Montreal – Philadelphia 3:6 (kon.) | New Jersey – Buffalo 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:0 (kon.)
Florida – Detroit 5:2 (kon.) | Carolina – Winnipeg 4:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:6 (kon.)
Minnesota – Vancouver 6:3 (kon.) | Tampa – Toronto 8:1 (kon.) | Calgary – Dallas 4:2 (kon.)
Los Angeles – Chicago 4:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
New York Islanders
3:6 (0:3, 1:2, 2:1)
New York Rangers
Pátek 22.04.2022, 01:35 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:22 Josh BAILEY - 3:6
     
    53:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nicméně domácí vzápětí vstřelují svou třetí branku v zápase, když Chára udržel puk v útočné třetině a nahrál jej na levou stranu Dobsonovi, jenž poté velmi přesný křižným pasem našel JOSHE BAILYEHO, který prostřelil přesunujícího se Georgijeva. Asistence: Noah Dobson, Zdeno Chára.
    52:53 Ryan REAVES - 2:6
     
    52:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté šli poté do rychlého protiútoku ve třech proti jednomu, kde celou situaci vyřešili pěknou kombinací, když nakonec Lafreniere nahrál RYANU REAVESOVI, jenž už poslal puk za bezmocného Varlamova. Asistence: Alex Lafrenier, Barclay Goodrow.
    42:06 Brock NELSON - 2:5
     
    42:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované využívají přesilovou hru! Tak domácí hokejisty předchozí moment nemusí mrzet, když se přeci jen ve své početní výhodě prosazují vzápětí. Domácí vyhráli následné vhazování, kde se puk dostal na modrou k Dobsonovi, který přihrál křižně Barzalovi, jenž vrátil puk na střed BROCKU NELSONOVI, jehož následná střela prošla Georgijevovi jeho výstrojí. Asistence: Matt Barzal, Noah Dobson.
    42:00
     
    42:00
    Barzal zpoza klece nahrál Palmierimu, jehož střelu Georgijev ani nevěděl, jak zastavil, ale kotouč zůstal před brankovou čárou, ikdyž se domácí útočník ještě následně snažil dorážet, ale puk do brány nedostal.
     
    41:45
    Ryan Strome (NYR) trochu přidržel Barzala, a tak za své počínání dostává dvě minuty na trestné lavici.
    39:08 Ryan STROME - 1:5
     
    39:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak ještě ve čtyřech na obou stranách se hosté vydali do útoku, když Fox poslal puk do středního pásma Panarinovi, který jej zavezl do útoku, kde nahrál na střed do druhé vlny RYANU STROMOVI, jenž měl před sebou dostatek prostoru a následně se svou střelou prostřelil Varlamova. Asistenec: Artěmij Panarin, Adam Fox.
     
    37:57
    Nicméně se poté kolem hostující klece strhal menší potyčka, po které nakonec dostávají dvě minuty za hrubost domácí Oliver Wahlstrom (NYI) a hostující Jacob Trouba (NYR).
    37:45 Chris KREIDER - 1:4
     
    37:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers využívají přesilovou hru! Zibanejad poslal puk na modrou čáru k Foxovi, jehož svižnou střelou Varlamov vyrazil nešťastně pouze před sebe, kde byl připravený CHRIS KREIDER, který jej následně dorazil za záda domácího brankáře. Asistence: Adam Fox, Mika Zibanejad.
     
    36:54
    Tak je tu první vyloučení v utkání, když dvě minuty za nedovolené bránění dostává domácí Kyle Palmieri (NYI) a nutno dodat, že se domácím tento trest rozhodně nelíbí, protože se někteří hned sletěli na faulovaného Lindgrena.
     
    25:19
    Hned po vyhraném vhazování se k puku dostal Wahlstrom, který se svou rychlou střelou trefil spojnici hostující klece!
     
    22:24
    Johnston měl nyní na své holi druhou branku domácích, když dostal křižnou přihrávku na pravou stranu, odkud vystřelil z první, ale Georgijev se parádně přesunul a střelu domácího hráče zastavil.
    20:37 Brock NELSON - 1:3
     
    20:37
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrovanům se hned v první minutě druhé části daří snížit na rozdíl dvou branek, když střela CHáry a od modré čáry byla před bránou sražena, kde ho poté Wahlstrom nahrál přímo před prázdnou BROCKOVI NELSONOVI, a ten už se nemýlil. Asistence: Joshua Bailey.
    18:13 Andrew COPP - 0:3
     
    18:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    ANDREW COPP kompletuje svůj čistý hattrick! Panarin skvěle u mantinelu zvládl svůj souboj, a tak následně nahrál na střed Coppovi, který ještě přihrál do pravého kruhu Stromovi, jenž mu poté vrátil touš před zcela prázdnou bránu a hostující útočník díky tomu překonal po třetí Varlamova. Asistence: Ryan Strome, Artěmij Panarin.
    07:48 Andrew COPP - 0:2
     
    07:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rázem je to hned o dvě branky, když první střelu Coppa a dorážku Stroma ještě Varlamov vyrazil, ale kotouč se poté dostal do levého kruhu k Panarinovi, který místo střely nahrál přesně na hůl ANDREWA COPPA, jenž už jen musel trefit odkrytou domácí bránu! Asistence: Artěmij Panarin, Adam Fox.
    03:43 Andrew COPP - 0:1
     
    03:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující hokejisté se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec Panarin z levé strany poslal velmi přesný pas na druhou stranu ANDREW COPPOVI, jenž okamžitou střelou našel mezeru ve výstroji Varlamova, a poslal tak Rangers do vedení! Asistence: Artěmij Panarin, Jacob Trouba.
     
    03:12
    Nebezpečno bylo naopak na druhé straně, když Zibanejad poslal puk před bránu na Kreidera, který však ve velké šanci napálil přesně beton Varlamova.
     
    01:33
    Barzal se dostal do obrovské příležitosti, když ve středním pásmu dostal kotouč do jízdy a mířil na Georgijeva, jenž ho však vychytal svou lapačkou.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 21. Nelson (Bailey), 43. Nelson (Barzal, Dobson), 54. Bailey (Dobson, Chára) – 4. Copp (Panarin, Trouba), 8. Copp (Panarin, A. Fox), 19. Copp (R. Strome, Panarin), 38. Kreider (A. Fox, Zibanejad), 40. R. Strome (Panarin, A. Fox), 53. Reaves (Lafreniere, Goodrow)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Dobson, Chára, Greene, Aho – Wahlstrom, Nelson, A. Lee – Bailey, Koivula, Palmieri – Bellows, Barzal, Parise – Ross Johnston, Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Barry Trotz

    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, B. Schneider, Braun – Kreider, Zibanejad, Vatrano – Copp, R. Strome, Panarin – Goodrow, Chytil, Lafreniere – Reaves, K. Rooney, Dryden Hunt.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: MacDougal, Markovic – Apperson, Barton

    Diváci: 17 255
    bahis siteleri