Chicago – Philadelphia 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (2:2, 4:1, 1:0) Stav série: 3:2
HC Sparta Praha
Úterý 26.04.2022, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Generali play off Tipsport extraligy • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:20
    Třinec bude mít k dispozici přesilovku. Michal Řepík (SPA) trefil Daňa, který chvíli předtím odehrál puk na Růžičku. Hostující kapitán je vyloučen za napadení. Ještě se pak u střídaček pošťouchali Kundrátek s Formanem, ale z toho nic nebude.
     
    48:43
    Za držení je vyloučen Patrik Hrehorčák (TRI) a Sparta má možná poslední možnost s utkáním něco ještě udělat.
    47:58 Ondřej KOVAŘČÍK - 7:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Andrej Nestrašil se zjevil zcela sám před Machovským. Dostal puk na osu kluziště a zkusil kličku do bekhendu. Sice se neprosadil, ale kotouč zůstal v brankovišti zcela nekrytý a do branky jej odsud dorazil ONDŘEJ KOVAŘČÍK. Asistence: Andrej Nestrašil. Stav utkání 7:3.
     
    38:50
    Akci dva na jednoho Michala Kovařčíka a Chmielewského zakončil prvně jmenovaný. Machovský vyráží.
    37:38 Martin RŮŽIČKA - 6:3
     
    37:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    I Oceláři si dnes na své konto připsali velice šťastnou branku. Střelu Mikuláše Zbořila od modré čáry tečoval projíždějící MARTIN RŮŽIČKA bokem nebo holení, možná ani nevěděl jak. Kotouč změnil trajektorii tak, že zapadl mezi betony nešťastného Machovského. Asistence: Mikuláš Zbořil, Michal Kovařčík. Stav utkání 6:3.
     
    35:09
    Rodící se útok Nestrašila s Ondřejem Kovařčíkem (TRI) byl zastaven pro nedovolený zákrok druhého jmenovaného. Sparta bude hrát druhou přesilovku v zápase za vysokou hůl třineckého útočníka.
     
    31:03
    Oceláři se drželi v útočném pásmu a hledali prostor ke střele. Ten přišel, Marinčin poslal puk na branku a od Marcinka se kotouč odrazil do ochranné sítě. David Němeček (SPA) ale neudržel nervy na uzdě a Marcinka krosčekoval. Třinec bude hrát 41 sekund proti třem.
     
    30:04
    Růžička podcenil napadající hráče kolem vlastní branky a Dvořáček se dostal ke střele z první ze slotu! Ke smůle Sparty a naštěstí pro Třinec přestřelil.
     
    29:44
    Teď bylo k vidění několik hraničních zákroků, nakonec rozhodčí vylučují Filipa Chlapíka (SPA), který přehnal agresivitu v útočném pásmu proti Douderovi. Je z toho hrubost a hra bude pokračovat přesilovkou Třince.
    26:41 Erik HRŇA - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dlouho s pukem naháněli a trvalo to, než si rozestavěli svůj přesilovkový diamant. Následně nevymysleli nic, co by nebylo pravidelně k vidění. Na pravý kruh dostal puk ke střele z první ERIK HRŇA a když to třineckému forvardovi sedne, je z toho pěkná šlupka. Asistence: Martin Marinčin. Stav utkání 5:3.
     
    25:41
    Domácí zatáhli puk po pravé straně do útočného pásma a z křídla střílel Michal Kovařčík. Následně se hrubostí provinil Maxim Matuškin (SPA) a i Oceláři si dnes zahrají přesilovou hru.
     
    25:28
    Střídání v týmu HC Oceláři Třinec: ze hřiště odchází Ondřej Kacetl, přichází Marek Mazanec.
    25:28 Tomáš ŠMERHA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale snižující branka hostujícího týmu nenechala na sebe moc dlouho čekat. Nahození od modré čáry bylo tečováno v předbrankovém prostoru a kotouč končí potřetí v třinecké síti. A i třinecký brankář má dnes po pracovní době. Za autora branky byl označen TOMÁŠ ŠMERHA. Asistence: Michal Moravčík, Jakub Strnad. Stav utkání 4:3.
     
    22:50
    Střídání v týmu HC Sparta Praha: ze hřiště odchází Július Hudáček, přichází Matěj Machovský.
    22:50 Martin MARINČIN - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři mentálně posíleni třetí brankou se ihned jali opět útočit. Po souboji v pravém útočném rohu vybruslil s pukem na holi kolem hrazení Dravecký, předal puk MARTINU MARINČINOVI a jeho pokus z úhlu skončil za Hudáčkem. Slovenskému brankáři tímto minimálně pro tuto chvíli končí dnešní šichta. Asistence: Vladimír Dravecký, Patrik Hrehorčák. Stav utkání 4:2.
    22:17 Ondřej KOVAŘČÍK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    A na konci této akce je třetí branka Ocelářů! Jednoduchou hokejovou akci potáhl po levém křídle Michal Kovařčík a našel křížně skrz předbrankový prostor ONDŘEJE KOVAŘČÍKA. Puk z hole třineckého forvarda s číslem 34 končí v Hudáčkově síti. Asistence: Michal Kovařčík, Andrej Nestrašil. Stav utkání 3:2.
     
    15:06
    Velká šance před třineckou brankou! Kacetl výborně rozklekem vyrazil střelu Sparty z pravé strany a následně se dokázal přesunout proti dorážce Formana z předbrankového prostoru.
     
    14:10
    Kotouč se dvakrát vrátil k Sobotkovi a po druhé situaci nalákal třinecké hráče na střelu a pak puk poslal doleva na Řepíka. Jeho střela z první cinkla o pravou tyč třinecké branky!
     
    13:04
    Sparta bude hrát po komerční přestávce přesilovku. Po rozmíšce, která se urodilo před třineckou brankou, byl na dvě minuty vykázán Milan Doudera (TRI), který je tak prvním vyloučeným hráčem zápasu. Třinecký bek byl vyloučen za hrubost.
    11:26 Marko DAŇO - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sparta se snažila o proniknutí do útočného pásma, ale kombinaci Šmerha – Horáka zastavila třinecká obrana. Puk rychle směřoval od Daňa na levé křídlo na Martina Růžičku, který zatáhl puk a nabil na vrchol levého kruhu MARKU DAŇOVI, jehož prudká střela skončila za Hudáčkem. Asistence: Martin Růžička. Stav utkání 2:2.
    09:52 David DVOŘÁČEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta po první brance Ocelářů otáčí během tří minut skóre tohoto utkání. Tentokrát třinecký brankář neměl šanci zasáhnout. Němečkovo nahození od modré branky tečoval do horních pater třinecké branky DAVID DVOŘÁČEK, kterého neuhlídal Doudera. Asistence: David Němeček, Maxim Matuškin. Stav utkání 1:2.
    07:08 David NĚMEČEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Třinecké vedení ale trvalo velice krátce. K překvapení celé arény skončilo za Kacetlovými zády nahození DAVIDA NĚMEČKA od vlastní branky, které ale bylo ve středovém kruhu nadzvednuto a to pravděpodobně domácího brankáře vyvedlo z koncentrace. Stav utkání 1:1.
    06:27 Marko DAŇO - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se povedlo velmi rychle přenést hru na druhou stranu kluziště, kde u pravého mantinelu držel puk Růžička a poslal jej bekhendem do předbrankového prostoru, kde operoval Marcinko. Kotouč do horních pater Hudáčkovy branky poslal od modré sjíždějící MARKO DAŇO. Asistence: Martin Růžička. Stav utkání 1:0.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 7. Daňo (Martin Růžička), 12. Daňo (Martin Růžička), 23. O. Kovařčík (M. Kovařčík, A. Nestrašil), 23. Marinčin (Dravecký, Hrehorčák), 27. Hrňa (Marinčin), 38. Martin Růžička (M. Zbořil, M. Kovařčík), 48. O. Kovařčík (A. Nestrašil) – 8. David Němeček, 10. Dvořáček (David Němeček, Matuškin), 26. Šmerha (Moravčík, J. Strnad)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (26. Marek Mazanec) – Marinčin, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, Zahradníček, M. Zbořil – Martin Růžička (A), Marcinko, Daňo – Svačina, P. Vrána (C), Chmielewski – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák – Hrňa.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Sparta Praha: J. Hudáček (23. Machovský) – David Němeček, Matuškin, T. Pavelka, A. Polášek (A), Tomáš Dvořák, Moravčík, Jurčina – M. Řepík (C), Sobotka (A), M. Forman – Šmerha, D. Kaše, Buchtele – Chlapík, R. Horák, E. Thorell – Dvořáček, Vitouch, J. Strnad.
    Trenér: Josef Jandač, Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Pešina, Šír – D. Hynek, Špůr

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    Třinec 4 2 Sparta
    #1 Pondělí 18.04.2022 • 17:00
    Třinec - Sparta 4:1
    #2 Úterý 19.04.2022 • 17:00
    Třinec - Sparta 1:2
    #3 Pátek 22.04.2022 • 18:30
    Sparta - Třinec 2:3
    #4 Sobota 23.04.2022 • 17:00
    Sparta - Třinec 5:2
    #5 Úterý 26.04.2022 • 17:00
    Třinec - Sparta 7:3
    #6 Čtvrtek 28.04.2022 • 19:00
    Sparta - Třinec 1:2
    bahis siteleri