Česko – Německo 6:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
HC Tábor
Čtvrtek 14.04.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu - baráž • 5. kolo
Partner:
     
    59:40
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Šťastný – 2 min., faul loktem).
     
    56:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Máme tady hattrick! Jan Vaněček narýsoval geniální pas do jízdy JOSEFU TEPLÉMU, který na pravém křídle rozkmital své rychlé nohy, natlačil se až před bránu a nádhernou ranou nedal brankáři Koryťákovi žádnou šanci zasáhnout! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Jan Vaněček.
     
    54:41
    A znovu nebezpečí pro domácí! Sabiniok tvrdě vypálil z levého kruhu a snažil se ještě tečovat Ondřej. Brankář Bělohlávek puk dobře viděl a zasáhl betonem u přední tyčky!
     
    53:56
    A chvilku po vhazování z toho byla u brodského brankoviště pořádná šance! Hned tři Kohouti, z nichž byl nejaktivnější Dušek, se snažili procpat puk za ležícího Jakuba Bělohlávka, ale maskovaná opora Bruslařů se vyznamenala a podržela svůj tým!
     
    53:43
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Teplý – 2 min., vražení na hrazení).
     
    52:11
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se dočkali hosté druhé branky! Adam Kofroň se neohroženě vydal s pukem mezi přesilu hráčů a i když mu puk utekl, dokázal do něj plácnout tak, aby jej musel brankář Bělohlávek vyrazit. K bráně přijížděl PETR POSPÍCHAL a rychlou dorážkou z mírného úhlu na pravé straně procedil kotouč podél přední tyčky za Bělohlávkova záda! Asistence: Adam Kofroň.
     
    45:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už si neumím představit, co všechno by se muselo stát, aby si Havlíčkův Brod zkomplikoval za vysokého vedení situaci a cestu za vytouženou extraligovou záchranou! Hráči obou týmů bojovali v kruhu útočného pásma o puk, který nakonec získal TADEÁŠ KOUBEK. I když byl v obležení protihráčů a na střelu měl jen chviličku, dokázal se opřít do puku a brankář Koryťák na jeho projektil nedosáhl! Bez asistence.
     
    42:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle je nesmírně důležitá branka, kterou teď Čelanského družina slaví! Parádní ťukes teď předvedl elitní útok Bruslařů, když Patrik Bakus posunul puk na Illariona Kuprijanova, jenž nabil ideálním pasem před bránu JOSEFU TEPLÉMU. Reprezentant z Kotliny ukázal svůj zabijácký instinkt a z příznivé palebné pozice rychlou ranou propálil brankáře Koryťáka! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Patrik Bakus.
     
    39:03
    Brankář Koryťák zvedal ruku v domnění, že se bude pískat icing, ale sudí nechal pokračovat ve hře! Ze strany pak okamžitě pálil Fiala, ale mířil nad bránu!
     
    36:05
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (R. Mrtka – 2 min., zdržování hry / padnutí na puk).
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kofroň – 2 min., hrubost).
     
    33:49
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jako kdybych to zakřikl! Kohouti prolomili své střelecké trápení a snižují na dvoubrankový rozdíl! Filip Šindelář vyhrál vhazování v útočném pásmu a z levého kruhu zkusil štěstí ŠIMON ŠÍMA. A dobře udělal! Brankář Bělohlávek nestihl včas zareagovat a kotouč mu propadl za záda! Asistence: Filip Šindelář.
     
    29:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přesilovou hru bleskově využili, stačilo jim na to jen 10 sekund! Ihned po vhazování poslal Ilarion Kuprijanov krásnou křížnou přihrávku do levého kruhu na připraveného JOSEFA TEPLÉHO, jenž z voleje práskl do puku a přesouvající se gólman Koryťák neměl žádnou šanci proti jeho bombě k tyčce zasáhnout! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Patrik Bakus.
     
    29:13
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Vlček – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů na ledě).
     
    26:53
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Prchal – 2 min., sekání).
     
    25:03
    Obrovská šance Jihočechů zůstává nevyužita! Brankář Bělohlávek vyrazil nepříjemnou ránu a musel řešit i několik dorážek z bezprostřední blízkosti! S vypětím všech sil nakonec udržel kotouč před brankovou čarou! Teď se maskovaný fantom mezi tyčemi Bruslařů vyznamenal!
     
    20:55
    Bruslaři se v hojném počtu tlačili před bránu. Koubek byl tísněný a z mírného úhlu na levé straně vystřelil. Brankář Koryťák skvěle zasáhl u první tyčky svými betony! Slibná šance!
     
    18:16
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Vlček (TAB).
     
    17:10
    Tak jsem to málem přivolal! Kofroň obdržel nahrávku před bránu, kde byl chvíli volný, a okamžitě střílel. Brankář Bělohlávek se vyznamenal a zasáhl svými betony!
     
    14:43
    Tak tohle byla opravdu hloupost, co předvedl Lukáš Nový (HBR). V útočném pásmu za bránou zbytečně sestřelil protihráče a míří do sprch.
     
    14:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na třetí pokus už to Bruslařům vyšlo a využitou přesilovkou se dostávají do trháku! Tomáš Smetánka nabil na modrou čáru Patriku Mrtkovi, jehož rychlou střelu usměrnil před bránou chytrou tečí mimo dosah gólmana Koryťáka TADEÁŠ KOUBEK! Asistence: Patrik Mrtka, Tomáš Smetánka.
     
    13:37
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Šíma – 2 min., napadení).
     
    12:14
    Chymo vypálil od modré čáry a brankář Koryťák neviděl zhola nic. Za letu ještě strkal puku do cesty svou hůl Nový. Maskovaná opora hostů zareagovala až na poslední chvíli svým betonem!
     
    09:21
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kupka – 2 min., hákování).
     
    04:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři předvedli rychlou akci a ujímají se vedení! Jan Vaněček přihrál přesně na hůl ILARIONA KUPRIJANOVA, který si sjel při přečíslení dvou na jednoho do pravého kruhu a krásnou střelou pod horní tyčku nedal brankáři Koryťákovi žádnou šanci! Asistence: Jan Vaněček.
     
    01:30
    Jan Vaněček vypálil po vhazování od modré čáry a brankář Koryťák měl zakrytý výhled. Přesto puk vyrazil před sebe a k dorážce se procpal Adam, který však se svým zakončením neuspěl!
     
    01:28
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Fábera – 2 min., podrážení).
     
    00:25
    Tábor se hned dostal do šance! K odraženému puku před bránou se protlačil Kofroň, který byl sice tísněný protihráči, ale i přesto dvakrát vyprášil Bělohlávkovy betony!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Kuprijanov (Jan Vaněček), 15. Koubek (P. Mrtka, Smetánka), 30. Teplý (Kuprijanov, Bakus), 43. Teplý (Kuprijanov, Bakus), 46. Koubek, 57. Teplý (Kuprijanov, Vaněček) – 34. Šíma (Šindelář), 53. Pospíchal (Kofroň)


    BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Beran) – Jan Vaněček (C), Jakub Vaněček, P. Mrtka, Ondruš, Chymo, R. Mrtka, Adam – Teplý (A), Kuprijanov, Bakus – Nový, Koubek, Fiala – Prchal, Bernard, Smetánka – Novotný
    Trenér: Jiří Čelanský

    HC Tábor: Koryťák (Spálenka) – Šíma, Bůžek, Ondřej, Cícha (C), Šťastný, Shaklein, Bouška, Anděl – Šindelář (A), Kofroň, Sabiniok (A), Dušek, Pospíchal, Eremiáš, Seidl, Fábera, Kupka, Vlček, Křepelka
    Trenér: Tomáš Matušík

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Kristýna Hájková, Patrik Landsmann

    Diváci: 65
    bahis siteleri