Finsko – Česko 1:3 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Švédsko
3:2 (0:2, 0:0, 2:0 - 1:0)
Švýcarsko
Sobota 07.05.2022, 16:00 • Avicii Aréna, Stockholm, Švédsko • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:54 Henrik TÖMMERNES - 3:2
     
    62:54
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Obrat je dokonán! Švédové se usadili v útočné třetině, HENRIK TÖMMERNES dostal přesnou přihrávku před branku od Joela Kellmana a poněkud kostrbatě dostal kotouč za Reta Berru, jenž se už nestačil přemístit. Švédové tak berou dva body do tabulky. Asistence: Joel Kellman a Rasmus Asplund.
    52:11 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:2
     
    52:11
    Švédsko právě vstřelilo branku! Další využitá přesilovka a v Avicii Aréně je vyrovnáno! Po dlouhém souboji za brankou se kotouč dostal na modrou čáru k OLIVERU EKMANU-LARSSONOVI. Ten si zpracoval a precizní střelou zápěstím vyrovnal skóre. Asistence: Linus Karlsson.
    47:04 Emil BEMSTRÖM - 1:2
     
    47:04
    Švédsko právě vstřelilo branku! Přesilovkový tlak přinesl své ovoce! EMIL BEMSTRÖM dostal nabito na hranici levého kruhu, odkud nekompromisní střelou z první prostřelil Reta Berru. Asistence: Henrik Tömmernes.
    19:55 Janis MOSER - 0:2
     
    19:55
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Tak přeci jen ještě stihli Švýcaři přesilovku využít! JANIS MOSER se napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě. Brankář Högberg měl situaci o to složitější, jelikož Moserovu ránu tečoval jeden ze švédských obránců. Asistence: Timo Meier a Nico Hischier.
    08:20 Timo MEIER - 0:1
     
    08:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Švýcarsko jde do vedení! TIMO MEIER dostal puk na levý kruh a prudkou střelou zápěstím otevřel skóre! Asistence: Nico Hischier.
    Marken.cz

    Lukáš Losleben

    Branky a nahrávky: 48. Bemström (Tömmernes), 53. Ekman-Larsson (Karlsson), 63. Tömmernes (Kellman, Asplund) – 9. Meier (Hischier), 20. J. Moser (Meier, Hischier)


    Švédsko: Högberg (Hellberg) – Ekman-Larsson, Pudas, Tömmernes (A), Folin, Lindholm, J. Pettersson, Roos – Nordström (C), Wallmark (A), Bemström – Asplund, Kellman, Friberg – Berggren, A. Bengtsson, Karlsson – Söderblom, Aman, Lang.
    Trenér: Johan Garpenlöv

    Švýcarsko: Berra (Aeschlimann) – Fora (C), J. Moser, Loeffel, Marti, Glauser, Kukan, Egli – Riat, Hischier, Meier – Bertschy, Thürkauf, Scherwey (A) – Ambühl (A), Corvi, Rod – Eggenberger, Heim, Miranda – Künzle.
    Trenér: Patrick Fischer

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Daniel Pražák – Daniel Persson, Andreas Svensson

    Diváci: 9002
    bahis siteleri