Slovensko – Česko 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Česko
Sobota 02.04.2022, 14:00 • Piešťany, Easton Aréna • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (16:11:53)
     
    Střely na branku: 32 – 17
     
    Je dobojováno. Hned na začátku třetí třetiny využil přesilovou hru Samuel Honzek a strhl vedení na stranu Slovenska. Češi se snažili o vyrovnání, to ale stále nepřicházelo. V pětapadesáté minutě pak dorazil puk do branky po střele od modré čáry Daniel Alexander Jenčko a jeho tým měl dvoubrankový náskok. Češi pak v závěru zkusili hru bez brankáře a se šesti bruslaři v poli, skórovat se jim ale nepovedlo. Slovensko tak dnes vítězí 3:1 a svému soupeři oplácí páteční neúspěch.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Nyní už ano a puk Slováci dostali do středního pásma, kde ho ještě chtěl zavézt do prázdné klece Ondrej Molnár, ale už by to nestihl. Sám to věděl, takže kotouč nechal jen u své hole a zápas je u konce.
     
    59:42
    Slováci se nemohou dostat k vyhození puku a čelí dalšímu menšímu tlaku soupeře.
     
    59:27
    Nyní na Eliaše šla další střela z levého kruhu, tentokráte to zkoušel švihem Lukáš Plos, ale slovenský brankář zapisuje další přesný zákrok.
     
    58:58
    Češi vybojovali v rohu útočného pásma puk a ten poté dostal na hokejku Eduard Šalé, jenž pálil z levého kruhu, ale bylo to jen do boční sítě.
     
    58:39
    Schnattinger je na střídačce a mladí Češi to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:39
    Zakázané uvolnění Slovenska a hra se stěhuje před branku slovenského týmu. Zároveň si oddechový čas bere lavička českého týmu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:28
    Češi nemají co ztratit a všechny své poslední síly vrhají do útoku. I nyní se snaží o kontaktní branku před Eliašem.
     
    56:57
    Adam Dvořák se prosmýkl kolem slovenského brankoviště, ale v pádu nedokázal puk usměrnit mezi tři tyče.
     
    56:07
    Mladíci českého týmu neudrželi puk v útočné třetině a Slováci ho pak vyhodili z pásma ven tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:46
    Zakázané uvolnění českého týmu a hra se stěhuje před branku Michaela Schnattingera. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
    54:55 Daniel Alexander Jenčko - 3:1
     
    54:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V závěru třetí třetiny odskakují hráči Slovenska českému týmu na rozdíl dvou gólů. Po střele Maxima Štrbáka od modré čáry se kotouč odrazil na brankoviště, kde ho do sítě pohotově dorazil DANIEL ALEXANDER JENČKO – 3:1. Asistence: Maxim Štrbák a Ondrej Molnár.
     
    54:25
    Marek Soukup pronikal do pásma Slovenska, ale stopku téhle české akci vystavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    53:32
    Slováci se natlačili před branku českého týmu a znovu je hra přerušena.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 29. Ondriš (Ružek), 41. Honzek (Šotek, Kukumberg), 55. Jenčko (Štrbák, Molnár) – 35. Polák (Šalé, J. Dvořák)


    Slovensko: Eliaš (Korec) – Žabka, Moško, Nahalka, Štrbák, Chromiak, Eperješi, Krakovský, Tomas – Honzek, Gabriel, Šotek – Molnár, Jenčko, Kopecký – Mišiak, Pobežal, Kukumberg – Ondriš, Dej, Ružek
    Trenér: Ivan Feneš

    Česko: Schnattinger (Špunar) – Tůma, J. Dvořák, Němec, Hebek, Puchala, Vovsík – Šmajda, Soukup, Vlček – Gaspar, Petr, Šalé – Polák, Becher, A. Dvořák – Přibyl, Plos
    Trenér: Jakub Petr

    Rozhodčí: Krajčík, Müllner – Frimmel, Vallo

    Diváci: 400
    bahis siteleri