Španělsko – Izrael 6:2 (kon.) | Chorvatsko – Čína 1:5 (kon.)
konec
Španělsko
6:2 (1:0, 4:0, 1:2)
Izrael
Pátek 29.04.2022, 16:00 • Dvorana Velesajam, Záhřeb, Chorvatsko • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Španělsko zvládlo důležité utkání a poráží Izrael 6:2. Španělé o svém triumfu rozhodli v prostřední části hry, kterou ovládli 4:0. V úvodu třetí třetiny dokázal snížit Milner, ale za Španělsko rychle odpověděl Mendizabal. Osm minut před koncem snížil Spektor, ale víc už Izraelci nestihli. (18:01:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Ben Tov střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho rána skončila na betonu brankáře.
     
    59:12
    Ben Tov vypíchl puk špičkou čepele do středního pásma, nicméně tam opět kralovali pouze Španělé. Izraelci jsou v závěru hodně frustrovaní.
     
    58:37
    Capillas se v závěru utkání dostal do obrovské šance, když po individuálním průniku střílel z mezikruží, ale poslal puk nad břevno!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:29
    Hráči v modrém získali puk ve středním pásmu a opět se ve vysokém počtu dostali do pásma útočného. Obrana Izraele zatím hraje výborně.
     
    57:01
    Izraelský brankář se skvěle přemístil k pravé tyči a vytáhl skvostný zákrok proti ráně od mantinelu. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    56:35
    Capillas upadl v souboji na útočné modré čáře, ale rychle se zvedl zpátky na nohy a ještě udržel puk před dotírajícím Vinegardem.
     
    56:15
    Milner se ve středním pásmu dobře uvolnil, nicméně přihrávkou na pravou stranu nenašel rozjetého Sherbatova.
     
    55:27
    Španělé se dostali do útočného pásma, nicméně tentokrát se nikdo z nich nedostal k zakončení. Duel už se pouze dohrává.
     
    55:02
    Eliezer Sherbatov se prosmýkl na modré čáře kolem obránce, ale další zadák ve španělském dresu jej čistým hitem odstavil od puku.
     
    54:20
    Fuentes dostal přihrávku na levou stranu, odkud bez váhání vypálil příklepem, ale jeho pokus skončil na betonu brankáře.
     
    53:37
    Encinar se prosmýkl kolem Ben Tova, přehodil si puk na forhend a zakončil. Jeho pokus skončil v lapačce pozorného brankáře.
     
    53:10
    Vinegard získal puk v rohu obranného pásma a příklepem jej odrazem o mantinel poslal do středního pásma.
     
    52:38
    Izrael je po vstřelení své druhé branky v utkání pořádně nabuzený. Hráči v bílém se dostali do útočného pásma, jenže o puk rychle přišli.
     
    52:12
    Španělé se dostali do útočného pásma, ale nahození z pravé strany skončilo v moci zadáků soupeře.
    51:18 Ilya SPEKTOR - 6:2
     
    51:18
    Izrael právě vstřelil branku! Izrael ještě dramatizuje závěr dnešního souboje! Po dalším přechodu do útočného pásma dostal přihrávku do palebné pozice ILYA SPEKTOR a jeho rána skončila pod břevnem! Asistence: Eliezer Sherbatov, Aviv Milner.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 20. Fernández (Torralba, Rúbio), 22. Granell (Baldris), 27. Lasuen (Rúbio, Torralba), 29. Capillas (Donath, de Bonilla), 31. Rúbio (Cerda, Baldris), 42. Mendizabal (González) – 41. Milner (Sherbatov, Kozhevnikov), 52. Spektor (Sherbatov, Milner)


    Španělsko: García (Barbo) – Fernánddez, A. García, de Bonilla, Baldris, Escartin, Encinar, Meyerson – Zaballa, Carbonell, Cerda – Donath, Capillas, Granell – González, Fuentes, Mendizabal – Rúbio, Lasuen, Torralba
    Izrael: Reisinger (Tichon) – Ben Tov, Raiter, Koženikov, Vinegard, Aharonovich, Maaravi – Sherbatov, Spektor, Milner – Aharonovich, Halpert, Frenkel – Klein, Kozhevnikov, Vaitz – Kapulkin, Rom, Levy
    bahis siteleri