo i na vyloučení v řadách Vsetína a ihned na startu třetího dějství usedne na trestnou lavici Broža.
    Třetí třetina začne cca v 19:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Třebíč začíná třetí třetinu v početní výhodě. Vedral vybojoval útočné pásmu a nabídl puk Štorkovi, který s ním prošel vsetínskou obranou, jelikož Valaši nebyli po startu dvacetiminutovky zformovaní. Nakonec se defenzivní činnosti chopil Horský, jenž vyhazuje.
     
    40:32
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Przybyla – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    41:09
    Vsetínští hrají ve třech. Od modré zahrozil Růžička, po jeho střele si na dorážku sjížděli tři jeho spoluhráči, ale Málek celou situaci pohlídal.
     
    41:24
    Fojtík získal kotouč na levém křídle a okamžitě se s ním vydal dopředu. Od mantinelu vystřelil, ale dojíždějící bránící hráč jeho pokus odklonil mimo branku.
     
    42:00
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    42:13
    Valaši se osvobozují vyhozením kotouče až za Vejmelkovu bránu.
     
    42:32
    Domácí v plném počtu. Vsacané přečkali oslabení ve třech proti pěti stejně, jako jejich soupeř ve druhé třetině.
     
    43:26
    Vedle trestných lavic zůstal po zásahu do oblasti hlavy a krku ležet domácí útočník Przybyla, který se z ledu zvedá až za pomoci zdravotnické služby. Bude se vylučovat.
     
    43:26
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Svoboda – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    43:26
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Málek, přichází Tkadlec.
     
    43:45
    Horský svou střelou z vrcholu pravého kruhu trefuje pouze nohu bránícího Šplíchala. Kotouč se odráží do středního pásma.
     
    44:08
    Valaši jsou zpět před Vejmelkou a kombinují.
     
    44:22
    Horský našel přihrávkou zpoza branky Lisse. Ten stejně jako jeho spoluhráč trefuje pouze prvního bránícího hráče Třebíče. Hosté vyhazují kotouč do rohu za Tkadlecovou brankou.
     
    44:55
    Domácím se nepovedl přechod do útočného pásma. Je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    45:26
    Hosté v plném počtu.
     
    45:55
    Po Koláčkově střele zůstal kotouč nehlídaný v předbrankovém prostoru. Není to poprvé, co jsou Vsetínští v podobné situaci a nikdo z jejich hráčů není připraven na dorážku.
     
    46:59
    Ramert s Horským se proti přesile třech hráčů dostali do útočného pásma. Druhý jmenovaný měl puk pod kontrolou, ale přes bránícího hráče nevystřelil a zajel s kotoučem za brankou, kde čeká na své další spoluhráče.
     
    47:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Horský se pokoušel překonat Vejmelku z pravého křídla hned dvakrát, ale nakonec se to podařilo až RICHARDU LISSOVI, který na kruhu vyčkal se střelou a vypálil na bližší tyč, kde našel skulinku mezi brankovou konstrukcí a tělem gólmana. Asistence: Petr Przybyla.
     
    49:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sýkora – 2 min., napadení).
     
    50:44
    Valaši zavezli kotouč ihned po vhazování za soupeřovu branku, kde jej také drží. Ke střelám se nehrnou, jejich cílem je nyní pouze šetřit čas.
     
    51:16
    Hostům už se povedlo probojovat do pásma, ale ani oni se zatím k ohrožení Tkadlecovy brány nedostali. Vsetínská čtveřice svého soupeře přitlačila k mantinelu, kde se nyní bojuje o kotouč.
     
    51:38
    Valaši opět vyvezli kotouč až k Vejmelkovi. Tato přesilovka není z pohledu hostů povedená.
     
    51:50
    Domácí v plném počtu.
     
    52:28
    Fojtík tečoval Ürgeho přihrávku v přečíslení dva na jednoho těsně vedle pravé tyče. Z následné akce trefil Horský brankovou konstrukci.
     
    53:25
    Čapka svou střelou od modré trefil bránícího Svobodu, od něhož se kotouč odrazil k dojíždějícímu Bednaříkovi. V tu chvíli byla odpískána hra vysokou holí a domácí kapitán tak svou střelu z první vyslal až po přerušení.
     
    53:25
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Tkadlec, přichází Málek.
     
    53:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ale to DAVIDU BEDNAŘÍKOVI vůbec nemusí vadit, protože se prosazuje hned po dalším vhazování. Z levého kruhu se dostal až na hranici brankoviště, odkud z bezprostřední blízkosti nasměroval kotouč mezi Vejmelkovy betony. Asistence: Štěpán Jurek, Martin Janíček.
     
    53:56
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    54:25
    Po prudké vsetínské střele od modré čáry doklouzal puk podél mantinelu až za Málkovu bránu. Domácí musí svůj útok založit znovu.
     
    55:09
    Valaši jsou zpět a kombinují. Jejich střely ale nejsou příliš přesné. Koláček nasměroval puk pouze k pravé tyči, kam na něj Vejmelka dosáhl.
     
    55:53
    Hosté se osvobozují.
     
    55:56
    Hosté v plném počtu.
     
    56:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští ještě zůstali ve svém přesilovkovém rozestavení a PETR PRZYBYLA střílel od modré čáry. Matěj Mojžíš dobře clonil v předbrankovém prostoru, a hostující brankář tak na střelu k pravé tyči vůbec neviděl. Asistence: Matěj Sviták, Matěj Mojžíš.
     
    57:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté necelé tři minuty před koncem třetí třetiny snižují náskok Vsetína. Po nepříliš povedené souhře v předbrankovém prostoru se od pravé tyče prosazuje JAKUB NOVÁK. Asistence: Bez asistence.
     
    58:16
    Vsetínští po inkasované brance ani tentokrát nepovolují. Svého soupeře drží pod tlakem.
     
    Konec zápasu. (19:44:04)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Koláček (Broža, Ramert), 37. Horský (Liss), 48. Liss (Przybyla), 54. Bednařík (Jurek, Janíček), 57. Przybyla (Sviták, Mojžíš) – 14. Dolníček (Přidal), 58. Novák


    VHK ROBE Vsetín: Málek (44. – 54. Tkadlec) – Mojžíš, Fojtík, Liss, Sýkora, Čapka, Sviták (A) – Przybyla, Maštalíř, Broža, Ürge, Bednařík (C), Ramert, Janíček, Horský, Koláček, Jurek, Bachánek (A).
    Trenér: Aleš Bachánek

    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Martin) – Svoboda, Růžička, Novák, Patočka, Šplíchal – Daňhel, Dolníček, Přidal, Kotačka, Štorek, Vedral (C), Krotký, Kuba, Hrbáček.
    Trenér: David Dolníček

    Rozhodčí: Škach, Grygera – Kučera, Blažek
    Vsetín 2 0 Třebíč
    #1 Čtvrtek 31.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Třebíč 5:2
    #2 Sobota 02.04.2022 • 12:00
    Třebíč - Vsetín 1:3
    bahis siteleri