Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Florida – Tampa 4:8 (kon.) | Washington – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.)
Winnipeg – Colorado 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 3:5 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:5 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 3:6 (kon.) | Vegas – San Jose 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
3:6 (2:0, 0:4, 1:2)
St. Louis Blues
Pondělí 25.04.2022, 02:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:19 Adam HENRIQUE - 3:6
     
    57:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Z toho až mrazí. Domácí celek snižuje, Ryan Getzlaf nádhernou zadovkou v posledním domácím zápase kariéry našel spoluhráče, kterým byl ADAM HENRIQUE. Ten zakončoval do prázdné branky. Honda Center se třese v základech. Asistence: Ryan Getzlaf a Troy Terry.
    45:37 Marco SCANDELLA - 2:6
     
    45:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bleskově sehraná akce a hostující celek navyšuje své vedení, krásně to sehráli hosté a střelou z dobré pozice se mezi betony po ledě trefuje MARCO SCANDELLA. Asistence: Ivan Barbašev a Pavel Bučněvič.
    44:44 Pavel BUČNĚVIČ - 2:5
     
    44:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Krásná rána a je to už o tři branky, tvrdou ránou se ke vzdálenější tyči z kruhu prosazuje PAVEL BUČNĚVIČ.Asistence: Ryan O'Reilly a Niko Mikkola.
    34:38 Justin FAULK - 2:4
     
    34:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tvrdá rána od modré čáry a hostující celek navyšuje své vedení, prosazuje se poměrně nechytatelně JUSTIN FAULK. Asistence: Colton Parayko a Vladimir Tarasenko.
    32:37 Ivan BARBAŠEV - 2:3
     
    32:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek otáčí stav zápasu a jde do vedení, před brankou zůstal zcela volný IVAN BARBAŠEV,, který dokázal prostřelit brankáře soupeře. Měl dostatek času. Asistence: Jordan Kyrou a Tyler Bozak.
    28:37 Vladimir TARASENKO - 2:2
     
    28:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, k puku se dostal VLADIMIR TARASENKO, který před brankou šikovně tečoval odražený kotouč, další šťastný moment pro Blues. Asistence: Niko Mikkola a Robert Thomas.
    27:29 Jordan KYROU - 2:1
     
    27:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hodně kuriózní branka a hostující celek snižuje, střela Barbaševa byla zblokovaná, před brankou byl JORDAN KYROU, od kterého se puk odrazil do tyče, a pak do branky. John Gibson s tímhle nemohl nic dělat. Asistence: Ivan Barbašev a Justin Faulk.
    12:40 Gerald MAYHEW - 2:0
     
    12:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení, ránou od modré čáry se prosazuje GERALD MAYHEW. Ville Husso v brance Blues toho moc neviděl, před ním stáli dva obránci. Asistence: Trevor Zegras a Andrej Šustr.
    10:31 Maxime COMTOIS - 1:0
     
    10:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí celek rychle přenesl hru a dostává se do vedení, po výborné Letteriho přihrávce se prosazuje střelou mezi tyč a brankáře MAXIME COMTOIS. Asistence: Vinni Lettieri a Sam Steel.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 11. Comtois (Lettieri, Steel), 13. Mayhew (Zegras, Šustr), 58. Henrique (Getzlaf, T. Terry) – 28. Kyrou (I. Barbašev, Faulk), 29. Tarasenko (Mikkola, R. Thomas), 33. I. Barbašev (Kyrou, Bozak), 35. Faulk (Parayko, Tarasenko), 45. Bučněvič (R. O'Reilly, Mikkola), 46. M. Scandella (I. Barbašev, Bučněvič)


    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Fowler (A), Shattenkirk (A), Vaakanainen, Drysdale, Benoit, Šustr – Henrique, Getzlaf (C), T. Terry – Milano, Zegras, Mayhew – D. Simon, Lundeström, Aston-Reese – Comtois, Steel, Lettieri.
    Trenér: Dallas Eakins

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – M. Scandella, Parayko (A), Leddy, Faulk, Mikkola, Bortuzzo – Saad, R. O'Reilly (C), Perron – R. Thomas, Tarasenko (A), Bučněvič – I. Barbašev, Bozak, Kyrou – Toropčenko, L. Brown, N. Walker.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Lambert, Brenk – Brisebois, McNamara

    Diváci: 17 446
    bahis siteleri