Philadelphia – Buffalo 3:5 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:8 (kon.) | Minnesota – San Jose 5:4 (po pr.)
Toronto – NY Islanders 4:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 6:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
6:4 (3:1, 0:2, 3:1)
Columbus Blue Jackets
Pondělí 18.04.2022, 02:37 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Derek GRANT - 6:4
     
    59:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Anaheim necelou minutu před koncem potrestal risk soupeře. DEREK GRANT získal puk na modré čáře a zavezl jej do prázdné branky! Bez asistence.
    47:22 Cole SILLINGER - 5:4
     
    47:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus po nenápadné akci dramatizuje závěr dnešního souboje! Kotouč nejprve skončil na brankové konstrukci, ale důrazný COLE SILLINGER znovu zakončil a poslal puk do branky! Asistence: Jakub Voráček, Gustav Nyquist.
    43:28 Cam FOWLER - 5:3
     
    43:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim přidává pátou branku a výrazně se přibližuje k triumfu v dnešním souboji! Přihrávku na modrou čáru dostal CAM FOWLER a jeho nahození propadlo až do sítě! Asistence: Ryan Getzlaf, Troy Terry.
    41:03 Trevor ZEGRAS - 4:3
     
    41:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim si hned v úvodu třetí třetiny bere zpět své ztracené vedení! Kačerům se podařilo přečíslit obranu Columbusu. Na bekhendovou přihrávku před branku si sjel TREVOR ZEGRAS, který nezaváhal! Asistence: Derek Grant, Gerald Mayhew.
    30:52 Sean KURALY - 3:3
     
    30:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Columbus výborně napadal rozehrávku Anaheimu v jeho obranném pásmu. Hráči v bílém tak získali kotouč pro sebe. Přihrávku před branku dostal SEAN KURALY, který vyrovnal! Asistence: Eric Robinson, Justin Danforth.
    21:34 Jake BEAN - 3:2
     
    21:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Fantastický vstup Columbusu do druhé třetiny! Hosté uzamkli Anaheim v jeho obranném pásmu. Moře volného prostoru dostal JAKE BEAN a šikovnou střelou zápěstím nachytal Gibsona. Asistence: Adam Boqvist.
    07:42 Gerald MAYHEW - 3:1
     
    07:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim pokračuje v nastoleném trendu a přidává třetí branku! Anaheimu se kombinací podařilo dostat brankáře mimo branku. Zegras následně vrátil puk před branku a GERALD MAYHEW měl snadnou práci! Asistence: Trevor Zegras, Derek Grant.
    05:43 Troy TERRY - 2:1
     
    05:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Výborný úvod dnešního souboje pokračuje! Anaheim se usadil v útočném pásmu, kde se k volnému puku dostal TROY TERRY, který se natlačil mezi kruhy a na druhý pokus překonal brankáře! Asistence: Sonny MIlano.
    04:07 Jake BEAN - 1:1
     
    04:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Columbus našel za padesát sekund odpověď na zásah domácího mužstva. Skvělou přihrávku do prostoru dostal JAKE BEAN, který naznačil přihrávku a zakončil na přední tyč! Asistence: Jack Roslovic, Vladislav Gavrikov.
    03:17 Troy TERRY - 1:0
     
    03:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí Anaheim se dostává do vedení hned v úvodu! Hráči v černém vystihli rozehrávku soupeře. Kotouč na pravé straně získal Ryan Getzlaf, který přihrál před branku a TROY TERRY se nemýlil! Asistence: Ryan Getzlaf.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. T. Terry (Getzlaf), 6. T. Terry (Shattenkirk, Fowler), 8. Mayhew (Zegras, D. Grant), 42. Zegras (D. Grant, Mayhew), 44. Fowler (T. Terry, Getzlaf), 60. D. Grant – 5. Bean (Roslovic, Gavrikov), 22. Bean (A. Boqvist), 31. Kuraly (E. Robinson, Danforth), 48. Sillinger (J. Voráček, Nyquist)


    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Shattenkirk, Fowler (A), Drysdale, Vaakanainen, Šustr, Mahura – Mayhew, Getzlaf (C), Henrique (A) – T. Terry, Zegras, D. Grant – Aston-Reese, Lundeström, Milano – S. Carrick, Steel, D. Simon.
    Columbus Blue Jackets: Bérubé (Merzlikins) – Peeke, Werenski (A), A. Boqvist, Gavrikov, Bayreuther, Bean – Laine, Roslovic, Nyquist (A) – Bemström, Sillinger, J. Voráček – O. Bjorkstrand, Danforth, Johnson – Meyer, Kuraly, E. Robinson – B. Gaunce.

    Rozhodčí: Anderson, Lee – Gawryletz, Gibbons
    bahis siteleri