Švýcarsko – Lotyšsko 4:3 (kon.) | Kanada – Česko cz 5:6 (po pr.) | Švédsko – Finsko 4:3 (kon.)
USA – Německo 10:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
Lotyšsko
Úterý 26.04.2022, 14:30 • Erdgas Schwaben Arena, Kaufbeuren • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
    50:51 Cyril Jack Pont - 4:3
     
    50:51
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři přežili 2 – 3 gólové příležitosti soupeře a nakonec sami skórují! Kelian Fiebiger individuálně zavezl puk do útočného pásma. Mezi kruhy ho přenechal CYRILOVI JACKOVI PONTOVI, který zápěstím zamířil k levé tyčce z pohledu Rolovse – 4:3. Asistence: Kelian Fiebiger a Antoine Guignard.
    39:50 David LIVŠICS - 3:3
     
    39:50
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši srovnávají 10 sekund před koncem druhé části utkání! Skvěle to udělal Rodžers Bukarts, který převzal puk na levém křídle. Podél mantinelu dobruslil až do rohu, kde se zastavil a trpělivě si počkal, až mu před branku najede DAVID LIVŠICS. Následně tam poslal přesný pas, který Livšics s přehledem proměnil – 3:3. Asistence: Rodžers Bukarts a Emils Veckaktinš.
    27:39 Mattheo REINHARD - 3:2
     
    27:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři poprvé v utkání vedou! Maurice Pauli vystihl rozehrávku soupeře a na útočné modré tak získal puk. V situaci 2 na 1 pak našel MATTHEA REINHARDA, který mu chtěl kotouč ještě vracet, ovšem přihrávku si nešťastně tečoval do vlastní sítě bránící hráč – 3:2. Asistence: Maurice Pauli.
    24:14 Noah GREUTER - 2:2
     
    24:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nyní ale přišel vyrovnávací gól země helvetského kříže! Ryan Mazzola odebral puk protihráči, vyvezl ho a následně našel rozjetého NOAHA GREUTERA. Ten se v útočném pásmu dostal za záda obránce a bekhendovou kličkou překonal brankáře Rolovse – 2:2. Asistence: Ryan Mazzola.
    16:41 Emils VECKAKTINŠ - 1:2
     
    16:41
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale využitá přesilová hra Lotyšů! EMILS VECKAKTINŠ si na útočné modré zpracoval přihrávku Rodžerse Bukartse, elegantně obešel protihráče a dostal se na levý kruh, odkud zamířil do vzdálenějšího horního růžku nad lapačku brankáře Beglieriho. Asistence: Rodžers Bukarts.
    02:46 Simone TERRANEO - 1:1
     
    02:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři rychle vyrovnávají! Nahození SIMONEHO TERRANEA od modré čáry zapadlo k pravé tyčce lotyšské branky. Gólman Rolovs měl zakrytý výhled – 1:1. Asistence: Alessandro Lurati.
    01:26 Eriks MATEIKO - 0:1
     
    01:26
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Výborný začátek lotyšského výběru! Po vyhraném souboji v rohu poslal Otto Polakovs puk na modrou čáru. Martins Kruklitis ho nahodil na branku a po teči ERIKSE MATEIKA kotouč propadl mezi betony brankáře Beglieriho. Asistence: Martins Kruklitis a Otto Polakovs.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Terraneo (Lurati), 25. Greuter (Mazzola), 28. Reinhard (Pauli), 51. Pont (Fiebiger, Guignard) – 2. Mateiko (Kruklitis, Polakovs), 17. Veckaktinš (Bukarts), 40. Livšics (Bukarts, Veckaktinš)


    Švýcarsko: Beglieri (Uberti) – Füllemann, Mazzola, Terraneo (A), Voegeli, Christe, Moser, Meile – Liechti, Kilchenmann, Pauli – J. Rod, Reinhard (A), G. Weber – Fiebiger, Pont, Guignard – Naber, Lurati (A), Schild – Greuter.
    Trenér: Marcel Jenni

    Lotyšsko: Rolovs (Feldbergs) – Bulans, Mackevičs (C), Urbanovičs, Kruklitis, Simanovičs, Laškovs, Kurbaka – R. Darzinš, Ločmelis (A), Vilmanis (A) – Mateiko, Rullers, Polakovs – Veckaktinš, Bukarts, Livšics – Strazdinš, Zvagulis, Streikišs – Nazarenko.
    Trenér: Olegs Sorokins

    Rozhodčí: Kohlmüller (GER), Šindel (CZE) – Klouček (CZE), Schwank (GER)
    bahis siteleri